Nişanlımla evimizi dizmeye başladık, beyaz eşyaları henüz almadık indirim döneminde alalım diye. Nereleri önerirsiniz almamız için?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlımla evimizi dizmeye başladık, beyaz eşyaları henüz almadık indirim döneminde alalım diye. Nereleri önerirsiniz almamız için?

Merhaba,
Çeyüz döneminde beyaz eşyaların uygun fiyata gelmesi çok önemlidir. Günümüzde beyaz eşyalar enflasyon sebebiyle oldu pahalı bir fiyata denk gelmektedir. Bu nedenle paket halinde satılan beyaz eşyalara bakmanı da öneririm, daha uyguna gelebilir. Senin için en kaliteli ürünleri şöyle sıralıyorum?
Yerli ve yabancı markaları şu şekilde sıraladım.

Arçelikle aynı çatı altında üretilen ve yerli markalardan biri olan Beko da Kasım İndirimlerinde kaçırılmayacak markaların başında yer alıyor. Özellikle dayanıklı ürünleriyle uzun ömürlü bir kullanım sağlayan Beko'num küçük ev aletleri ve buzdolabılarındaki kullanıcı memnuniyeti de oldukça yüksek.

Ürünleri çok kaliteli ve dünya çapında kalitesiyle nam salmış bir firma. Yerli yabancı yorumlara bakıyorum en yüksek memnuniyet oranlarını veren firmalardan biri. Ancak fiyatları diğer markalara oranla bir tık pahalı. Eğer maddi yönden imkanın el veriyorsa bu markadan tüm beyaz eşyalarını alabilirsin.

Siemens buzdolapları kesinlikle çok iyi. Yine derin dondurucu tercih edeceksen Siemens markasını düşünebilirsin. Çamaşır makineleri ve kurutucuları da oldukça güzel bir marka.

Beyaz eşya denilince akla gelen ilk markalardan olan Bosch da Siemens gibi bir Alman markası. Bosch çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi için oldukça iyi seçeneklerden biri diye düşünüyorum.

Siemens, Bosch gibi markalarla aynı bünyede üretilen profilo da dayanıklı ev aletleri sloganıyla uzun yıllar evinizde kullanabileceğiniz ürünleri kullanmanıza imkan sağlıyor. Profilo çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi konusunda gerçekten en dayanıklı markalardan biri.

Güney Kore'nin dev markalarından biri olan Samsung özellikle TV'lerde çok kaliteli ürünler ortaya koyuyor. Yine bulaşık makinelerinin de çok güzel dizaynları var. Ürünleri güzel markalar arasında yer alıyor.

Yerli bir ürünü ele alıyoruz bu sefer. Birbirinden güzel tam çeyizlik denilebilecek ürünlerle bu listeye Arçelik markasını da eklemek istedim. Ütüleri, çamaşır makinesi, buzdolapları ve blender setleriyle bu marka da en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından biri.

