canım bende gönderdim askerime kutu yeni hat alıcaktık onun imkanı yoktu kimlik falan vermediklerinden carsıya çıkarken onu aldığımı yollıcagımı söyledim sadece hattı göndericegimi dusunuyordu o bense uzun zamandır ona bir kutu göndermeyi düşünüyordum kutunun içinde ilk günden beri hergünü yazdığım defter ve ona yazması için bos defter elifgibi sevmek kitabı önemli bulduğum yerlerine notlar bıraktığım onlarca kalpli kart yaptım üzerlerine sözler yazdım rengarek çikolatalar bir mektup bir anahtarlık kız figürlü demir erkegide bende anahtarlığın arkasına silinmeyen kalemlerden ismimizi yazdım ve anahtarlığı bir kalp kartı ortasına bölerek kalbimin tek sahibine birgün aynı kapıyı acarız inşallah yazdım bir adet küçücük kavanoz almıştım kırmızı gülen suratlı içine cakıl tası çikolata koydum ve kalpli not bıraktım denizde kum bende aşk :P şeklinde :)) he bide resimlerimiz ama her resmi elimden geçirip üzerine güzel seyler yazıp cıkarttırmısdım o sekilde daha cok planlarım vardı ancak kutuya sığdırmam diye abartmak istemedim hem daha cok var ilerde bidaha yollarım diye bu sefer böle yaptım :)) mesela ağrı kesici koyup üzerine arada da olsa istemeden basını ağrıttığımda kullanman için yazabilrisin ya da eldiven koyup ben yokken ellerini bunlar ısıtsın ya da atkıya kollarım yokken boynnuu sarsın yazabilirsin daha neler vardı aklımda da şu an bukadar :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence uzakta ya, seni ona hatırlatacak yanında hissettirecek bişey yap ayırdığın bütçeyle de ekstra güzel bir hediye alırsın. Fotoğraflarınızı çıkar albümde bir tarafa fotoğrafları koy karşı tarafa da bişeyler yaz, sonuna da yakın arkadaşlarından rica edersin onlarla olan resimlerini koyarsın biraz duygusallıktan çıkıp onu güldürecek sözler söylenilir. Sadece siz olmayın albümde senin çocukluk resimlerinde olsun araya onun çocukluk resimlerini de (sende varsa) bırak. manevi hediyene kendine göre eklemeler yap. Maddi hediyeye gelince ığdırda ne tarz etkinlikler var bilmiyorum ama izin gününe denk gelen müzikal, tiyatro, gündüz konser ya da sevdiği başka bir aktivite varsa onun biletini koyarsın içine ekstra bir asker arkadaşı içinde bilet eklersin tek gidemez malum, bu en fazla 60-70 lira tutar. resimler çıkarmak albüm vs de en fazla 30 dersek geriye kalan 200 tl ye de bence takımını seviyorsa kış geliyor bir mont polar olabilir bu da ort 200 falandır. kargo ücreti de çıkar bence :) tabi bunlar birer fikir neyi seviyor bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılbende askerden yenı gldım askerdeyken sevglm bana beraber çekıldıgımız resımlerı album yapıp yollamıstı arkasınada bana olan sevgisini anlatmıstııı oakdar hoşuma gıtmıstıkıı :) askerlıkkk bana daha zevklı gelmeye başladı o albumu ve yazıyı okuyuncaaa günleri onun için teker teker btırdım ve geldiii tabi senin fkrın kolay gelsınnn çüsssss ;) goodbye
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) fotoğraf yollarsam çok kızar:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle onun ihtiyaç duyduğu bir şeyi alabilirsin. Aynı şekilde orada başına bela olmayacak bir şey olsun tabii. Sonra da düşün bu ihtiyaç somut bir boşluğu mu doldurmalı, yoksa duygulara yönelik mi olmalı. Buna da karar verince zaten hediye fikirleri şekillenmeye başlar. :))
149 Yorumla
Soran+1 yılya izinden yeni gitti birde sözleşmeli ihtiyacı olan bir şey yok orda şu an tüm eksiklerini tamamladı:) duyguya yönelik olacak yani ama karar veremedim..
