Alışveriş & Hediyeler Annem bana çeyiz almış ama daha koca yok ortada. Saçma değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karacadan almış 1775 TL ye çeyiz seti olarak geçiyormuş. Nasıl sizce? 😂😂😂 yaşım 27 bu arada ciddiye alamıyorum böyle şeyleri 😂😂 Annem bana çeyiz almış ama daha koca yok ortada. Saçma değil mi? Cevapla Çeyiz Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence de saçma olmuş ama anneniz sizi düşünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben erkek halimle birsürü şey aldım ve hepsi en kalitelisinden. En basiti çatal bıçak takımım Solingen marka. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş o bende Karaca aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştır çok iyi bir marka. Alman markası Yorumla
pamuksh3q3r_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Kızım koca bulursun (şaka tabii ki) şimdi ceyizi almak zor.😂😂😂 Hayat pahalı ne yapsın kadın. 0 0 Yorumla
Hecatee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Keşke önceden yapsaymis en kotu evine çıkarsan kullanrsn 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İyi yapmış bunlar her zaman lazım olan şeyler en kötü kendisi açar kullanır 0 0 Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Koca olunca çeyiz olmayınca elde avucda yok nerden alican 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Benimki de diziyor bişeyler sürekli evlilik yok bişey yok ortada. Kafasından neler dönüyor acaba 😂 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sen evlenmezsen kendi kullanır ne var çöpe mi atcak 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Bi bakmissin yarin karsina biri cikmis. Kismet bu isler annen yapilmasi gerekeni yapmis 0 0 Yorumla
volkanozturk55 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Güzel güzel kadın seni düşünüyor ne güzel bak hazırlıyor şimdiden 0 0 Yorumla
senaam4 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ay değil tabiiki, henüz yaşım 18 fakat bana da almaya 17 yaşında başladılar 😅😅 0 0 Yorumla
detaylardetaylar Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Koca ortaya hemen çıkınca da para olmuyor. Önceden alıp alıp koymak lazım 0 0 Yorumla
erencin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Turşunumu kursun napsın başından atacak yer arıyor bul kocayı bir an önce 😂😂 0 0 Yorumla
dieceylin Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bu ekonomi de güzel yatırım gittikçe pahalaşıyor her şey😂 0 0 Yorumla
gorevbasarisiz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ağır tavsiye ediyorum diyeni de ilk kez duydum 😅😅 0 0 Yorumla
isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oha cok güzel keske benimki de bana alsa 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annemde benim icjn bakar sürekli 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her annenin hayalidir . Allah bahtını güzel etsin 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Saçma değil. Olmazsa da artık kendisi kullanır. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nabzını yokluyor demek 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok saçma bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence de saçma olmuş ama anneniz sizi düşünüyor
Ben erkek halimle birsürü şey aldım ve hepsi en kalitelisinden. En basiti çatal bıçak takımım Solingen marka.
Neymiş o bende Karaca aldım
Araştır çok iyi bir marka. Alman markası
Kızım koca bulursun (şaka tabii ki) şimdi ceyizi almak zor.😂😂😂 Hayat pahalı ne yapsın kadın.
Keşke önceden yapsaymis en kotu evine çıkarsan kullanrsn
İyi yapmış bunlar her zaman lazım olan şeyler en kötü kendisi açar kullanır
Koca olunca çeyiz olmayınca elde avucda yok nerden alican
Benimki de diziyor bişeyler sürekli evlilik yok bişey yok ortada. Kafasından neler dönüyor acaba 😂
Sen evlenmezsen kendi kullanır ne var çöpe mi atcak
Bi bakmissin yarin karsina biri cikmis. Kismet bu isler annen yapilmasi gerekeni yapmis
Güzel güzel kadın seni düşünüyor ne güzel bak hazırlıyor şimdiden
Ay değil tabiiki, henüz yaşım 18 fakat bana da almaya 17 yaşında başladılar 😅😅
Koca ortaya hemen çıkınca da para olmuyor. Önceden alıp alıp koymak lazım
Turşunumu kursun napsın başından atacak yer arıyor bul kocayı bir an önce 😂😂
Bu ekonomi de güzel yatırım gittikçe pahalaşıyor her şey😂
Ağır tavsiye ediyorum diyeni de ilk kez duydum 😅😅
Oha cok güzel keske benimki de bana alsa
Annemde benim icjn bakar sürekli
Her annenin hayalidir . Allah bahtını güzel etsin
Pahalanmadan alalım mantığı :D.
Saçma değil. Olmazsa da artık kendisi kullanır.
Nabzını yokluyor demek 😂
Anne işini biliyor şşh
Bulursun zamanla
Çok saçma bence
bu aslında bir mesaj
evde kullan sonra olursa ceyize koyarsin 😂
😃😃😃
Yok hayatım valla bu devirde çok normal