Alışveriş & Hediyeler Buna 30 tl verdim değmiş midir sizce? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor alışverişlerceee ya ya sorma👸 Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar bişi diyim mi köküne kadar değdi harika bişiymiş Buna 30 tl verdim değmiş midir sizce? Cevapla Alışveriş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Seviyorsan değmiştir 0 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bu kombinasyonu hiç yemedimmilkanin tadi güzel ama o yüzden pişman olmazsinaman bidaha mi gelcez dünyaya sanki parayi mezara mi götürcen ye gitsin işte boş ver 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Ortada tatlı bir şeyler varsa, her zaman değer 😑 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl 30 tl mi? A101 de 22 liraydı geçen. Değer aslında ama 30 tl olduğunu görsem daha almam. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı. 30 tl biraz fazla sanki ama bu pahalılık ta normal bence 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Her markete girişimde 300 veriyorum artık. Çok sinir bozucu 0 0 Yorumla
iAtlas Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bu değilde milkanın yurtdısında bir çikolatası var bisküvili falan (oreo değil) tadı aşırı iyi ya 0 0 Yorumla
İsakck01 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Migros da 1 alana 1 bedava oluyor oradan al A101 pahalı ama Tatı cok leziz üzümlü dene 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 🤣🤣 Markete aç karna gidilmez ocağın sönecek 0 36 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yoo toktum valla ya ama canım çikolata aşermişti 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Sizin çikolata aşkınız olmasa bütün çikolata fabrikaları batar 🤣 Fındık sizin yüzünüzden 55 lira Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Keşke çikolata fabrikasında çalışsaydım Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Hee fabrika kökten batsın 🤣 senin maaşından keserlerdi yediklerini o zaman çikolata tokluğuna çalışırdın Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Çaktırmadan yicez be arada atacaz ağzımıza Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 😂😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Arada çaktırmadan hiç inanasım gelmiyor 🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Şaka şaka haram olur hırgızlım gibi olur demi yapamam ben 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Yok çok erken yakalanırsın zaten işten atarlar maaşını vermezler Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tamam maaşımdan alayım o zaman arada bir 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Tamam ama bak ayarını kaçırma dişlerin çürür 🤣🤣🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Evet sonra tel takarlar dolgu yaparlar 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 ya da dişlerini söküp damak yaparlar gece uyurken baş ucunda suyun içinde diş olur Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yaa hayıııırr😭😭 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bak korkutma beni Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Çikolata çok yeme dişlerini düzenli fırçala cici bir kız ol Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Öyle yapıyorum zaten valla bak Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣Biliyorum ama pislik yapmak hoşuma gidiyor Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Pislik yapmadın ki 😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sen pislik yaptığını mı sandın hahahahah😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 İyi be yüzüme vurma minnak kız Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Benim nerem minnak la 1.70 im ben alooooğğ😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Yuh deve gibi ama minnak derken 23 ü kast ettim ben Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sonradan aklıma geldi pardon 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bişi dicem 18 olanlara ne diyorsun hadi ben minnağam 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Onlara hiç yokmuş muamelesi yapıyorum 🤣🤣🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Nasıl hitap ediyorsun mesela 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣 Hitap etmiyorum ki Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl tamam 20-21 olanlara nasıl hitap ediyorsun Yorumla Ghost_King +1 yıl 20 - 30 arası minnak 🤣🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yav sen kaç yaşındasın be adam Yorumla Ghost_King +1 yıl 36 🤣🤣 ne oldu utansın mı Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yoo utanmazım ben 😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Ama minnaksın ya ondan Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yok ben hep utanmaz olucam abe Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣Aferin işte onlar düşünsün Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Canın çektiyse ver gitsin. 0 0 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl piskivülü çikolatalar güzel olmuyor. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 727 cevap paylaştı. arada şımartmak lazım kendimizi :) 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oreosuz olsa değermiş 0 0 Yorumla
sıkıntılıbaby Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 5 lira olması gerekiyor bunun 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bence de Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 430 cevap paylaştı. Yok artık 0 3 Yorumla uusluu +1 yıl Gömdün mü hepsini Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hayır hala var bi tanesi yetti ve aşk yaşadım resmen aşk aşkk Yorumla uusluu +1 yıl O kadar yani Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değmemiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Seviyorsan değmiştir
bu kombinasyonu hiç yemedim
milkanin tadi güzel ama o yüzden pişman olmazsin
aman bidaha mi gelcez dünyaya sanki parayi mezara mi götürcen ye gitsin işte boş ver
Ortada tatlı bir şeyler varsa, her zaman değer 😑
30 tl mi? A101 de 22 liraydı geçen. Değer aslında ama 30 tl olduğunu görsem daha almam.
30 tl biraz fazla sanki ama bu pahalılık ta normal bence
Her markete girişimde 300 veriyorum artık. Çok sinir bozucu
Bu değilde milkanın yurtdısında bir çikolatası var bisküvili falan (oreo değil) tadı aşırı iyi ya
Migros da 1 alana 1 bedava oluyor oradan al A101 pahalı ama Tatı cok leziz üzümlü dene
🤣🤣 Markete aç karna gidilmez ocağın sönecek
Yoo toktum valla ya ama canım çikolata aşermişti 😂
🤣🤣 Sizin çikolata aşkınız olmasa bütün çikolata fabrikaları batar 🤣 Fındık sizin yüzünüzden 55 lira
Keşke çikolata fabrikasında çalışsaydım
🤣🤣 Hee fabrika kökten batsın 🤣 senin maaşından keserlerdi yediklerini o zaman çikolata tokluğuna çalışırdın
Çaktırmadan yicez be arada atacaz ağzımıza
😂😂
Arada çaktırmadan hiç inanasım gelmiyor 🤣
Şaka şaka haram olur hırgızlım gibi olur demi yapamam ben 😂
🤣🤣 Yok çok erken yakalanırsın zaten işten atarlar maaşını vermezler
Tamam maaşımdan alayım o zaman arada bir 😂
Tamam ama bak ayarını kaçırma dişlerin çürür 🤣🤣🤣
Evet sonra tel takarlar dolgu yaparlar 😂
🤣🤣 ya da dişlerini söküp damak yaparlar gece uyurken baş ucunda suyun içinde diş olur
Yaa hayıııırr😭😭
Bak korkutma beni
🤣🤣 Çikolata çok yeme dişlerini düzenli fırçala cici bir kız ol
Öyle yapıyorum zaten valla bak
🤣🤣Biliyorum ama pislik yapmak hoşuma gidiyor
Pislik yapmadın ki 😂😂
Sen pislik yaptığını mı sandın hahahahah😂
🤣🤣 İyi be yüzüme vurma minnak kız
Benim nerem minnak la 1.70 im ben alooooğğ😂
🤣🤣 Yuh deve gibi ama minnak derken 23 ü kast ettim ben
Sonradan aklıma geldi pardon 😂
Bişi dicem 18 olanlara ne diyorsun hadi ben minnağam 😂