Yine yerli markalardan biri olan Altus uygun fiyatlarıyla ve kullanıcılardan aldığı olumlu yorumlarla dikkat çekiyor. Bütçem az diyorsan düşünülebilecek fiyat performans ürünlerine sahip. Özellikle çamaşır ve bulaşık makineleri için oldukça iyi yorumlar var.
Umarım faydalı olabilecek bilgiler olmuştur senin için, keyifli alışverişler dilerim 🍀
Cevap
51Cevap
Tv yi philipsten alın mümkünse amazondan zira amazon tvlerde çok ucuz
Beyaz eşya samsungu tercih edin derim ürün performansları iyi fiyatları diğerlerine nazaran daha iyi ve kampanyaları bol
Mobilyada ise yemek takımına çok para verme vivense de ucuz yemek masa ve sandalyeler var
Oturma odası için evin durumuna göre al odan dar ise l koltuk geniş ise iki tane üçlü alabilirsin koltukları vivenseden alırsan daha iyi olur diğer markalar çok pahalandı ayrıca tv ünitesine çok çok para verme evideadan aldık biz 1100 tlye 3 ay önce oldukça harika
Yatak odası için yatağı alabildiğin kadar iyi ve kaliteli al alabildiğin gücünün yettiği en üstünü al karyolaya gardropa fazla verme ama yatağa ver bellonanın no stress modeli güzeldir mesela
Mutfağın için tabak çanak takımı jumbo gibi pahalı yerlere gitme porland kütahya porselenden uyguna bulursun
Süpürgeyi de sakın Dyson falan bulaşmayın Dyson influencerlara para basa basa ün yaptı internette çok satanlarda değerlendirmesi yüksek philips var ona bakabilirsin
Ve balayı için de asla hotelde koca haftayı mahvetmeyin gidin karavanla gezin tüm egeyi akdenizi gezin boktan bi hotele 1000 tl verceğinize avisten 1 k ya karavan kiralayın gezin tozun doyasıya yaşayın
Tam benim konum. 80'li yıllardan beri İzmir 'de beyaz eşya satıyor ailem. Profilo bayisiyiz ama size dürüst cevaplar vereceğim. Öncelikle Miele, franke, gaganeu istemediğinizi varsayıyorum. Çünkü bir çamaşır 30-40 bin tutuyor. Şimdi çamaşır makinesinde en iyisi Profilo-bosch-siemens grubu (hepsi aynı). Buzdolabına gelirsek samsung başı çekiyor. Bulaşık makinesinde Türkiye'de öne çıkarabileceğim marka yok ilk baştakiler hariç yani lg-samsung-profilo-bosch-siemens.
Şimdi biraz algı düzeltelim. Altus-arçelik-beko ortalama markalar ama üsttekiler süper ligse bunlar bank asya. Bütçe düşükse iş görür mü görür.
Eğer Vestel, finlux, seg yok a101de x markayı falan gördüm diyorsanız da size şans dilerim ve cesaretinizi takdir ederim :D
kara Cuma diye üzerine basa basa aynı şeyi 2. kez yapıyorsunuz, ayıp bir şey..
👉 Cuma günü, Müslümanların bayramı, güneşin üzerine doğduğu en hayırlı gündür..
Mübarek Cuma gününü, kara cuma diye gösterenleri kınıyorum..
Samsung, bildigimiz uzere teknolojik urun sektorunde oncudur. Beyaz eşya modellerinin dayanikli olmasi en onemli ozellikleri arasinda bulunuyor. En iyi beyaz eşya markası olmasinin bir diger nedeni de urunlerinde kaliteli malzemeleri kullanilmasidir.
Her markanın bence beyaz eşyası farklı kalitede , hotpoint çamaşır makinası öneririm , buzdolabından da memnunum , fırın ocak aspirator seti olarakta bosch öneririm ondan da çok memnunum ama biraz tuzlu , hakkınız da herşeyin en güzeli olması dileğiyle 🧡
Arçelik, Bosch, Siemens, Samsung, LG... Bunlar iyi ürünleri üreten firmalar. Tavsiyem internetteki yorumları ve tavsiyeleri bir güzel inceleyip ona göre karar verin. Bir de, bulunduğunuz bölgede alacağınız ürünün teknik servisi nasıl araştırın, siz de biliyorsunuz teknik servis çok önemli.
Artık birçok marka çok kaliteli ve iyi. Arçelik, Bosch, Grundig, Vestel, LG bir sürü iyi marka var. İnternetten kampanyaları araştırıp, online almak çok mantıklı bence. Sonra dizilen eve ya da yerleşene kadar depoda saklanabilir.
Zaten kurulum istediğiniz zaman yapılıyor. Bende bu şekilde yapıyorum ev dizme alışverişimi.
