Severim
Sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazen seviyorum bazen de sevmiyorum. Çünkü modum her an değişebilir. Her gün farklı bir ben var. Bazen mağazaları alışveriş yapmayacak olsam da gezerim. Özellikle teknoloji mağazalarını. Oradaki ürünleri yakından bakmayı incelemeyi seviyorum. Markete girip aynı şekilde ürünleri incelerim. Yeni bir ürün varsa alırım. Ama bazı günler de oluyor ki alışveriş yapmak zorundayım ama hiç yapasım yok zorla giriyorum içeri almam gerekeni alıyor ve çıkıyorum. Parantez olarak internet alışverişini de seviyorum.
Alışveriş yapmıyorum, param yok. Evdekiler eve poşetle gelince kedi gibi kafamı sokup alabildiğim ne varsa çalıp onla idare ediyorum. Hayat zor arkadaşlar.
Ayy bana böyle sorularla gelin ya bayılırım alışverişe çok zevkli ve eğlenceli tabi para oldukca haha para olmayınca çok pahalı geliyor her şey yiuvv kırıldık döküldük mafolduk yani resmen hesap kitap yapar oldum hamburgeri bile evde yapıp yiyorum olsundu sonuçta yine maruldur ekmeğidir köftesidir derken yine yapıyoruz alışverişi neysem kaçtım ben çauv💃
En samimi yorum 😂😂
Ya essah mı gı valla çok dankeşön ✨🙏
Valla😂😂
😊🎀
Evet çok seviyorum
Cevap
29Cevap
Sevmek hafif kalır bana ya, bayılıyorum alışverişe😍 Terapi gibi resmen benim için, yeni şeyler almak çok hoşuma gidiyor
Alis verisi hastasisin sanirim. Birde alisveris sevmiyen cikmaz demissin 😂😂😂 nefret ederim.
Bayılırım ben😂
Hahhahahah. Belli sorularinin hepsi alisverissle ilgili 🤣
Tum sorularinda alisveris sepeti var. 😂😂😂
😅
Ustu acik ferrari mi?
Yoksa ustu acik alisveris arabasi mi tercihin ? 😂😂😂
😂😂
Alisveeisi sevmeyen 4 kiz varmis oylamqda o kizlari bulabilirmiyim 😂😂😂
Özellikle tek başıma olduğumda yapmaktan zevk alıyorum çünkü sadece kendi yediğim şeylerden alıyorum 😄
Evet Alışveriş Yapmayı Seviyorum Tabikide @thecutewitch Kardeşim İle Alışveriş Yapmak İstiyorum
ay ne güzel olurdu bir sürü abur cubur alıp gömerdik seninle kardeşim
yo yo hayır öyle olmaz
asla gözün kalır
başka şeyler alırız nolcak
ortaklaşa apaıyorsak beraber karar vericez tek veremem
Alısveris yapmayi seviyordum son zamanlarda gidemiyoruz dengesiz fiyatlar insanları uzaklaştırıyor
Severim, ama buzdolapları kısmını en sona bırakıp hızlı geçerim, dolaba oturmam..
aaa resimdeki kız magazadaki reyonlar b... k götürdüğü için oturarak tozmu alıyor iyimiş bak::P
sevmem yaw ben. hele bi de ara tara bulamamak çok sinir. evden yapıyorum alacağımı
Kitap ya da resim malzemesi için severim ama diğerleri ilallah ettiriyor nefret ediyorum.
Kitap ve yiyecek alışverişini seviyorum ama diğerleri o kadar eğlenceli gelmiyor.
Nefret ediyom alisveris yapmaktan, magazalarda max 3dk dururum
Market alişverişi yapmayi sevmiyorum ama kilik kiyafet ve elektronik dedin mi akan sular durur.
Ekonomi biraz da iyi olsaydı, daha çok sevebilirdim. En basit şey 20 tl
Çıkmaz mı, emin misin?
Tamam sen varsın 😂😂
E artık çözmüşsündür. Görüşlerimi göre göre seni de soğutacağım bu gidişle.
😂😂
Severiz de para yok paraaaa
Alışveriş yapmayı severim
Aslında pek sevmem
Evet çok severim yaa.
Zamlardan sonra hayır
Market alışverişinden nefret ediyorum
Bana zaman kaybı gibi geliyor
Evet tabi ki seviyorum. Kasa kısmı hariç 😂
Sevilir :D
Deniyorum. cndjddj
Sevmiyorum