Şüphelenmem. Çünkü ben sevgilime hediyeyi karşılıksız, sadece onu sevindirmek ve yüzünü güldürmek için alırım. Hediye konusundaki düşüncem bu şekilde olduğu için karşıdaki de birdenbire hediyeler almaya başlasa bunu beni mutlu etmek için yaptığını düşünürüm şahsen. Kötüye değil; iyiye odaklanırım..
Ben ansızın alırım, sevginin ilginin bir ifadesidir, siz kadınlar karmaşık düşünce beyin yapısında olduğunuz için... vallahi pes ya ilgi ve sevgi görmekten bile şüphe eden varsa 🤣🤣🤣
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 görüş paylaştı.
Yok mümkün değil şüphe etmem. Yeter ki beni hatırlasın, beni kaybetmekten korkma duygusunu yaşasın. Kaybetmeyi göze alan o hediyeyi bile almaz diye düşünürüm.
Her olumsuzluk ta olumlu aramak gibi oldu ama bence böyle 😇
Alışveriş & Hediyeler konusunda 695 görüş paylaştı.
Ben safım şüplenmem büyüm ihtimal canım gibi sevinirim yani bi boklar yiyen adam neden hediyeler alsınki ama baktım kendi giyimine kuşamına harcama yapıyor bakım yapıyor falan o zaman bi işkillenebilirim
yaaa sen hediye koliksin deli. sacmalama. bi erkegin sadakati sevgisi hediye almasi ile olculmez. aksine bi insan icten sevip sevgisini hissettiremiyorsa hediyeye siginir. ve aldatan kisiler bu sekilde uyutur hep eslerjni. dikkat et lutfen 🙏
Erkekler bile demiş bi boklar yemiştir kesin diye abi hasta mısınız ya şüpheye düşmem ama bu düşünce yapısından dolayı bi acaba derim sırf bu yüzden o da
Normalde öyle davranmayıpta aniden daha ilgi çekici davranmaya başladıysa farklı olan bir şey var derim. Bazı düşünceleri değişmiştir, farklı davranmaya karar vermiştir ya da kendince kararlar almıştır. Şüphe duymam çünkü tam tersi ilgisiz davranırdı o zaman.
Bunu yasadm yeminlen başta şaşırdım tabi ama suphelenmedm ama maalesf acı gerçek şu ki beni aldattg icn vicdanını rahatlatmak icn aliyormus hediyeleri 😏 ( hediye dedigm de normal kıyafet çiçek çikolata falan )
En İyi Görüş