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse o hediye/hediyelerle en çok hangi duygularını harekete geçirmek istiyorsun onun? :))
Soran+1 yılmutlu olsun şaşırsın sevinsin :)) yeter bana en önemliside yüzü gülsün alır almaz telefona sarılsın beni arasın aşkımm desin gülüm desin daha ne isteyeyim ben :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman geçmişi, bugünü ve geleceği birleştiren bir hediye al ona. :) Hediyeyi eline aldığında aynı anda bu üç zaman dilimine de gitsin. Geçmişe gidince birlikte geçirdiğiniz güzel zamanları anımsasın; bugünü yaşadığında birbirinize bağlılığınızı ve sevginizi yaşasın; geleceğe gittiğinde de evlenip çocuklarınızla güzel bir hayat sürdüğünüzü hissetsin. :)
Soran+1 yılpeki bu nasıl bir hediye olabilir :))
Cevap sahibi+1 yılArtık orasını da sen düşün. :)) Yani o senin sevgilin. :)
Soran+1 yıltamam da düşün düşün kafayı yedim ben :(( ne olur yardım etsen
Soran+1 yılbak şimdi benim aklımdaki şu mesafe uzak kargoyla yollayacağım için mecbur kutu olacak.. siyah atkımı koyayım diyorum bir saat ki bunda emin deiğilim saatleri çok sevdiği için çok saati var.. tuttuğu takımın polarını alsam koğuşta giyebilir mi emin değilim.. bir kitap koymayı düşünüyorum türüne karar veremedim... diş fırçası diş macunu traş losyonu roll on deodorant traş köpüğü offf ne yollayacam ben yaaa
Cevap sahibi+1 yılOraya göndereceğin kargo güvenlik sebebiyle kontrol ediliyor mu onu bilmiyorum. Ancak bunun dışında, bence saat falan yollama. Zaten çok var diyorsun. Tıraş losyonu gibi şeyleri de salla gitsin. Seni ona hatırlatacak ve içini rahatlatacak bir kitap gönderecebilirsin. Kitabın her sayfasında veya birkaç sayfada bir, senin kendi el yazınla yazdığın bir kelime ya da cümle olsun. Bu cümlelerin neyle ilgili olması gerektiğini söylememe gerek yok herhalde. :)) Yani ikinizle, işte yan yana olsaydınız neler yapacağınızla ilgili sınır tanımayan küçük notlar ekle kitabın sayfaları arasına. Böylece kendisi de kitabı okudukça böyle bir maceraya çıkmış olur. Dilersen bu cümlelerin tamamı, onunla ilgili kurduğun bir hayali oluşturabilir de, birbirinden bağımsız hayalleri içeren konulara ait olabilir de. :) Uzun anlattım ama anladığını umuyorum. Başka bir şey göndermene gerek yok bence. ;) Bu fazlasıyla onu tutluyla dolduracaktır. Elbette kitap da biraz buna uygun bir kitap olsun. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Onunla geçirdiğin tatlı anları anlatan küçük eşyalar olabilir mesela sana vermiş olduğu bir gülün yaprakları olabilir kocaman bir kutu hazırlamalısın içine parfümünü koyabilirsin bir anahtarlık koyup aynı evin kapısını açacağımız günler için yazabilirsin, küçük bir odun parçası koyup senin minyatür halini buldum aşkım yazabilirsin :)) ( Ki bu çok hoş olur ) ikinizi anlatan bir kitap alıp beğendiğin cümlelerin altını çizerek küçük renkli kağıtlara sizi anlatan birkaç cümle yazarak kitabın arasına yapıştırabilirsin, petito koyabilirsin içine aynı senin gibi yazabilirsin daha bir sürü şey işte eminim çok mutlu olacaktır :)) kolay gelsin :)
30 YorumlaBence hediyenin kendisi değil, anlamı özel olmalı. Ben kız arkadaşıma 75 krşa satılan Küpelerden almıştım. O kadar hoşuna gitmişti ki anlatamam. Yani önemli olan onu düşündüğünüzü göstermeniz. Ne aldığınızın önemi yok.
Ben hediye seçerken hediyenin kalitesine ya da Türüne bakmam. Aldığım hediyeyle ilgili olarak 3 yıl- 5yıl sonra sohbetini edip gülebiliyorsak yeterlidir ve kesinlikle doğru hediyeyi aldığımı düşünürüm.
