Alışveriş & Hediyeler Sevgilime aldığım hediye tablo nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben çok beğendim, kabul etmezse daha iyi olur kendi odama asarım.. Sevgilime aldığım hediye tablo nasıl? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Harika görünüyor 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Romalilarda memento moriyi hatırlar en fazla tabi bilgisi varsa 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Seni sürahinin içine aldım susadikca içeceğim 😅 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Şifa niyetine yarasin 😅 Yorumla asuasuasuman +1 yıl 🤣. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi odana as o’na başka al ya da aynısından kendıne de al 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu ne ya böyle 🙄 1 28 Yorumla Soran +1 yıl Öcüü Yorumla Derinhayel +1 yıl Böyle hediyemi alınır bide sevgiliye ben kabul etmem daha anlamlı daha güzel isterim Yorumla Soran +1 yıl Alan olsunda kabul etme nzzk Yorumla Derinhayel +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Derinhayel +1 yıl Aciklasana len Yorumla Soran +1 yıl Olmaz gız ksks Yorumla Derinhayel +1 yıl Mal mısın ya sen Yorumla Derinhayel +1 yıl Kimsin acaba gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Asıl mal sensin sg Yorumla Derinhayel +1 yıl Len bişi dedik sen ne diyon be 😡😡 Yorumla Soran +1 yıl Mal dedin daha ne dicen Yorumla Derinhayel +1 yıl Sen ankamadigim şeye aciklasaydin böyle şey benden beklemezdim ondan😡 Yorumla Derinhayel +1 yıl Engelleme gelsin engellicem seni Yorumla Soran +1 yıl Basit bişey söyledim nesini anlamadin saçını çekicem az kaldi Yorumla Derinhayel +1 yıl Yürü git Yorumla Soran +1 yıl Ay nolur engelle o zahmetten kurtar bb✋ Yorumla Derinhayel +1 yıl Uyuz Yorumla Soran +1 yıl Sen nesin şiddetli geçimsiz Yorumla Derinhayel +1 yıl Domuz Yorumla Soran +1 yıl Ucube Yorumla Derinhayel +1 yıl Krooo Yorumla Soran +1 yıl Kez. ban Yorumla Derinhayel +1 yıl Pislik mendebur Yorumla Soran +1 yıl Koca götlü şırfıntı Yorumla Derinhayel +1 yıl Kimsin acaba kesin sevmediğim uyelerdensin Yorumla Soran +1 yıl Çok mu merak ettin Yorumla Derinhayel +1 yıl 🤬🤬🤬🤬 Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Çok beğendiysen verme ona başka bir şey al 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tm patron Yorumla
johnnyepp Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl çooooooook güzel😊beğenecektir bence 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Afferim kiz jsjs Yorumla johnnyepp +1 yıl banada aynısındann Yorumla Soran +1 yıl Herkese benden çay.. Şakire cay yok jsjs Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bi tık ürkütücü ama olsun güzel 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyv bro kssk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni harcarlar tablo nee, git parfüm, çiçek, iç çamaşırı, falan al dkskjd 0 1 Yorumla johnnyepp +1 yıl neden tablo gayet güzel? siz güzellikten anlamazsınız Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kötü bu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanat o sanat kzks Yorumla
