Bayan iş arkadaşım var bekar ona geçmiş doğum günü hediyesi olarak görseldeki ojeyi aldım bir kez ayağında görmüştüm kırmızıyı sevdiğini düşündüm sizce abes bir hediye olur mu? Yanlış bir şey düşünürmü? Yoksa severek kabul edermi?
Niye ki ooo neler alıyor saygısızca millet bu kadar takılma oje tırnak bakım hep lâzım olan hoş şeyler ya da aseton ve cila al bunun yanında bu renk zor çıkıyor
😂😂😂kişi kendinden bilir işi diyorsun yani bence başka türlü iletişim Le belli olur bunlar ilk bakışta bir ojeye bu kadar anlam yüklemez ama hoşlantı varsa size olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ala ala bunu mu aldın, sanki 5 yasındaki cocuga alınmış gibi küçük cocuklar heveslenir ya kozmetik ürünlerine onun gibi olmus
Ayağında görmüştüm çıplak kırmızı ojeli güzel görünüyordu sevdiğini düşünüp aldım birde markalı ürün aldım
Şimdi o kadında kac tane bundan vardır bı düşün, bence başka bişey alabilirdin
Olmadığından değil benimki inceden ona mesaj vermek tabi anlarsa?
Ne gibi mesaj, yaşlarınız kaç
Bende ayak fetişizmi var ojeli ayaklara ilgi duyuyom? Ben 35 o 32
Ayağında gördüm aldım tersen çantasını kafanda görebilirsin
Tabiki öyle sapıkca bir cümle kurmam sadece sevdiğini düşündüm aldım derim
Güzel ama sade yanında tırnak bakım set olsa daha güzel olurdu
Yanlış ters bir şey düşünmez deilmi hakkımda?
Niye ki ooo neler alıyor saygısızca millet bu kadar takılma oje tırnak bakım hep lâzım olan hoş şeyler ya da aseton ve cila al bunun yanında bu renk zor çıkıyor
Çıplak ayağında görmüştüm bı kez kırmızı ojeli çok güzel görünüyordu ordan sevdiğini düşünerek aldım umarım fetiş vs olduğumu düşünmez 🙄
Emin değilsin niye aldın bence verme bu deli sorular gitsin
Bnde ayak fetisizmi var onunda ayaklarını öyle ojeli görünce tahrik oldum ilgim olduğunu anlasın die aldım birazda
😂😂😂kişi kendinden bilir işi diyorsun yani bence başka türlü iletişim Le belli olur bunlar ilk bakışta bir ojeye bu kadar anlam yüklemez ama hoşlantı varsa size olabilir
Sen ayağına kırmızı oje suruomusn bilmiom ama siz bayanların ayağında kırmızı oje çok nefis görünüyor
Tabikide severiz kırmızı bordo vişne çürüğü renkler
Lütfen beni sapık olarak görme o ojeli bembeyaz ayaklarınıza öyle görünce ben deli oluyorum
Saçma bir hediye olur çocukça
Ne alaydım ya başka jartiyer takımı mi?
Hediye alma sen düşünmen yeter fazla bile
Boş yorum yapma birader
Çocuklara hediye diye alınır bu
Normal iş arkadaşım sonuçta başka ne alabilirdim ki? Jartiyer alacak halim yok heralde 🙄
Aklınız niye öyle çalışıyo
Senin dediğine cvp verdim başka ne alacaktım?
Abes olmaz bence
Hoşuna gider yani? Ters bir şey düşünmez deilmi?
Konu sensen düşünebilir bilemedim
Nasıl yani? Ne demek istedin şimdi?
Abes tabii ki
Neden abes? Ters bir şey mi düşünür?
Kac yasinda
32 yaş
Sence yanlış bir şey düşünürmü? @Sarkilar