Alışveriş & Hediyeler 2 ay Bu senenin en iyi kasım fırsatları hangi markadaydı? Ateşinvarmıı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Bence watsonstaydı Güncellemeler2 ay Güncel Bu senenin en iyi kasım fırsatları hangi markadaydı? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Bence watsonstaydı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 2 ay Watsona bakmadim iyimi acaba nelerde indirim varki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Bir ara the purestlar 40 tl idi onun dışında yüzde 50 indirim vardı ama bitti mi bilmiyorum Yorumla pirpirella000 2 ay Tesekkur ederim anladim☺️ Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 2 ay Hiç biri her şey ateş pahası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Fifine de olur sanmıştım olmadı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eig 95% 2 ay en iyi fırsatı benim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Modemsizwifi Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 79% 2 ay Takip etmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 46 , eig 68% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 897 görüş paylaştı. Zarada iyiydi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Zarada sepete eklemiştim her şey hazırdı 8de bir girdim sepetim bomboş😄ona sinir oldum banane😄 Yorumla angelofthecity 2 ay Hahah normal bir zara kazigi. Benim de basima geldi. Favorilere ekle. Stok kalirsa stok yap. Yorumla angelofthecity 2 ay Stok kalirsa sepete at olucakti 😁 Yorumla Ateşinvarmıı 2 ay Öyle yapacağım artık 🤗 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Bence Mango daydı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Ateşinvarmıı 2 ay Ne vardı onu kaçırdım Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kadınlardaki indirimi bilemiyorum ama benim almak istediğim ceket çanta kazak ve gömlek vardı. Fark ettim ki %50 düşmüştü fiyatları bende hepsini aldım. Yorumla
hastalavistaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay hiç bakamadım ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
THEforce7007 Takip Et Xper 1 Yaş: 122 2 ay Huawei Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bence watsonstaydı
Watsona bakmadim iyimi acaba nelerde indirim varki
Bir ara the purestlar 40 tl idi onun dışında yüzde 50 indirim vardı ama bitti mi bilmiyorum
Tesekkur ederim anladim☺️
Hiç biri her şey ateş pahası
Fifine de olur sanmıştım olmadı
en iyi fırsatı benim
Takip etmedim
Zarada iyiydi
Zarada sepete eklemiştim her şey hazırdı 8de bir girdim sepetim bomboş😄ona sinir oldum banane😄
Hahah normal bir zara kazigi. Benim de basima geldi. Favorilere ekle. Stok kalirsa stok yap.
Stok kalirsa sepete at olucakti 😁
Öyle yapacağım artık 🤗
Bence Mango daydı
Ne vardı onu kaçırdım
Kadınlardaki indirimi bilemiyorum ama benim almak istediğim ceket çanta kazak ve gömlek vardı. Fark ettim ki %50 düşmüştü fiyatları bende hepsini aldım.
hiç bakamadım ki
Huawei