Merhabaa 🌸
Sadece kadınlara özgü bir şey mi bilmiyorum ama kargo paketi ya da hediye paketi falan açarken aşırı mutlu oluyorum içim huzurla doluyor 😂

Merhabaa 🌸
Sadece kadınlara özgü bir şey mi bilmiyorum ama kargo paketi ya da hediye paketi falan açarken aşırı mutlu oluyorum içim huzurla doluyor 😂
Bende aynısıyım hediye 🎁 almış gibiyim. Mutlu oluyorum.
Teşekkür ediyorum 🎁 dilerim yılbaşında süpriz bir paket alırsın.
yeni bir şeyi almanın verdiği yeni bir şey görme hissi
Cevap
11Cevap
Hediye paketi ve kargo açmayı çok seviyorum ve mutlu oluyorum. Annem gündüzleri evde olmadığı için ona gelen kargoları da ben açıyorum daha zevkli oluyor. Neden açıyorsun da demiyor o mutluluğu ben yaşıyorum
Süpermiş 😅
😄
Bence de güzel bir mutluluk mesela yeni bir ürün aldığımız zaman ya da yeni bilgisayar gibi o mutluluk gibi. bende mutlu oluyorum bu arada ne aldın özel değilse 😂
Kozmetik ürünleri işte biz kadınlar o tür şeylerle motive oluyoruz 😅
Tahmin etmşitim zaten %99 kozmetik %1 diğer ürünler, mutlu olmana sevindim 😅
Bu bende de oluyor kargo paketi daha heycanlı sanki aldığım şeyi bilmiyorumsşlwmsnd
Ay evet 😅
Ya ben evde değilken kargomu aileden biri alırsa korkusu daha fena :)
Ben genelde dışarıda olduğumda geliyor kargo evde de annem oluyor kadın açıp bakmıyor bile o kadar anlayışlı ama Allahtan küçük kardeşim falan yok olsaydı kesin açardı ben gelmeden 😂
Keşke banada güzel büyük bir paket gelse de açılımı yapsam 😄
Kendine hediye yolla sende 😂
Bende öğrenciyim çalışmıyorum yoksa sana yollardım be canın sağolsun
İnşallah olur canım umutsuz olma sakın
Şu görselde ki gibi gelipte mutlu olmayacak kimse yok. Bize gelen kargolar 📦 bu şekilde 😅
E yani genelde öyle olur ünlü markalardan gelmediği sürece
Evet acaba hayal ettiğim şey mi gelecek diye insan bir heyecanlı oluyo sonrasında eğer hoşumuza gitmeyen bişey geldiyse hayal kırıklığı kötü oluyor işin yoksa geri yolla yeni bişey al
Kargom kaç gündür MNG kargoda bekliyor😡 Bir daha bu kargoyla çalışan satıcılardan alışveriş yapmam.
Sen galiba ptt kargoyu bilmiyorsun bir ayda anca getiriyorlar 😅
Hiç sorma bulunduğum şehre geleli bir hafta oldu, diğer tüm kargolarım 2 günde elimdeydi.
Evet bana da en hızlı getiren aras kargo 3 günde falan geliyor diğerleri de öyle ortalama 3-4 günde ama ne zaman ptt olsa üç hafta bir ay falan sürüyor
Aras sürat ve yurtiçi gerisi hikaye
Evet çok mutlu ediyor cidden. Kendi paramızla mutlu oluyoruz 🤣
Hemen... Sanki araban yolda kalmış yoldan tesadüfen çekici geçiyor öyle bişey yani😇😻
Ne mutlu sana banada birsuru geldi ama en güzeli sevgilimin hediyesiydi
Kargolar beni de çok mutlu ediyor ya. Özellikle de haberim olmayan kargolar🤭
Yaklaşık 5 yıldır hediye alan olmadığı için kargoda gelmiyor haliyle tarif edemiyorum sorry
Kadınlar için bir browni, waffle yemek gibi bir şey özellikle kendime keyfi birşeyler aldıysam ahahah😂
Sırf bu yüzden online alışveriş yapıyorum 😅😅
Annem diyor ki artık sende alışkanlık oldu kargonun biri geliyor biri gidiyor 😂
Pandemiden sonra bağımlısı olduk napalım 😄
Hassas nokta heleki paketin içinden kitap çıkarsa muhtesem ya büyülenmiş gibi bi durum🥰
hediye sevilmez mi yahu :D
İnsanın içinde tatlı bir heyecan oluyor.
Daha dün parmağımı kestim. Tarifsiz bir şey.
mental orgazm işte
Bendee
Edemem:D
En güzel hislerden bi tanesi
En İyi Cevaplar