Sizinde kendi aranızda mutlaka özel Hitap şekilleri vardır. Bunu yansıtan birşey gönderebilirsin20 Yorumla
+1 yılBana şöyle bir hediye geldi çok sevinmiştim ve işime yaramıştı:
İstanbul aşığıyım. İstanbul resimleriyle bezeli bir kutu içerisinde ağzına kadar dolu çikolata ve güzel bir not (:
Yer yer, göndereni anardım, hem onun hem benim için güzel bir anı idi.11 Yorumla
Soran+1 yıl:) hımm güzel fikir teşekkürler
bir yerde görmüştüm mektuplar hazırlamışlar mesela bir tanesinin üstünde bu mektubu beni özlediğinde oku bir tazesinde bu mektubu seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyosan aç gibi şeyler yazıyodu (artık içini nasıl doldurursun sana kalmış. Ben de sevgilime hazırlıyorum bence güzel nostaljik ve manevi bir hediye olur
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkrürler bunu yapacağım :)
+1 yıladam asker
neticede oralar soguk
iclik filan alicaksin cok makbule gecer
yün corap filan :)121 Yorumla
Soran+1 yıl:) o olmaz onu zaten götürdü
Güzel börüşler yazmışlar.1-Kendi kokun sinen bir duygusal mektup.(birkaç gün teninde taşı). 2-Elinlele ördüğün atkı askeri renkte olsun (haki renk) 3-Yün çamaşır, çorap. 4-Dudak rujunla öptüğün fotoğraf.
5-İzinli geldiğinde arkadaşını üzme mutlu et (anların sen...) Helal olsun sana kız. Esenlikler.11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güzel fikirler var siznkinide çok beğendim teşekkür ederim :)
Bence askeriyede en cok ihtiyac duydugu ama istedigi anda erisemeyecegi seyler almalisin veya yapmalisin mesela dolmalr pogacalar yapip cok guzel bir sekilde paketleyip yollayabilirsin hicbir sey olmuyorkis geldi atki sapka eldiven koyabilirsin ikinize ait ozel esyalari koyabilirsin orda kendini daha iyi hisseder mesela mektuplar yazip kutuya koyabilirsin telefib karti alabilirsin telefin kullaniyorsa kontor kartlari koyabilirsin. İkinize ozel swetler yaptirip koyabilirsin giydikce seni hatirlar tras malzemleri koyarsin losyon krem parfum seti felan o kokuyu sen aldin die kullanir senin kokunu bir tisortune fularina sikip koyabilirsin vs vs.
00 Yorumla
+1 yılAsker olduğu için orda kullanabileceği bir hediye olmalı mutlaka bende nişanlımı göndereceğim askere bende düşünüyordum onun için böyle şeyler :) normalde erkekler fotograf götürmezler ordakiler görmemesi için fotografınızı miinik şeffaf bir şeye koy ve çatal iğne gibi iğnele her tişörtüne taksın. erkek tişörtü al kendine 2gün gece gündüz çıkartma üstünden kokun sinsin onu gönder. içinden ne geçiyorsa uzun uzun yaz eğer bir şey istiyorsan cüzdan al üstüne isminizi yazdır sevgili olduğunuz tarihi falan :)
10 Yorumlabenim egitim verdigim bir askerlerden ali diye bir cocuk vardi sevgilisi tuttugu takimin esofmanini gondermis ancak o esofmani iki uc gun sevgilisi giymis ve oglana kendi kokan ve en cok swvdigi esofmani gondermis icinde de yazan notda yazan bir bolumu soyleyeyim ; Ali yarim biliyorum sana ne desem seni anlayamam ama unutma bedenim burada bana emanet ruhum da senin yaninda ben kok diye giydim o esofmani cunku bende senin giydigin tisortumle uyuyorum her zaman yanindayim sevdicegim '' boyle birsey o cocuga askerligi boyun yetti...