Bosch ve Siemens öneririm. Annem ve babam yıllar önce Siemens ve Bosch beyaz eşya almışlar. Yıllar geçti hala taş gibiler. Yıllar geçtikte güzelleşen tek şey şarap ve kadın değil bu markalar da işin içine giriyor. Alacağın marka senin evinin tasarrufu için en iyisi olacak. Çünkü sorun çıkarmayan beyaz eşya aile tasarrufuna katkı sağlayacak. Ayrıca alacağın ürünün teknik servis kısmı da önemli ki bu markaların servis ağı çok geniş. Pek servise gereksinim duymuyorsun zaten :)
Arçelik ve bosch çok iyi beyaz eşyada. Senelerdir bu markaları kullanırız, hiçbir sıkıntı yaşamadık. şu an zaten her şey olduğu gibi beyaz eşyalarda çok pahalı. İndirim için kendi sitelerini takip edebilirsiniz.
Hayırlısı olsun hakkınızda, mutluluklar diliyorum şimdiden. 🌟
Bosch tan XXL buzdolabı aldım az enerji tüketimi var diğerlerine göre çamaşır makinası Bosch 1400 devir 9 kg çamaşır makinası 5 pragram Bosch 43.500 tuttu 9 taksit 5 yıl a kadar depomda çeyizlik olarak bekletebilecekmişim kurulum olduğunda garantisi başlayacak şimdiden aldım geçtim çünkü 13 bin olan buzdolabı 1 sene sonra 24 oldu yüzde 5 iskonto ile 22 kere geldi yılbaşından sonra 30 olması içten bile değil
Fiyat performans ürünü olarak beğendiğim tek marka Arçelik Neden diye soracak olursanız çünkü uzun süre gidiyor diğer markalardan çok çabuk bozulan gördüm ama Arçelik ten görmedim hani bı markanin bir ürünü olur ve bu marka bu ürünün duayeni dersiniz ya Arçelikte öyle bana göre bulaşık çamaşır makinemiz ve hatta saç düzleştiricim bile Arçelik ama Uğur derin dondurucu diye marka yaptılar şimdi Arçelik i bu kadar övdükten sonra bu ne alaka diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen kel alaka
Ben buzdolabında yerli arçelik yabancı LG öneririm. Ama inverterli buzdolabı almayın çünkü gerek yok. Çamaşır ve bulaşıktada arçelik iyidir ama bazı modeller sorunlu olabilir. Bu sebeple şikayet sitelerinden o modeli mutlaka araştırın. Son yıllarda maliyetlerin artması üreticileri beyaz eşyanın sacının galvaniziz kullanmaya başladılar. Yani çok nemli yerlere koymayın derim makinalarınızı. Fırında bir teknoloji yok o yüzden hangisini almak istersen onu al.
Bosch diyorum düşünmeden alın ve kaliteyi yaşayın, beyaz eşya dediğin sorun çıkarmaz bunu al sadece aldığın gün para harcamış ol, diğerlerini alırsan hem aldığın gün hem de sonrasında doya doya para harcatır adama🙂
Benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik çok memnunum sadece televizyondan memnun değilim evimde 2 tane televizyon var diğeri de Vestel. Fiyat olarak Vestel televizyon tercih edebilirsin. Çamaşır bulaşık ankastre buzdolabı olarak Arçelik derim.
İyi güzelde kardeş Kara Cuma nedir ya şirketler efsane cuma olarak değiştirdi baslayacam gari sizide alişverişinizide ha
Hayırlı mübarek gün ne zaman kara olmuş. ayiptir yav kendinize geliniz.
Uygun fiyatlı almak bu ülkede eşşeklik! 1000tl ucuza alırsın vestel alırsın 3 sene sonra bozulur. 1000 lira verip başka bir marka alırsın 10 sene rahat kullanırsın.
Kesinlikte Samsung markası alın derim ben tabi durumuz varsa.
Benim beyaz eşyalarım Arçelik çamaşır makine den memnun degilim pek. Digerleri idare eder ama tabi daha iyleride var
Kara cuma nedir ya ilgilenmeyin şu paylaşımlarla yaIklar olsun size mübarek günü ismini lara yaptınız karalar bağlarsınız umarım
Ben beko dan aldm çok memnunm 1 senedir kullanıyorm. Önerebilirim. Gerçi hangi markayı alırsanız alın beyaz eşya biraz şans işi 😊
Ben de 10 kg çamaşır makinesi aldım 10.000 TL ye gerçekten mühendislik çok güzel hanımefendi beko da
Beko Bir Dünya Markası
Lanet olsun sizlere Admin bu paylaşımı kaldır
EFSANE CUMA OLMASI GEREKİYOR
Adı bu konunun din ile ne alakası var
Uygun fiyat isteniyorsa Arçeklik'in yan markası Altus, Vestel'in yan markası Regal'e bakılabilir.
Eskidendi marka farkları şu an her marka çok güzel ürünler çıkarıyor ama ben yine de Alman teknolojisinden yanayım o yüzden Bosch diyorum
