Alışveriş & Hediyeler Ayakkabıya verilen para size göre en fazla ne kadar olmalı? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ayakkabıya verilen para size göre en fazla ne kadar olmalı?@postmodernpokemon Ayakkabıya verilen para size göre en fazla ne kadar olmalı? Cevapla Ayakkabı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Bu bütçene göre değişir. Ben 5 bin TL verebilirim ve verdim de... 😎 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 2 sene önce bin lira veriyorduk, şu an Nike ayakkabılar 6 bin olmuştur herhalde 1 1 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Pandemiden önce bot alacaktım. Caterpillar, Harley Davidson marka botlar 350 liraydı. Geçen baktım 1700 lira olmuş. Keşke alsaydım. Yorumla
Terazizey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Valla ayakkabıya verilen paraya acınmaz ya senelerce giyiyorsun ayak sağlığı ve rahatlığı söz konusu sonuçta 1 0 Yorumla
Fatihssoz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ayakkabıya verilen paraya acınmaz ucuz alınca 2 ay anca giyiyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Markaya göre değişir 1 1 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Hangi markalara, ne kadar verilir peki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu bütçene göre değişir. Ben 5 bin TL verebilirim ve verdim de... 😎
2 sene önce bin lira veriyorduk, şu an Nike ayakkabılar 6 bin olmuştur herhalde
Pandemiden önce bot alacaktım. Caterpillar, Harley Davidson marka botlar 350 liraydı. Geçen baktım 1700 lira olmuş. Keşke alsaydım.
Valla ayakkabıya verilen paraya acınmaz ya senelerce giyiyorsun ayak sağlığı ve rahatlığı söz konusu sonuçta
Ayakkabıya verilen paraya acınmaz ucuz alınca 2 ay anca giyiyorsun
Ayakkabıya verilen paraya acımam
Markaya göre değişir
Hangi markalara, ne kadar verilir peki?
750 ₺
1500