AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
bence fotoğrafını yolla ona ve bir mektup yaz parfümünü mektuba sık kalın bir kazak al üşümesin ben gibi ısıtsın seni de cok mutlu olucaktır.)
Bence askeri üniformayla fotoğraf çekinip yolla yanına da seni hatırlayacağı mesela bir erkek tişörtü Alıp üstüne parfümünü sık senin kökün her zaman onunla olur
Ona kendi sesini olduğu aşkınızın şiirini gönder işte bu onu sıcacık yapar ve çok mutlu olur
:))) onu daha önceyaptım
Şap :) şaka saka asker insana ne gonderilirki ya bilemedim resim albumu ve pantolon kazak ya da iyi bir deri ceket olabilir
Sevgî sözcükleriyle dolu kutu hazırla anılarınız olanda küçük bir not defteri bide fotografınızı cercevelettir :)
Bence olayı biraz ertele ve günlük tut ve 1 ayı tamamladığında gönder, hem aklı sende kalmaz hem mutlu olur.
tatlıım bnce atkı ör atkının uclarına senin ve onun adını izleyebilirsin :) hem romantık olur hem kullanıslı :)
Bnde ıgdır da yaptım hıc bır sey gerekmez en buyuk hedıye sensın zıyaret etmelısın bnce orada askerlık cok zor ıyı bılırım ınsan yuzune hasret kalıyor
Heves kırmak istemem gerçekten ama askerlikte hediye almak onu daha çok düşünmeyi özlemeyi sağlıyor ve askerde psikoloji bozuyor. Bence paranızı biriktirmeye devam edin ve geldiğinde doya doya harcayın ya da hediye verin.
bir tane gözlük al askerken gözlük takip resim cekinirler hep fotografa bakdikca seni hatirlar.
dysyus makul
Sus l*n
Ona notlar yaz ikinizin gelecegine dair hayallerinden bahset fotografinizi gonder sectigin hediyenin yaninda super olur
Soruyu görünce ben askerdeyken eski kız arkadasimin gonderdigi kutu aklıma geldi
:) ne koymuştu içine
Askerlik yaptigim yer çok soğuktu. O yüzden ihtiyacım olan şeyleri gondermisti. İclik vardi. Soğukta dudaklarına yara olmasın diye dudak kremi, cilt kremi vardı. Cikolata ve mektup vardi. Bide fincan koymuştu. Hoşuna gitmiş onuda koymus. Yazilarini ve mektubu hala saklıyorum :( sahiplenmesi beni benden çok düşünmesi çok hoşuma gitmişti.
asker adama ne hediye alcan
içiyorsa bir kutu sigara
beyaz atlet, don yani
Yani.. yun iclik de ekle on numara oldu bitti
ihtiyaca göre yapmalısın kutunun içine sevgini koymayı unutma :D
çorap yolla çorapp elbise yolla adama :) en güzelii deodorant sabun sigara paran varsa bile bulamadığın anlar oluyor bunları askeriye orda
Kitap yolla ve iciyorsa sigara en çok onlara ihtiyaç duyar
Aşk kitabi yaptira bilirsin ablam yaptirdi cokta guzel oldu hem bütcenide aşmaz
yeni hobiler edinecek şeyler alabilirsin zevkine göre çünkü orda hergün rutün geçiyordur. bol şans
Bence samimi ifadeler yazılı bir mektup her hediyeden kıymetlidir.
direk video yap ve internet yoluyla at ben yapmıştm müthiş duygulandı
Boş bir mekan ev vs mumlar ve küçük sevgili pastasıyla süsleyerek romantik bir ortam yaratabilirsin bence birde mont atkı al üşümesin önümüz kış :)
ciddi bir cevap istiyorsan dikkate al ;) adam askerse ciplak degil ama fantezi resimlero cekin yolla ;) onu zatwn yapyrm dyrsanda soyle baska bisi bulalim ;)
Fotoğrafınız olabilir bir kutu içinde mesela.. Ama çok ucuz olduğunu düşünüp ayrılabilir o yüzden sen ona mermi yolla bir kutu malum asker adam ihtiyacı vardır
çalmayacakları bir şey hazırla. orada hırsızlık çok oluyor.
Bn otobüse git yanına supriz yap hediye falan yollama hediye ol...
