Yeme & İçme En iyi cips markası hangisi sizce? idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor anket. Lays Doritos Ruffles Pringles Patos Çerezza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben Lays ile Doritos arasında kaldim. En iyi cips markası hangisi sizce? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbirini seçemiyorum hangisini seçsem aklım diğerinde kalıyo🥹 2 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ruffless sade. bak ketçaplıdan nefret ederim. Sonra doritos baharatlı. Sonra lays yoğurt yeşillik 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Acılı doritos. Of canım çekti gece gece 1 8 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Dün yedim Yorumla drwine +1 yıl @simgee_yuuna sen de mi acılı doritos çusunn Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Evet Yorumla drwine +1 yıl @simgee_yuuna beraber acılı doritos gömebileceğim bir arkadaşım olsun çok isterdim yaa. Kimse sevmiyor çevremde acı:) Yorumla drwine +1 yıl Yemeklere falan da acı koyar mısın Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Acıyı çok fazla severim bu yüzden tatlı yemeyi sevmiyorum sanirsam yani acı olsun direkt gömerim Yorumla drwine +1 yıl @simgee_yuuna of harika ya resmen kadın versiyonumsun:) beraber yemek yapsak acıyı basabiliriz Yorumla drwine +1 yıl Efsane bff oluruz, ekledim seni Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Muhalefet olayım cheetos 0 4 Yorumla idvadimela +1 yıl Enaaaaa unutmuşum haaa Yorumla idvadimela +1 yıl Öyle bi marka vardı demii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmazsa olmaz. Bifteklisi ve peynirlisi çocukluğumuzun kokusu 😊 o zamanlar laysi doritosu mu biliyorduk. Yorumla idvadimela +1 yıl Yaşın kac Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. pringles bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbirini seçemiyorum hangisini seçsem aklım diğerinde kalıyo🥹
Ruffless sade. bak ketçaplıdan nefret ederim. Sonra doritos baharatlı. Sonra lays yoğurt yeşillik
Doritos, Lays, Çerezza
Acılı doritos. Of canım çekti gece gece
Dün yedim
@simgee_yuuna sen de mi acılı doritos çusunn
Evet
@simgee_yuuna beraber acılı doritos gömebileceğim bir arkadaşım olsun çok isterdim yaa. Kimse sevmiyor çevremde acı:)
Yemeklere falan da acı koyar mısın
Acıyı çok fazla severim bu yüzden tatlı yemeyi sevmiyorum sanirsam yani acı olsun direkt gömerim
@simgee_yuuna of harika ya resmen kadın versiyonumsun:) beraber yemek yapsak acıyı basabiliriz
Efsane bff oluruz, ekledim seni
Pringles
Muhalefet olayım cheetos
Enaaaaa unutmuşum haaa
Öyle bi marka vardı demii
Olmazsa olmaz. Bifteklisi ve peynirlisi çocukluğumuzun kokusu 😊 o zamanlar laysi doritosu mu biliyorduk.
Yaşın kac
pringles bence
Doritoscuyuuum
Ruffles
Net çerezza
Pringles, doritos
Lays doritos ruffles
Lays
ruffles doritos