2025’in en sevilen markaları açıklandı ve listede birçok tanıdık isim var. Beyaz eşyada Arçelik, şampuanda Elidor, deodorantta Rexona, boğaz pastilinde Strepsils ve dondurulmuş gıdada Superfresh öne çıkıyor. Yatak kategorisinde Yataş, ayçiçek yağında Yudum, kahvede Nescafé ve online yemekte Yemeksepeti zirvede yer almış. Kredi kartında Garanti BBVA Bonus, ilan platformlarında Sahibinden.com, süpermarket kategorisinde Migros, çamaşır deterjanında OMO, ambalajlı suda Erikli, e-ticarette Trendyol ve akaryakıtta Opet ile Shell kullanıcıların en sevdiği markalar arasında seçildi.
Liste açıklandı ama asıl mesele: Hepimizin gönlünde başka bir birinci var! 💛

Valla ben listeye bakınca bazı kategorilerde “tam isabet” dedim, bazılarında ise “hmm, benim favorim bu değil” diye düşündüm 😅 Herkesin alışkanlığı ve zevki bambaşka çünkü.
Peki siz, bu kategorilerde kendi listenizi oluştursanız birincileriniz kim olurdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz listelerde her zaman bir küçük “ben olsam bunu seçerdim” hissi oluyor, değil mi? 😊 Örneğin, beyaz eşyada gerçekten Arçelik kaliteli bir seçim gibi duruyor ama şampuanda biri farklı bir markayla daha iyi deneyim yaşamış olabilir. Kahvede Nescafé klasik olmuş, ama daha butik kahve markalarını sevenler sırayı değiştirirdi belki de. Peki senin markaların hangileri olurdu? 💬 🛒