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşşekkrler
+1 yılIğdır soğuktur. Kaliteli bir içlik al sevaba gir. www.n11.com/the-north-face-termal-iclik-set-P33489751
10 YorumlaSenin gibi bayanlarin var oldugunu gormek cok sevindirici
61 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Kardeşim bence git ailesiyle güzel bir resim çekil onuda çerçevelet ve dediğin gibi atkı eldiven vs olabilir kışın sıcak tutar :)
42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Benim sevgilim askerden yeni geldi bende asker yolu bekledim atkı falan koyma koğuş içinde kullanması yasak ancak çarşı izninde kullanır diş macunu, fırçası, losyon koy ama çalınma ve başkalarının kullanması çok yüksek çunku arkadaşları orda hep paylaşacaktır. Ben internet sitesinden defter göndermiştim üstünde isimlerimiz yazılı deri kaplamalı kendince duygularını yazması için saat de takılmıyor. Parfüm gönder çikolatalar gönder. Sivil kıyafetler askeriyede sivil depoda duruyor anca dediğim gibi dışarı çıkınca alıyor. Bir de ben ikimizin fotoğrafı olan ve yıl dönümü yazan yastık yollamıştım çok güzel olmuştu:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) canım benim normal asker değil
güzel bir bere olabilir hem oralar soğuk olur 10 sene önce askerden gelince bana kız arkadaşım bere almıştı ayrıldık ama hala severek takıyorum bide içine mektup yaz ona öyle moral olurki arayıp konuşmaktan daha ii gelir ama sakın resim yollama arkadaşın başına kötü şeyler geldi tavsiye etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılKutu ahşap kapaklı ufak bir kilit
İçeriğinde çekildiğiniz fotoğraflar , ufak hatıra değeri taşıyan eşyalar, Ona yüzyüzeyken söylemediğin şeyleri yazıya dökmen v. b. gibi11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
+1 yılŞu soruya gerzek gerzek yorum yapanları anlamak zor.. askerde olan birisinin psikolojisinin nasıl olduğunu bilmeyen mallar, ya hiç yorum yapmayın ya da adam gibi öneriler yapın..
Gelelim senin sorunun cevabına.. paraya daha çok ihtiyacı varsa paranın büyük miktarını ona gönder kalan bütçeyede onu sıcak tutabilecek birşeyler al daha makbule geçer.. ve son olarak askerimize selam ALLAH yardımcısı olsun :)37 Yorumla
Soran+1 yıl:) maaşını alıyor zaten atkı ördüm :)) teşşekkür ederim
- +1 yıl
Maaşı yetiyorsa sıkıntı yok.. benim asker maaşım 36TL'ydi, oda %50 zam geldide böyle oldu :D
Soran+1 yılsözleşmeli :))
- +1 yıl
He o zaman sıkıntı yok tabi :) asteğmen dimi?
- +1 yıl
ya da astsubaymı :)
Soran+1 yılSözleşmeli er :-)
- +1 yıl
Hömmm tamam :)
+1 yılhediye yi falan bosver sennn guzell bir mektup yaz icinden ona karsi gelen guzell sozlerle misgralarla ifade et kendini bidee senin kendi kokun olan bir tshrtni yolla ona hediyenin en guzeli olur ona.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
çarşı izni kullanabiliyorlarmı acaba? eğer kullanabiliyorsa giyim kuşam üzerine birşeyler alabilirsin. kullanmıyorsa bir ipod alıp içerisine seveceği müziklerden atıp sevindirebilirsin. şahsen ben askerdeyken böyle bir hediye gelse onu tanrıça ilan ederdim =)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) her zman çıkamıyor izne
inan 2 saattir bunu düşünüyorum ne alabilirsin diye ama bulamıyorum. Bir kutu alsan foto koysan nerede saklıcak , sana özel bişey göndersen sıkıntılı olacaktır. Benim düşündüğm nokta ben çok kıskanc biriyim sonucta askerde de pek özel bişeyi olmuyor insanın onun için senin kokunun senin resminin oldugu bir hediye tercih etme. Bana kalırsa bir haffta sonu çık git yanına habersizce o izine cıktıgında kapıda karşıla onu..
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke gidebilsem ama öyle birimkan yok :(
Ben askerde olsam maddi degilde. sevdigimden manevi şeyler beklerdm mesela eski fotoraflarinizi toplayip fotocuda kağıda yazdırıp. Albüm yapablirsin. örnek eski anilarinizi hatirlatan herşey olablir eminim oda senden maddi Bisi beklemiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ama fotoğrafa çok kızar :)
BBen sozlume cok guzel birsey hazirlamistim cok beggenmisti.
