Alışveriş & Hediyeler Bu senenin en iyi kasım fırsatları hangi markadaydı? Ateşinvarmıı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bence watsonstaydı Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu senenin en iyi kasım fırsatları hangi markadaydı? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Watsons Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence watsonstaydı 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Watsona bakmadim iyimi acaba nelerde indirim varki 0 2 Yorumla Ateşinvarmıı +1 yıl Bir ara the purestlar 40 tl idi onun dışında yüzde 50 indirim vardı ama bitti mi bilmiyorum Yorumla pirpirella000 +1 yıl Tesekkur ederim anladim☺️ Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Zarada iyiydi 0 4 Yorumla Ateşinvarmıı +1 yıl Zarada sepete eklemiştim her şey hazırdı 8de bir girdim sepetim bomboş😄ona sinir oldum banane😄 Yorumla angelofthecity +1 yıl Hahah normal bir zara kazigi. Benim de basima geldi. Favorilere ekle. Stok kalirsa stok yap. Yorumla angelofthecity +1 yıl Stok kalirsa sepete at olucakti 😁 Yorumla Ateşinvarmıı +1 yıl Öyle yapacağım artık 🤗 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence Mango daydı 0 2 Yorumla Ateşinvarmıı +1 yıl Ne vardı onu kaçırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınlardaki indirimi bilemiyorum ama benim almak istediğim ceket çanta kazak ve gömlek vardı. Fark ettim ki %50 düşmüştü fiyatları bende hepsini aldım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence watsonstaydı
Watsona bakmadim iyimi acaba nelerde indirim varki
Bir ara the purestlar 40 tl idi onun dışında yüzde 50 indirim vardı ama bitti mi bilmiyorum
Tesekkur ederim anladim☺️
Hiç biri her şey ateş pahası
Fifine de olur sanmıştım olmadı
en iyi fırsatı benim
Zarada iyiydi
Zarada sepete eklemiştim her şey hazırdı 8de bir girdim sepetim bomboş😄ona sinir oldum banane😄
Hahah normal bir zara kazigi. Benim de basima geldi. Favorilere ekle. Stok kalirsa stok yap.
Stok kalirsa sepete at olucakti 😁
Öyle yapacağım artık 🤗
Takip etmedim
Bence Mango daydı
Ne vardı onu kaçırdım
Kadınlardaki indirimi bilemiyorum ama benim almak istediğim ceket çanta kazak ve gömlek vardı. Fark ettim ki %50 düşmüştü fiyatları bende hepsini aldım.
hiç bakamadım ki
Huawei