Ben market alışverişini daha çok seviyorum ya o abur cuburları ve şarküteri ürünleri görünce gözlerim açılıyor😂 e sonrası fazla yağlar tabii kıyafet alışverişine heves olmuyor hoş olsa da el yakan fiyatları verecek cüzdan yok😀
En çok market alışverişi mi yapmayı seviyorsunuz yoksa kıyafet alışverişi mi?
Bence sadece yağ ve kilo olarak düşünme yediğin bu abur cuburlar ciddi hastalıklara da yol açabilir. Zaten hareketsiz bir yaşam sürüyoruz hava kirliliği hat safhada bütün yiyeceklerde içeceklerde katkı maddesi gdo gibi şeyler var. Üstüne üstlük birde böyle bot beslenme şekli çok tehlikeli. Son pişmanlık fayda etmez. Bence bırakmaya çalış. Zaten bu bir bağımlılık yedikçe daha fazla yemek istersin. Yemedikçe de yememeye alışırsın hatta bir süre sonra sana hiç çekici gelmez. Ben kendi doğum günü pastamı bile yerken keyif almıyorum sen düşün.
10.000 verin 1 saatte bitirim demiş yorumda biri 10.000 paramı şimdi ben 5 dk da bitiririm senin konuna gelirsek bu fiyatlarla hiçbirini istemiyorum aşırı pahalı her şey
Bu yarışa girmeyelim kime versek harcar bi şekilde😂 10 bin liraya bile kaliteli ürün yoktur ki güzel markaların kabanları montları 1 buçuk 2 bin lira. İster ister herkes bişey ister de bi yerden sonra olmayacağını bildiğin için aklından geçirmemeye çalışıyorsun
Tabii ki de kıyafet alışverişi bana 10 bin verin 1 saatte bitirmezsem ben de ne olayım süre tuttun hatta hanımefendi ben alışveriş delisiyiğmmm jsjsjaj
Yani karnım aç Ken sinirliyim 3. dünya savaşı çıkarmaya sebeb açlık ama kıyafet öyle değil 😀😀😂ama siz kızlar kıyafet konusunda aç gezer ama gene kıyafet alır 😀