Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oyuyy en sevdiğim konu alışveriş cidden öok rahatlatan bişi hele bide kendi paranızı harcamıyorsanız tadından yenemez ama o başkasının parasını harcama olayı bitti son ikisenedirde türkiyeden alışveriş yapmıyorum çünki trden pahalı alacak kadar enayi değilim yurtdışına gidiyorum daha ucuza halledip dönüyorum hem daha iyi markalar alıyorum hemde gezmiş oluyorum mesela şu an airfry lazım trde 13 bin bg de aynısı 5 bin kahve makşnası aldım trd 50 bin ben aldım 18 bine bazı spesifik şeyler dışarda çok uygun şimdi bir ay sonra gidince tv alıcam burdaki tv 55 bin ben alıyorum 22 bine ayakkabı mont pantolon akla ne gelirse hele kız olsam dahada ucuza çok şey var camper ayakkabı aldım 3500 burada 8000
Hostes falan mısın ben iyi kazanıyorum ama bir ülke gezme fırsatım olmadı hangi ülkelere gidiyorsun buarada Ben Azerbaycan’da yaşıyorum trendyol ile aşırı ucuza şeyler alabiliyorum 100 tl 5 manat ve Türkiye’nin kıyafetleri aşırı güzel ve burada çok insan böyle yapıyor
Cevap
6Cevap
Sevmem.
alışverişin ingilizcesini değil türkçesini kullanalım lütfen soruna gelirsek ben severim
Dizi izlemiştim orada “para ver yaz için shopping yapmaya gidecem” demişti soru oradan aklıma geldi bende shopping yazdım soruda biraz itici olmuş olabilir
he yok Estağfurullah itici değil de diziden dolayı olduğunu anlamamıştım
ya ben kızlar gıbı sevıyorum yaa
Tek kızlar için değil ki shopping erkeklerde yapabilir
yapar dogruda kızlar cok yapar ya:D
Evet biraz öyle çünkü kızlar için çok şey var dünyada
evet hem cok hemde ucuzlar ya
sevgilim daha çok seviyor
Oo sevmem mi bea. Online shopping kalp ben.
Sevmem. Başkasına yapmayı severim
Sevmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?