Her yerde indirim görüyorum ama en iyi indirimi yapan markalardan alışveriş yapmak istiyorum. Hazır fırsatımı yakalamışım.

Her yerde indirim görüyorum ama en iyi indirimi yapan markalardan alışveriş yapmak istiyorum. Hazır fırsatımı yakalamışım.

Bildiğiniz üzere büyük indirim fırsatlarının olduğu Black Friday haftasına girmiş bulunuyoruz. Bu hafta kozmetikten, giyime. Beyaz eşyadan, elektronik ürünlere kadar birçok üründe çok ciddi indirimler uygulanıyor. Gelin hep birlikte hangi marka, hangi ürünlerde indirip yapmış inceleyelim.

Giyim üzerine önde gelen markalardan olan People By Fabrika’da içinizi ve dışınızı sımsıcak yapacak yepyeni ürünler indirimli olarak karşımıza çıkıyor. Hem erkek, hem kadınlara özel tasarımı ile mutlaka incelenmesi gereken güzel kampanyanlar ile sizleri bekliyor.

Ayakkabı markası denince akla gelen ilk isimlerden olan Hotiç yine bu haftaya özel harika ayakkabı indirimleri ile karşımızda. Hem kışa özel, hem de sezonluk çok güzel modeller var. Benimde genel olarak tercihim olan Hotiç mutlaka değerlendirilmeli.

Erkeklerin ev aletleri konusunda en büyük yardımcılarından olan Müller yine harika indirimler yapmış bulunuyor. Hem uzun soluklu hem de dayanıklı ev aletlerinin lider markası Müller mutlaka incelenmesi gereken indirimler ile karşımızda olan markalardan bir tanesi.

Birazda kültürel yönden olan indirimlere bakalım. Şimdi şöyle bir göz gezdirdim de özellikle Trendyol’da İş Kültürün kitaplarında çok güzel indirimler var. Okumayı seven kitap aşıkları bu indirime bana göre bayılacaklar. Mutlaka incelenmesi gereken harika yapıtları kaçırmayın derim. Keyifli okumalar şimdiden.

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz. Fakat bir türlü alamadığınız cep telefonunu alma şansını belki şimdi elde edebilirsiniz. Samsung markası akıllı cihazlarda çok ciddi ve güzel indirimler yapmış bulunuyor. İncelemek isteyen herkese mutlaka tavsiye ederim.

Mutfak malzemeleri denince akla ilk gelen Kütahya Porselen gerçekten de çok iyi ve harika indirimler yapmış. Ben sitesini inceledim ve gerçek anlamda bayıldım. Özellikle küçük ev eşyalarında muhteşem indirimler sizi bekliyor olacak.
Cevap
21Cevap
Black friday kara cuma harika bir fırsat, Trendyol tavsiye edebilir
İndirimler evet var ama yeteri değil ürün 500 600 TL indirim 40 TL o yüzden alışveriş yapmayıyor en uygunu arıyorum genellikle marka takıntısı girmeyip en kaliteli ürünü en ucuza almaya çalışıyorum. Bunun için tüm İnternet sayfalarını kontrol ediyorum. şu an bir çok İnternet sitesinde indirim var ama bilmiyorum bana az geliyor istediğim hiçbir ürüne gelmedi.
Ya hala mı nedir bu rezalet bizim haftalık bayramımız mübarek cumamız hangi hakla karalanıyor kelimelerin bittiği yerdeyim
Allah Akıl fikir versin ne diyim…
Ya bizle ne alakası var adamların kara cuma diye günü var ise bizimki niye karalanıyor olsun boş yapıyorsunuz
@Lothclutch Benim tüm inançlara saygım var ben kalkıpta kara pazar diyor muyum. Demiyorum çünkü kendime yakıştırmıyorum demem o ki herkes kendine yakışanı yapsın öyle davransın
Cuma günümüz karalanıyor diyen yobazlara inat Black Friday ❤️ Sanki o gün alışveriş yapmayacaklarda danalar
Yaşasın kara cuma
Keşke her hafta kara cuma olsa
Ya ismi kara cuma ya bizle ilgisi yok. Olduk olmadık şeyleri dramatize etmeyi bırakın
Gel alnından öpücem seni
Hindular da bize laf söylesin o zaman kutsallarını yiyoruz diye. Böyle bi kafa yapısı yok ya :D
Bence önce medeniyeti sen bil inanmıyorsan milletin inancına saygın olsun ayrıca ön yargı ile bana gavur diyorsun medeniyet dediğin şeyde ön yargı ilemi yaklaşıyorlar
@cemre1364 kara cuma denince iyi bişey olduğunu sanıyor, karışma yaşı küçük herhalde
Arkadaşım bütün inançlara saygın varsa buna laf etmeyeceksin. Dünyanın öbür ucundaki adam kendi bayramını kara diye atlandırıyor diye senin mübarek gününe laf ediyor olmuyor. Alınganlık mı desem ne desem bilemiyorum buna saçma sapan ağlıyorsunuz
@everkeğii ahahahahahahaha 😂
@cemre1364 sevgili sorunlu arkadaşım ben de müslümanım. Ota boka ağlayınca dinsiz olunmuyor. Onlar kendi cumalarına kara dedikleri zaman bizimkine laf etmiş olmuyorlar daha nasıl anlatayım bunu sana
Karayı hakaret veya küçümseme anlamında demiyorlar, boş yapıyorsun. Susacak birisi var ise o da sensin
He de geç ya boş ver 😃 @Lothclutch
@everkeğii erkek değilsin bu arada senden anca karı olur kardeş
Senden de çok iyi müslüman olmuş bravo 👏 @BlodDemon
serefsiz adamlar kara cumaymış bu indirime katılıp mağazasının kapısına kara cuma yazan kimliğinden İslami silsin
Ağlama
Ben beğendim sevdiğim kıyafetin parasına bakmam gider alır giyerim imkanım dahilinde yok kara cuma vs millet nerden parayı vuracağını iyi biliyor vallahi.
biz müslümanlar için cuma günü provoke etmek için kara cuma deniyor çok iğrenç bi tabir bu @kizlarsoruyor nasıl kontrol ediyor editorler
Gap, Trendyol, