Mesela ben şu an ucuz bulduğum yazlık kıyafetleri alıyorum. Çünkü mevsimin çok pahalı oluyor.

Mesela ben şu an ucuz bulduğum yazlık kıyafetleri alıyorum. Çünkü mevsimin çok pahalı oluyor.
Bende kışın yazlık yazın kışlık alıyorum. Sezon sonu kampanyaları takip ediyorum. Genelde böyle oluyor alışverişim ama bazen yeni sezon ürünleri de alıyorum.
Bir şeyi beğendiysem ya da istiyorsam alırım. İndirim mindirim beklemem. Evimde philips airfryer vardi, küçük modeldi. Onu annemlere verdim.
Kendime dun büyüğünü aldım. Neden? Çünkü istedim oldu.😃
Cevap
14Cevap
Mevsiminde almak çok saçma çünkü aynı ürün iki ay sonra indirimde oluyor. Tabikide bazı ürünler sadece mevsiminde gelir ya da mevsim yakınken. Yani yazın hiç mont falan satıldığını görmedim ama yılbaşı sonrası iniyor kışlıklar.
rastgele alıyorum. ihtiyaç olan bir şey yok ki çoğumuz için günümüzde. zevkime uygunsa, mantığıma uygunsa alıp geçiyorum.
Neye ihtiyacım varsa o an alıyorum.
Anlık neye ihtiyaç duyuyorsam öyle alışveriş yapıyorum.
akillica alisveris yaparim kimse benim kadar ucuz alamaz
İndirim dönemlerine denk getiriyorum. Ya da mevsim sonları.
İndirim dönemi falan takip etmem ihtiyacum varsa basarım parayı
Haziran ayında 1700 tl aldığım Kolombiya mont şu an 7000 lira yazın parasını ödedim montu yeni aldım
İhtiyacım olduğunda alıyorum.
İndirime ya da mevsimine bakmıyorum
yazlıkları kışın kışlıkları yazın :D genel olarak indirim dönemi
Giyim olarak olan ihtiyaçlarımı mevsiminde, ama tarımda kullanılan ihtiyaçlarımı nasip olursa indirimde alacağım o yüzden 25 yıldır tarım sektöründe indirim bekliyorum
Hep mevsiminde alıyorum ama süreki tam aksini yapmaya çalışsam da olmuyor
Dürüst olmak gerekirse değişir. Ancak satış döneminde satın almayı tercih ediyorum
Kisin yazlıkları yazın kışlıkları alıyorum çok avantajli
İhtiyacım olduğu zaman alıyorum
Kizin înstasi lütfen :)
İndirim dönemlerini bekliyorum
Farketmiyo ihtiyacim. varsa alirim
Fırsatları değerlendirmek iyidir
Ne zaman, neye ihtiyacım varsa o zaman alıyorum..
Ne zaman ihtiyacım olursa.
İhtiyaç duyduğumda.
indirimdeyken