_uyuyan_güzel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben kendim yapmıştım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kesin öyledir 😅 Yorumla _uyuyan_güzel_ +1 yıl İple portremizi yapmıştım doğum gününde Yorumla Soran +1 yıl Bende gerçek sandim jsjs Yorumla _uyuyan_güzel_ +1 yıl İnanmazsan inanma ayrılınca bayaa üzüldüm o emeğe Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl sevgilini * et bana ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa oldu canım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ruhlarınız çççok btitiiik ergenler 1 1 Yorumla ysecaan_0 +1 yıl amca niye ağladıın kii Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Tam bana göre bir tabloymuş hjjk 😅 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Korku filmi gibi olmuş bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye korksun diye mi aldın😄 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakıp beni hatırlasin diye jsjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her işiği kapattığında fotoğrafa bakıp beni hatırla yaz bide not olarak şdkdkwlç Yorumla Soran +1 yıl Onu isikli yazdircam hemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işık olarak okursun canım onu şckwkxk Yorumla Soran +1 yıl Hahaaa evet Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Güzelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyv. Bro jsksk Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl çok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E senin güzel bakışın hanimefendi Yorumla johnnyepp +1 yıl sen ne anlarsın Yorumla
anastasiapetrovna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anliyosun 👍 Yorumla anastasiapetrovna +1 yıl Yurtdisinda Sanatsal eleştiri okuyorum. Ve gerçekten çok iyi bir çalişma Yorumla Soran +1 yıl Birde isin sanatsal boyutu var tabiki Yorumla
tugcee00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Neden aldin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen sor diye Yorumla tugcee00 +1 yıl Aferin Yorumla Soran +1 yıl Ok bb ✋ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harika görünüyor
Romalilarda memento moriyi hatırlar en fazla tabi bilgisi varsa
Seni sürahinin içine aldım susadikca içeceğim 😅
Şifa niyetine yarasin 😅
🤣.
Kendi odana as o’na başka al ya da aynısından kendıne de al
Bu ne ya böyle 🙄
Öcüü
Böyle hediyemi alınır bide sevgiliye ben kabul etmem daha anlamlı daha güzel isterim
Alan olsunda kabul etme nzzk
Anlamadim
Tamam
Aciklasana len
Olmaz gız ksks
Mal mısın ya sen
Kimsin acaba gizlisin
Asıl mal sensin sg
Len bişi dedik sen ne diyon be 😡😡
Mal dedin daha ne dicen
Sen ankamadigim şeye aciklasaydin böyle şey benden beklemezdim ondan😡
Engelleme gelsin engellicem seni
Basit bişey söyledim nesini anlamadin saçını çekicem az kaldi
Yürü git
Ay nolur engelle o zahmetten kurtar bb✋
Uyuz
Sen nesin şiddetli geçimsiz
Domuz
Ucube
Krooo
Kez. ban
Pislik mendebur
Koca götlü şırfıntı
Kimsin acaba kesin sevmediğim uyelerdensin
Çok mu merak ettin
🤬🤬🤬🤬
Çok beğendiysen verme ona başka bir şey al
Tm patron
çooooooook güzel😊beğenecektir bence
Afferim kiz jsjs
banada aynısındann
Herkese benden çay.. Şakire cay yok jsjs
Bi tık ürkütücü ama olsun güzel 😅
Eyv bro kssk
Seni harcarlar tablo nee, git parfüm, çiçek, iç çamaşırı, falan al dkskjd
neden tablo gayet güzel? siz güzellikten anlamazsınız
Kötü bu.
Sanat o sanat kzks
Güzel
Eyv bro
Ben kendim yapmıştım
Kesin öyledir 😅
İple portremizi yapmıştım doğum gününde
Bende gerçek sandim jsjs
İnanmazsan inanma ayrılınca bayaa üzüldüm o emeğe
Tamam
sevgilini * et bana ver
Yaa oldu canım
ruhlarınız çççok btitiiik ergenler
amca niye ağladıın kii
Tam bana göre bir tabloymuş hjjk 😅
Korku filmi gibi olmuş bu
Niye korksun diye mi aldın😄
Bakıp beni hatırlasin diye jsjd
Her işiği kapattığında fotoğrafa bakıp beni hatırla yaz bide not olarak şdkdkwlç
Onu isikli yazdircam hemde
Işık olarak okursun canım onu şckwkxk
Hahaaa evet
Korkar kız
Çok romantik ddd
Güzelmiş
Eyv. Bro jsksk
çok kötü
E senin güzel bakışın hanimefendi
sen ne anlarsın
Çok iyi
Anliyosun 👍