sahte doktoru duymayan yoktur diye tahmin ediyorum :D geçtiğimiz günlerde sahte doktorluk yaptığı belirlenmişti ve gerekli işlemler yapılmıştı. şimdi de geçtiğimiz günlerde yaptığı numaranın ortaya çıkmaması için kendisine hediye çelenk yolladığı belirlenmiş :D
Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı belirlenen kadın, kendine hediye çelenk yollamış. Siz de kendinize hediye alır mısınız?
Beslenme ve oksijen bozukluğundan kaynaklı zihinsel tahribat görmüş geleceğe dair hala umut ışığı olmayan bir canlı türevinin hayat belgeseli adlı çalışma yapılıp izletilmelidir daha bunun gibi nice örnekleri var yetiştirilirken hangi tür gübre ile yetiştiyse bu denli bir oluşum meydana geldi çok merak ediyorum
Kimisi tıp okumadan doktor olur kimisi onlarca sevgili edinip kimseye elini tutturmadan tertemiz kalır... Velhasıl bu devirde bazı kadınlardan çok korkulur... 😂😂😂
Benim asıl merak ettiğim 0 bilgiyle hastalara nasıl müdahale etmiş ameliyatlara nasıl girmiş ve bunu orada çalışan diğer doktorlar nasıl farkedememiş. Akıl alır gibi değil...
Kendime hediye almaya bayılırım. Bu arada bu kadınla ilgili mi bilmiyorum ama bir sahte doktorlar ilgili çok komik yorumlar gördüm. Birisi "randevum vardı ne zaman salınır" yazmış :d
güler misin ağlar mısın.. bu nasıl bir dolandırıcılık diğer doktorlar anlamasi için bir yil. gecmis. o arada acaba kime ne tedavi yaptı bu nasıl bir sorumsuzluk anlamıyorum.
Bazıları o kadar ezikki işte tip kazanamadigini kabul etmiyor. Mesela diyetisyenler de kendini doktor gibi lanse ediyor. Halbuki tıp kazanacak potansiyeli olmayan bunu kabul etse kendiyle barışık olsa hem kendi ruh sağlığı hemde toplum sağlığı için daha iyi olur örnekte görüldüğü gibi 😀 bu kızla diyetisyen ve fizyoterapistlerde aynı
U. lan adamın dersine giren prof çıktı konuştu, sıra arkadaşı çıktı konuştu, marmara üniversitesi diploma ve kayıtları gösterdi daha halen sahte diploma diyolar 🤣🤣🤣
@betterböcek rte neredeyse tüm ülkeyi üzerine tapuladı. Bu saatten sonra elbette herkes çıkıp sıra arkadaşımdı, dersine girdim veya diploma sahte değil der. Hatta rte benim de sıra arkadaşımdı. =)
@betterböcek Bu konuda çok tartışmalar yaşadım yanlış anlama solcu değilim aksine muhafazakar biriyim müslüman yalan söylemez. Diploması yoksa yok halk olarak seçtik başımıza getirdik, gerekirse cb olmak için 4 yıllık üniversite meziniyeti şartını kaldırmak için halkoylaması yapsın onada okeyiz. Müslüman çalmaz, çırpmaz, yalan dolanla işi olmaz. Elhamdülilah müslümanız ve başımızda dosdoğru idareciler istiyoruz. En doğal hakkımız. Biz birini diplomasından dolayı sevmedik ama yalan söylerse sevgimiz biter çünkü müslüman yalan söylemez.
@betterböcek Erdoğan'ın, 1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'nu bitirdiğini belirten Ayaydın, 4 yıl boyunca üniversitede Erdoğan'ın hocalığını yaptığını kaydetti.
Yaa yeter valla adam tarihiyle ayrıntıları lokasyonlarıyla ifade ediyor bunlar kişilerin cv si, kayıtlarda var. Ama ölümüne inkar ediyorsunuz. Artık midem bulandı bu tavrından
@betterböcek Allah aşkına bu aydın ayaydını ben söyledim nasıl okumadığımı iddia ediyorsun? Senin söyleyeceğin 90 yaşındaki chp li prof kim? Daha isim bile vermedin. Komik olma lütfen.
@betterböcek 90 Yaşında chp li prof diyen ilk kişi sendin =) Konuyu istediğin düzleme getirdim nasıl çarpıtmış olabilirim ki? Çarpıtmak istesem daha farklı noktalara çekerim.
@betterböcek O paylaştığın ismi ben söyledim sana ve o adamın bir dediği diğerini tutmuyor ayrıca 78-81 yıllarında rte aktif olarak milli selamet partisinde koşturuyordu. Yani okul ders sınav hikaye çünkü rte ile aktif siyasette olan arkadaşlarından akrabalarım var.
@betterböcek Bana 90 yaşındaki chp li eski millet vekilinin adını verirsen onu araştırıp bakacağım çünkü solcuların diploma olayından benimde midem bulanıyor.
@betterböcek Ayrıca 1980 ve 85 yıllarında rte elif sucuklarının kurucuları ve aynı zamanda rte nin akrabas olan Kopuz ailesinin yanında muhasebe müdürlüğü yapıyordu.
@betterböcek Yani tam zamanlı olarak çalışıp aynı zamanda milli selamet partisinde görevleri vardı. Bu elif suçuk fabrikaları çekmeköy ilçesinde taşdelen mahallesinde =) önceden her türlü bilgileri internetteydi fakat 2002 yılından sonra silindi her şey.
@betterböcek Uzun lafın kısası gerçekten solcu değilim muhafazakarım ama Hz Ömer efendimize yanlış yaparsan seni bu eğri kılıcımızla düzeltiriz diyen peygamberimizin ashabı gibi düşünenlerdeniz. Sedat peker çıkp neler neler anlattı. Bu şekilde bir rte ve akp istemiyorum.
@betterböcek 1973 yılında İstanbul imam hatip lisesinden mezun olduğunu ve ihl mezunlarının üniversiteye alınmadığını o yüzden üniversite için açıktan fark dersleri aldığı vs vs her şeyi biliyorum ve bu yapılanlara son derece karşıyım ayrıca benim zamanımda başörtülüleri okullara alırken başlarını açtırıyorlardı. Zamanında o yüzden çok biber gazı ve sopa yedik. Bu konuda çok büyük haksızlık yapıyorsun bana.
Kesinlikle ama doktor olamayıp diyetisyenlige gidenlerin kendini doktor gibi tanınmasına ne diyorsunuz peki. Uzman diyetisyen falan diyorlar ya komik :)
@Emirdemir16 bilginiz yoksa okuyum bilgi sahibi olabilirsiniz elbette ben söyle acıkliyim iki yıl yüksek lisans yapan diyetisyenler uzmanlık ünvanı alıyorlar ayrıca doktorasını tamamlayan diyrtisyenler de profesor doktor ünvanı alıyorlar. Keza yüksek lisans veya doktorasini yapmayan diyetisyenler de danisanlarin gözünde birer doktor çünki sağlık açısınsan iyi geliyoruz onlara. Sizin bu düşüncede olmanız daha komik. Tesekkurler
Bana spor salonundaki hocamda sağlık açısından iyi geliyor ama kendisi tarih mezunu is bulamayınca spor salonunda hocalık yapmaya başlamış sonra da kendi spor salonunu açmış adam ;) doktor bey dicem adama bundan sonra
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı belirlenen kadın, kendine hediye çelenk yollamış. Siz de kendinize hediye alır mısınız?