Mobilya alacaksan İnegöl git diyeceğim ama beyaz eşyaya bir şey diyemem araştırma yapmak lazım fiyatta
Diğerlerine göre bir tık pahalı ama ömürlük bosh
Hangi markadan alınır bilmemde Vestel alma Vestel ne alsak dandik oluyor ve sorun çıkarıyor
Kara cuma nedir kutsal bir günü değersizleştirmek doğru mu
Konunun din ile alakası yok.
İndirim dönemi mi kaldı aylık olarak yükseliyor her şey..
Profilo al iyidir.
Beko nun evlenen çiftler için kampanyaları oluyor orayı takip edebilirsiniz
Allah evlenenlere para yollasa iyii olur yoksa evlenmeleri İmkansiz
Arçelik ve bosh dan yanayım ilerde evleneceğim zaman bu mağazalarda çirit atarım artık
Altus, Arçelik, profilo, vestel hangisi uygunsa alın işte
Arçelik ve Bosch markasından şaşmam ikisi arasında seçim yapacak olursam Bosch seçerim
Altus öneririm hiç kullanmadım ama bende almayı düşünüyorum
Altus derim, hem kaliteli, hem ucuz, hemde servisi yaygın. Klimada Samsung inverter.
Hiç anlamam o işlerden. Dekorasyon için yardımcı oluruz
Ne alırsan al hotpoint alma sadece pişman olursun
Bence Arçelik gibi magzalarin online sayfasını takip ed
Mübarek cumaya kara diyen biri evine ne eşya alırsa alsın kara gunde kullanir seni kara cuman olsun bizim mübarek cuma
🤣 Ne alakası var ya..
Beyaz eşya ve elektronik tamamen şans işi. maddi gücüne göre çeşitler var. orta gelir seviye altus ve regal. Maddi durumun iyiyse bosch veya simensten şaşma.
Ya kampanya vs tamam iyi hoş neyse ama KARA CUMA NE HAYIRDIR KALDIRILMALI BU BAŞLIK DÜZELTİLMELİ
Şurada ufacık argoyu çeviren site sistemi ve adminler acaba bu kötü hakaret içeren başlığa neden çevirme çare müdahale yapmıyor çok merak ediyorum
Kara cuma hakarete girmiyor mu buna zaten söylüyorum gereksiz hassaslık değil bu söylenmesi gereken bir gerçeklik
Kara fatma da zaten buna benzetilerek denilmiş ve daha bir çok örneği var otu da samanı da iyi bilirim merak etme daha buna benzer bir çok benzetme örnekler var ve ben de söylenilen şeye karşı sözümü söylerim bukadar basit
Kara cuma veya Kara Fatma benzetmeleri öyle basite alınacak bir şey değil daha nice örneklendirmeleri var ama sizin duruma izah edilmesi güç ben yanlış olduğunu belirtirim sonuçta ne tür bir benzetme olduğu belli ama sizin için hava hoş fakat şahsınıza veya ailenize laf etseler hayırdır dersiniz dimi ama siz onada aldırış etmessiniz belki de daha fazla konuyla alakalı konuşma yapmak istemiyorum yanlış söylenen söz vebali sizin iyi geceler
Hımm yorumları silince bişey yapmış olduğunu mu sanıyorsun yoksa egonumu geliştiriyorsun :) çok komik şeyler yazıyorsun ama zerre mantık yok.
Ben de nisanliyim ve beyaz esyalarimi boshtan aldim en cok önerilen ve begenilen oydu bayaa bi arastirma yaptık. Çamaşır makinesi 9kglik al bence gayet ideal
Ben Mart ayında bütün beyaz eşyayı Arcelik'ten aldım. tavsiye ederim. Eşyalar dogtas'tan
Yabancı markaları geçin önce birinci kalite istiyorsanız Arcelik veya Vestel alın ikinci kalite istiyorsanız Altus veya Regal veya seg alın
Bende Samsung ve LG şirketleri iyi diye bilirim parası biraz fazla gibi amma sıfatı iyidir öyle bilirim
Airfryer, şarjlı süpürge, robot süpürge, hamur yoğurma makinası, mixer falan filan
Tv samsung bu işin piiiriii
Çamaşır bulaşık buzdolabı Profilo
Süpürge fakir
kara cuma adi cok kotu bir isim oyle demeyelim
Arçelik en iyisi güncel fiyatları bilemem ama uzun ömürlü beyaz eşyaları.
Hotpoint ve bosch ürünleri sağlam ve dayanıklı oluyor bence
Sıfır ve hesaplı düşünüyosan vestel daha uygun oluyo.
Simens Profilo bakın ama aşırı pahalı spotcudan alırsanız baya kârınız olur
Vallaha bir Samsung hayranı olarak Samsung derim.
Bosch bana göre en güvenilir
Topkapı da spotcudan
Beko Bir Dünya Markası
Bosch veya simens gerisi boşş😂
Vestel en uygunu galiba.
Allah tamamına erdirsin
Beyaz eşya da Profilo
Kara cuma ne cuma kutsaldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?