Yasadiklarimizi , icimden gecenleri falan ccizgisiz bir deftere yazip altinda resimlede anlatmistim.
Ayriyetten haftayada fotograflarimizi yollicam foto kitap yaptirdim :)
Belki yardimci olur bunlar sana10 Yorumla
+1 yılGiyecek olarak ne yollanır bilemem ama romantik biseyler olsun istiyorsan eger onsuz gecen butun takvim yapraklarını bir kutunum icine koy ve her kagıdın uzerinde kucuk kucuk notlar yaz iliskinize dair kokunu da sık icine onsuz gecen gunlerini anlatmak amaclı bir mektup yaz ☺
10 Yorumlacanım askerde formayı nerde giyicek zaten sürekli üniforma giyiyorlar.. ama atkı eldiven ya da ona bir defter hazırlayabilirsin hem ona ait güze sözlerin hemde bütün fotoarınızın bulundugu bir defter.. bunları bir kutuya koyup yollayabilirsin yaşampınarımm.. sevgilin sana öylemi diyo :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D hayır öyle demiyor ama güzlemişş
Bence soğuk havada giyimesi için polarlı sıcak tutacak sweetshirt (kapşonlu olabilir) eşofman altı, ayakkabı falan olabilir. Asker üniformasını çıkartıp sivillerini her giydiğinde seni hatırlayacaktır. Bence yiyecek falan yerine bu arz şeyler daha faydalı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl.:) çok teşekkürler polarda alacam
+1 yılben çarşıya gidip koyu renk atkı almıştım asker için en idelaiydi saat alma boşver birde kendime bir tane kendi adım ile künye yaptırıp göndermiştim birde arasına bizim en sevdiğimiz şarkının bir bölümünü yazıp yollamıştım ve hala çok seviyor o hediyemi o künyeyi o hala saklıyor
00 Yorumla
+1 yılgöndereceğin şey pahalı olmamalı değerli olmamalı gösterişli olmamalı askerde yer değiştime çok yaygın bir olay. Kendinle ilgili soğuk nöbetlerde seni hatırlatıp içini ısıtacak bişey olabilir. örneğin sürekli kullandığın parfumun kokan şal falan varsa atkı ya da saçının koktugu beren yanına guzel bır resmını koymayı unutma mumkunse yuzunun bellı oldugu ve cuzdanda tasınabılecek boyutlarda bunlar ısın duygusal kısmı. güzel bir eşofman takımı alabilirsin. butcen 300 tl ıse bence hedıyelerını elden teslım et en guzel hedıye bu olurdu askerde kız arkadas cok onemlı malesef benım yoktu :)
00 Yorumla
+1 yılikinize ait ya da arkds cevresinden bir kaç arkdasının fotolarını topla o güne özel ne yaşadysanız onunla ilgili kısa şeyler yaz arkdslarının olan foto altınadan arkdslarında rica et iki üç satır oonunla ilgili birşeyler yaz güzel bir asker defteri gönder bundan sonrasınıdı sen doldur diye de not yazıp doğum gününü kutla gayet ucuz ve hoş bence :) çok romantiğim erkek olsam ne olurmuşum ben
00 Yorumla
+1 yılResimleriniz varsa beraber cekilmis bir kutu icibe onları koy, kucuk suslu bir deftere ona karsı olan hislerini sayfalarca yaz onu da koy, saat alıp koyabilirsin yani maddiyattan cok maneviyatla ilgili bir hediye hazırla ihtiyacı olan seyleri al koy ama benim dediklerimi de koyarsan daha mutlu olur cunku orada yalnız olmadıgını hisseder. Benim sevgilim askerdeyken en cok boyle seylere ihtiyacı oldugunu soylemisti daha akılda kalıcı olur 😊😊
00 YorumlaBence 300 tl yi direk yolla gitsin daha çok sevinir
31 Yorumla
Soran+1 yılmaaş alıyor zaten :)
+1 yılaferin kız sana ne hazırlicanı bilmiyorum ama aferin diyesim geldi
31 Yorumla
Soran+1 yılteşşekkürler :)
+1 yılbence tüm sevdilerinin olduğu bir resim albümü yap (ailesi, arkadaşları falan ) çok duygulanır ve sana daha bağlanır her özlediğinde sevdiklerinin resmini görmek iyi gelir ona
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) kızar buna
- +1 yıl
Neden kızar
+1 yılkokunun içine çooook sindiği bir kumaş parçası eşarp bez olabilir ve içinde de çok güzel bir not olsun o hediye en büyük hediyedir ona
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler
+1 yıl300tl ile birsürü şey gönderebilirsin bence böylece dahada çok hoşuna gider. Askerde çok kaliteli giyime ihtiyaç duyulmadığı için. atkı, kazak, çorap, atlet falan bunlara 100-150 tl civarında harcama yapabilirsin. yanına sevdigi yiyecekleri koyabilirsin Ne seviyorsa 2 gün içerisinde kargo gideceği için bozulmada olmaz. bide resmini falan gönder yanında hepsine tek bir kutu yap ve büyük olsun. Şimdiden sevgiline hayırlı tezkereler