İşine yarayabilecek bişeyler koy derim kutuyu napcak askerde ya ;) mesela askerde yiyemedigi şeyler olabilir yaprak sarma :D oh miss
arkadaşlar ığdır aşırı soğuk değil benm ağrı da totom donarken ığdırda kısa kolla geziyorlardı içlik kışlık filn onları boswer
:))) evet ağrı daha kötü
Off benimki agrida. s.315
ağrının neresinde canım :)
@joyfull
Dogubeyazit :))
@ joyfull hayırlı teskereler canım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum :)
Bence ona yaşadığı yerden hatıralar koy ailesinin resimlerini kendi resimlerini daha sonra ona birseyler al kazak falan daha güzel olur not yerine de mektup yaz duygu yüklü ve enerjik mektup yaz daha anlamlı olur
En iyi cevap seçilmiş o nedenle fikrimi söylemeyecem :)
aşk olsun :9
hediyenin yanında ona bişeyler yaz duygularını dök kağıda eminim mutlu olcaktır
bence ona kendi yeni yeni cekilip fotograf albüm yaparakk gönderbilirsin ve yanında bir saat baktıkca senii hatırlasın ona bir kazakkalabilirsin hatta yapmayı bilyosan yapıpgöndersencok iyi olur bencee
Senin gibi delikanlı kızlar kaldı mı yahu? Helal olsun.
teşekkürler :)
Asker psikolojisiyle dusun onun yerinde olsan neye ihtiyacin olurdu
o ortamda olmadan nasıl anlayayım ki...
Surekli emir altinda rahat bir ortam degil yani
Askerde işine yaramaz. En güzel şey duygularını bir kağıda döküp yollaman bu ona daha iyi gelir
içine kendi eşyalarından birini koy çok mutlu olacaktır
İç çamaşırını paketle yolla :) Erkeğin kalbine giden yol testosteronla yapılmıştır.
askerde lazım olan şeyleri al
mesela?
Arkadaşlarıyla, ailesiyle, sevdikleriyle birlikte bir video çekip cd halinde gönder :)
Eic cevap haketmiş doğrudur beğendim fikri. Kitap arasına notlar :)
gidebilirsen yanına git alacagın hiç birşey seni görmesine değemez bence
bence guzel bır mektup yazıp ıkınızın fotografnı koyabılrısın :)
Kendini guzelce paketle koy kargoya slınca cok sevincek...
hehehehe
Ne guzel sutpriz olur bide kırmızı dantelli giyidinmi super
askerden geliyorsa çok farklı bir hediye isteyecektir :D
gelmiyor mesleği olacak naspse:P
Kış günü polar gönder. ben yiycek olarak en çok uno küçük paketlerde kruvasan vardi ondan gelmişti asker arkadaşıma çok sevmiştim bir düşün. :)
Askeri Şişme Hatundan Daha Çok Mutlu Edecek Bir Hediye Daha Varsa O da Gerçek Hatundur...
Klassik bence daha iyi degilmi, ama mutlaka fotograf ve seni icinden gelen bir kücük El bilegine veya cebine koya bilecek bir ugur hediyesi. Kalanida sen bilirsin zaten
Birtanede, cember veya Mendil yanina Unutma ama hep sen koksun :)
İhtiyacı olan bişey tercih et.
mesela?
Parayı direk gönder en iyisi.
bence sadece ihtiyacı olan veya sevdiği yiyecek veya içecek olan birşey gönderebilirsin aksi takdirde forma ve atkı orada başına bela olacaktır o hediyeleri bence döndüğünde verirsen daha çok sevinir
bir kalıp hacı şakir sabunu al ortasına bir delik aç asker adamın en büyük hediyesi odur ona vermemişlerdir askeriyede
sabun tamamda, delik neden?
@karaktersizsin askeriyede normal sabunu versinler birine zaten delik getirirler. Naptın diyemezsin ki :D
neden delerler peki? anlamı ne
@mentalgüc03 sabun delmenin anlamı nedir
@karaktersizsin duşta sakıncalı şeyler yaptıkları için. Rahatlama hareketi yapıyorlar o sabunu delerek.
10 puan mentalguc e
Bence album yap icine anilarla dolu fotograflarinizi yapistirip Guzel sozler yaz
Kendin onun için bir hediyedir zaten felan.
Saat alman anlamlı olabilir belki.
Askerde onlar el değiştirir bence o bütçeyle yanına gidip ziyaret et en iyi hediye o olur
içinden ne geliyorsa ona karşı onu yap
:) ))
şişme bayan :D ya da yapay vajina :D emin ol onun unutulmazları arasına girersin..
Ornek veriyorum bir video yap atiyorum herkeze duygu ali seni cok seviyor gibi seyler soylet yaninada bir hediye alabilirsin
senı tanıyorum mesaj atma sansın var mı bieşy sorucam
burdan sor;?
kasatura al gönder :D ya da sefer tası falan ya da bir playboy dergisi :D
Kış geldi bence ona kendın bı atkı bere veya kazak falan ör bence çok hoş
12 atlet 12 arjantin kilot 12 çorap askeri renk
bunları alamam ki :) olmaz
neden olmaz
Kendin ile ilgili bir srupriz yap canim en guzeli de bu olur bence