Bazen canım değişik yemekler yapmak istiyor. Öyle olduğu zaman alışverişe çıkıp gıda alışverişi yapmak çok zevkli geliyor bana. Ama genel olarak evin bütün market alışverişini ben yaptığım için her zaman bana hoş gelmiyor. Giyim alışverişleri ise öyle değiş. Yaptığım zaman hep keyif aldığım bir şey ve düşünüyorum bunu her gün yapsam yine sıkılmam. Bir hobi, bir terapi gibi. Sadece internet üzerinden yapılan bir alışveriş bile beni keyiflendiriyor. Hiçbir şey almayayım ama online mağazaları dolaşmak ve zevkime uygun şeyler bulmakta nitekim aynı zevkte.
Ben genel olarak alışverişi çok seviyorum ama ikisi arasından bir seçim yaparsam kıyafet derim yeni şeyler almak denemek giymek hoşuma gidiyor ama tabi yemek alışverişinide seviyorum 🌺
Yemek alışverişlerini kıyafet alışverişlerinden daha çok seviyorum kıyafet seçmek sıkıyor bir müddet sonra ama yemek ve yeni ürünler alıp denemek, tatmak benim için bambaşka.
Yemek yemeyi pek sevmiyorum. Yemek yemek yoruyor beni kulfet gibi. Kiyafet ise yeni tasarimlar yeni dizaynlar ve yeni fikirler demek. Dolayisi yemek alisverisindense kiyafet alisverisi yapmayi tercih ederim.
Kıyafet alış verişini seviyorum karın bi şekilde doyuyor çok şükür ama kıyafete daha çok önem veririm. İnternetteki çeşit yelpazesine dalıp gidiyor insan 😊
Kıyafet alışveriş beni yormuyor istediği bulup hemen satın alabiliyorum doymak bilmiyorum aynen Gıda alışverişini hemen yapıp aceleyle eve gelmek o ağırlığı üzerimden atmak istiyorum
Midem benim için her daim daha önemlidir bu yüzden yemek önce gelir. Aç acına kıyafet dahi alamam seçemem bile fakat tokken enerjik bir şekilde deneyip o kıyafetleri severek alırım.
arkadaşlarımla dışarı çıkmasam bütün paramı alışverişe verebilirim bir boğa burcu olarak yemek yerine alışverişi tercih ediyorum benim için büyük bir seçim bu:d
Kıyafet alışverişini seviyorum yemek konusunda canım ne çekerse yiyorum zaten sipariş veriyorum geliyor ama kıyafette öyle değil zevkle ve keyifle yapıyorum çünkü şık görünmek bana iyi geliyor
Modum düştüyünde, depresyona girdiyimde, yalnız kaldığəmı hiss ettiyimde alış veriş yaparım ve ve mutlu olurum😁Tüm dertlerimi unutuyorum alış veriş zamanı😁 fazlada derdim yok ama)