00 YorumlaŞuanda askerdeyim.
Dışarda alınması hoşuma gitmeyecek şeyler burada ihtiyaç duyduğum için beni çok daha memnun ederdi.
Mesela bir bot ya da mont. Asker adama askeriyenin içindeyken başka bir hediye almak hem kullanamaması hem gereksiz kaçması olur12 Yorumla
Soran+1 yılhayırlı teskereler nerde askersin:)
+1 yılAl formayi once sen giy senin kokun olsun onda ve seni seviyorsa gondrrdign bir atki forma ne olursa olsun bir kagit bile onu mutlu eder bende siirtte Askerim ve oyle bise olsa illa sevglm degil deger verdgm bir insandan bile gelse havaya ucarm :)
10 Yorumlabenımo albenı gıbı cıkolatalardan al bı kıtap al bıde her sayfasına yasadıgınız anıları yaz gonder :))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D teşekkrler
hazır hediyelere gerek yok bir erkek kazagı al onu 1 hafta giy kokun iyice sinsin kazaga ve onu yolla en iyi hediyedir bu inan bana eğer gerçekten çocuk seni seviyorsa :) bide resim çıkart onları yolla bunlar çok hoşuna gidecektir öyle pahalı şeylere gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBir kutu hazırla. Içine çikolata koy. En kalitesinden. O soğuk askerlik yerinde içini ısıtsın. Bir fotoğraf koy. Ikinizin veya kendinin. Onun yaninda kullandığın parfümden sık üstüne. Elinde bir çember ya da kokunu taşıyan bir şey varsa onu koy. Kokladikca seni hatırlar.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) teşekkürler
+1 yıl1 ay geçmiş halen neden günün sorusu bu, şimdi yorum yassak hediyemi kalır bu vakte
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) hala göndermedim bende ocakta gönder dedi ortalık karışık alamam dedi
+1 yılHelal olsun valla sana en buyuk asker bizim asker ;))
12 Yorumla
Soran+1 yılteşşekkürler:)
- +1 yıl
eyvallah dostum ;))
Bir menddil al tenine deyecek kokun sinecek kadar uzerinde tasi ve gonder alacagin tum hediyelerden daha degerli bir hediye olur onun icin
21 Yorumla
+1 yılformayı giyemez ayrıca atkıyıda renkli alda kullanamazsın. renkli vs seyler kullanamaz askerde kamufulaja uygun degildir. renkli bişi giyince uzerine baska bişi giyip gizlemek zorunda kaldım. ayrıca eldivenin uzerine haki yesil eldiven giyip gizlemiştim tek eldiven sıcak tutmamıstı. :)
00 Yorumla
+1 yıltabi ki fındık fıstık ceviz cevizli sucuk bir kutu ginseng vitamin yulaf ezmesi kuru erik kuru incir keçiboynuzu pekmezi gönder ki seni daha çok düşünsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artık daha neler :)
+1 yılYaptıracağın şey BÜTÇE ile ilgili değil manevi Değeri yüksek künye yaptır :)
Ikinizin adı da yazılı olsun devamlı yanında taşır sonra gördükçe Bugünleri hatırlarsınız01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) evet yaptırabilirim
bende Iğdır da öğrenciyim her gün işkence çekiyorum bence bana gönder
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılseni çok özlediği için ne yapsan çok mutlu olur ama keşke bende mutlu olabişlsem hesabım silindi tekrar açtım şimdide arkadaşımı bulaıyorum sitede
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) bulursun inşallah
ufak kagıtlar al her bırıne farklı seyler yaz.
