Her seyin uygun fiyatlısını aramaktan bulmaktan yorulmadım hala 😂 siz nasıl tercih ediyorsunuz Bu arada gratiste hem online hem de mağazalarda lykd maskara indirimi var kızlar iki tane kaptım hemen 😂
Uygun fiyatlı alışveriş mi yoksa pahalı alışveriş mi yaparsınız?
Ay ben indirim kovalamaktan bıktım. Bakıyorum kullandığım ürün bitmiş ve ihtiyacım mı var bir hafta bekliyorum zaten her hafta en az 4 kere indirim yapmazlarsa yerlerinde duramıyor markalar. O zaman uyguna denk gelirse alıyorum. Ya da 50 TL fazla verip kazıklanıyorm
Alışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı.
Kaliteli alışveriş diyeyim. Önce almak istediğim ürünü belirlerim daha sonra en uygun fiyata alırım. Mağazada 300 TL olan ürün internette 200 TL'yse tercih bellidir zaten.
Yaa şimdi bazı durumlarda ucuza kaçmamak lazım he şöyle bilinen markanın bişeyi ucuzlamıştır olabildi yne alınır ama bilinmeyen markanın ucuz bişeyini almam bazı durumlarda
Yok parayı bulunca cidden değişiyor insan öyle deme parayı gözün görmez harman savurur gibi savurursun ben de aynı zengin olsam para harcıcak yer ararım 😂
Çok çok önemli biseyse ve zaman yoksa pahalı mahali alırım mecburen ama normal uygun fiyat ararım yani mesela az önce 37 TL ye baktığım kitap 114 TL olmuş yani böyle bişey olur mu allahsiz bunlar ya
Sorma ya 12 TL lik kitabı 58 TL yapmışlar noldu ağaç fiyatları mi arttı anlamadım ki daha da kimse kitap falan almaz, zaten cahil bir toplumduk şimdi iyice kör cahil olacaz... Ufacık şeyler lüks oldu birileri sayesinde sağolsunlar... Bilmiyorum nereye gidecek böyle
Yok ben kitap severim... Ben alırım yani sorun yok para pul var da yine de sessiz kalamam buna yani gerçekten bu lise öğrencileri falan nasıl yaşıyor nasıl geçiniyor bu çocuklar cidden merak ediyorum yani