sahte doktoru duymayan yoktur diye tahmin ediyorum :D geçtiğimiz günlerde sahte doktorluk yaptığı belirlenmişti ve gerekli işlemler yapılmıştı. şimdi de geçtiğimiz günlerde yaptığı numaranın ortaya çıkmaması için kendisine hediye çelenk yolladığı belirlenmiş :D
Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı belirlenen kadın, kendine hediye çelenk yollamış. Siz de kendinize hediye alır mısınız?
Benim asıl merak ettiğim 0 bilgiyle hastalara nasıl müdahale etmiş ameliyatlara nasıl girmiş ve bunu orada çalışan diğer doktorlar nasıl farkedememiş. Akıl alır gibi değil...
Beslenme ve oksijen bozukluğundan kaynaklı zihinsel tahribat görmüş geleceğe dair hala umut ışığı olmayan bir canlı türevinin hayat belgeseli adlı çalışma yapılıp izletilmelidir daha bunun gibi nice örnekleri var yetiştirilirken hangi tür gübre ile yetiştiyse bu denli bir oluşum meydana geldi çok merak ediyorum
güler misin ağlar mısın.. bu nasıl bir dolandırıcılık diğer doktorlar anlamasi için bir yil. gecmis. o arada acaba kime ne tedavi yaptı bu nasıl bir sorumsuzluk anlamıyorum.
Kendime hediye almaya bayılırım. Bu arada bu kadınla ilgili mi bilmiyorum ama bir sahte doktorlar ilgili çok komik yorumlar gördüm. Birisi "randevum vardı ne zaman salınır" yazmış :d
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
üstüne üstlük iki sevgiliyi aynı anda idare ediyomuş. esas sevgilisi ihbar etmiş. etmese... zaafiyetin böylesi🤷♂️
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Amacı neydi acaba? Mesleği dışardan öğrenip sahte diploma ile özel muayenehane açacaktı belkide
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı belirlenen kadın, kendine hediye çelenk yollamış. Siz de kendinize hediye alır mısınız?
En İyi Görüş