Ornek:
Ye beni
Öp beni
Yemek yap bana
Domal
vs vs
ver herıfe canı ne ıstıyorsa kagıtlardan secsın versın sana bundan guzelı var mı dunya'da :D03 Yorumla- +1 yıl
Domal puhahaha :D
Soran+1 yıl:PP fikir iyide örnekler kötü
Bende asker bekliyorum :) Bildigim kadarıyla yiyecek sokmuyolar iceri. Onun en cok ihtiyacı olan seyler al bence. Mesela telefon kartları, tras takımı, havlu, iclik, sampuan, kalın coraplar, sigara iciyosa tütün tabaka ve kagıt (ama kargolar tütün ürünü götürmüyolar biseylerin icine saklayabilirsin tütünü) eşortman falan vs. güzelcede bir mektup yazarsın. Para gönderebiliyosan para gönderirsin :)
10 Yorumla8 yıl önce ben askerdeyken sevdiğim kız benim yokluğumu fırsat bilip başkalarıyla gezip tozarmış. ben bunu öğrendiğimde yıkılmıştım. senin sevgilin çok şanslı ! ben olamadım...
14 Yorumla- +1 yıl
her kız bir olmuyor işte bir kız için sen şimdi hiç bir kıza güvenemeyeceksin ve güvenmiyorsundur bence
Soran+1 yılinşallah mutlu olursun :) daha iyisi nasipmiş sana kii okız seni hak etmemiş
Günlük kullanabileceği bişey olabilir. Mesela saat klasik gelmesin. Ne zaman saate baksa aklına sen geleceksin emin ol. Baktıkca seni hatırlar :)
01 Yorumla
+1 yılBak gel yayına sana uzunca anlatıyım kardeşim
https://shindanrinshothen.listen2myradio.com/00 Yorumla''Aşkım , dün akşam ki haberler de Askerliğin kısalacağı haberlerini dinledim ''yazılı bir kart postaldan daha makbul bir şey gelmedi aklıma.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D normal asker değil
Soran+1 yılsözleşmeli rütbelide değil :D
+1 yılona resimlerini hazırlar bir sürü yeni çekilmiş yeni değiSIK DEĞISIK :) BUNDAN DAHA GÜZEL BIR SEY ISTEMEZ O :) YANI O KUTUNUN IÇINE BUNU RESIMLERI DE EKLE SANA BAKTIKÇA DAHA BIR MUTLU OLACAK ;) EMIN OL
01 Yorumla
Soran+1 yılfotoğraf yollarsam kızar zaten telefonuna yolluyorum:)
güzel kardeşim ona hiç bir şey yollama sakın ona yolladıgın her hediye sivili ve seni hatırlatır bence birşeyler yapmak istiyorsun o izne geldiginde süpriz yap
10 Yorumla
+1 yılona hic yalan soylememis ol. o parayla ziyaretine git bir kez saril dunyalar onun olur.
31 Yorumla
Soran+1 yıl:) gitme gibi bir imkanımız yok ne yazıkki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım :) okuduğum bir kitabı aldım ve içini notlarla doldurdum daha sonra ikimizin fotoğraflarını bastırdım bir albüme koydum ve arkalarına hatıraları yazdım bir de atkı ördüm kendim onu koydum :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bir kere olsun bana yapilsin isterdim. Vay anasini...
Cevap sahibi+1 yılKısmet :)
Soran+1 yılhayırlı teskereler inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılAmin canım seninkine de :)
Oralarda pek çarşı yok kışın. Bol bol çorap don , kazak falan al :)
10 Yorumlabence ondan ayrıldıgın gun den başlayıp bir günlük yazabilirsin ona hem bütcesiz içinede resimlerinizi yapıstırabılırsın eminim cok mutlu olacaktır
10 Yorumla
+1 yılbende asker bekliyorum hep düşündüm ne göndersem diye ama şimdiye kadar sadece meektup gönderdim ama duygu yüklüydü tabi :)
00 Yorumla
+1 yılÇorap al, iç çamaşırı falan al daha çok ihtiyacı olan şeyler bunlar :D Bizim bir arkadaş öyle yapmıştı ondan biliyorum :D :D
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat