Saçmalama istersen morbid obez olmadığı sürece her beden normaldir ve vardır. Büyük beden modeller senin için değil zaten kilosu yüksek insanlara kıyafet pazarlanması için var nasıl daha düşük kilolu insanlara pazarlanması için varsa. Elbette zorlu bir durum ama her türlü sebepten oluşmuş olabilir kiloları düşüncen baya saçma
Sadece kiloluların kiloluları normal vakfedeceğini düşünecek kadar slkça bir ergen kafasındasın ya üstelik sorun şu ki ergenlik yaşını da geçmişsin. Yazık gerçekten çok aptlca inanılmaz
Offff tezin de inanılmaz aptlca ya benim 6-7 kilo fazlalığım var mesela biri kilo almışsın dediğinde sadece şapşalca hadsizce buluyorum sana ne kardeşim diyip somun ekmeğe devam ediyorum
@hicbisik iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum. Erkekler dalga geçiyor çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İc organlar yaglı degilse ve kendine bakıyorsa, balık etli olmak, 4*5 kilo fazla keyif bile verir bana.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zayiflar icin. Buyuk beden bulmak hem zor hem pahali
Herkes için değil ama büyük çoğunluk için ben de dahil kilo alınca çok ağır vinç gibi hissediyorum utanıyorum ne yalan söyleyeyim özellikle göbek hem erkek hem kadın da çok kötü duruyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence zayıflar için
Yani az kumaş az maliyet
şişman modeller tamamen saçmalık, şişmanlık normal değil ve sizi öldürebilir
Saçmalama istersen morbid obez olmadığı sürece her beden normaldir ve vardır. Büyük beden modeller senin için değil zaten kilosu yüksek insanlara kıyafet pazarlanması için var nasıl daha düşük kilolu insanlara pazarlanması için varsa. Elbette zorlu bir durum ama her türlü sebepten oluşmuş olabilir kiloları düşüncen baya saçma
şişmanlar çirkin, şişmanlar sağlıksız ve yaşam kaliteleri çok düşüyor
şişman olmak berbat, az yesinler spor yapsınlar
evet kaslı güçlü ve sağlıklıyız, obez yaşamınıza devam edin kimse sizi tercih etmiyecek
obezleri zayıflatmanın tek yolu onlara zorbalık yapmaktır, bizzat şahidim arkadaşla dalga geçe geçe çocuğu body builder yaptık
bunun sağlıksız ve yaşam kalitesini düşüren bir şey olduğunu biliyorsunuz o halde bırakın dalga geçelim ve hırslanıp spor yapsınlar
Sadece kiloluların kiloluları normal vakfedeceğini düşünecek kadar slkça bir ergen kafasındasın ya üstelik sorun şu ki ergenlik yaşını da geçmişsin. Yazık gerçekten çok aptlca inanılmaz
şişmanlar iğrenç, asla şişman biriyle çıkmam
Offff tezin de inanılmaz aptlca ya benim 6-7 kilo fazlalığım var mesela biri kilo almışsın dediğinde sadece şapşalca hadsizce buluyorum sana ne kardeşim diyip somun ekmeğe devam ediyorum
şişmanlardan midemiz bulanıyor, topluma çıkmasınlar
Ayrıca içinin çirkinliğinin dışına yansıdığını o kadar hissediyorum ki knk boşuna zırlama daha fazla metalica kafasıyla
istediğin kadar zırvalayabilirsin, şişmanlık normal değil ve iğrenç
Şişmanlar yesin seni emi😂
denesinler bakiyim
Kusarlar haklısın
mideleri nihayet dolmuş, fazlasını kabul etmiyor demek ki
Yok domuz etine hassasiyetleri varmış
sana dokunmasınlar o zaman :D
Sadece senin gibi yaban domuzlarına
Tabiki zayiflar icin zayiflarin kıyafetleri daha ucuz
Zayıflar için ama atık kilolu içinde her yerden özel kıyafetler var
@hicbisik iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum. Erkekler dalga geçiyor çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
İc organlar yaglı degilse ve kendine bakıyorsa, balık etli olmak, 4*5 kilo fazla keyif bile verir bana.
Zayiflar icin. Buyuk beden bulmak hem zor hem pahali
Herkes için değil ama büyük çoğunluk için ben de dahil kilo alınca çok ağır vinç gibi hissediyorum utanıyorum ne yalan söyleyeyim özellikle göbek hem erkek hem kadın da çok kötü duruyor..
Şişmanım beden bulmak zor
Zayıflar için daha kolay.
saka yapıyosunn
zayıflar icin daha kolay
Katılıyorum
zayıflar için
orta olanlar için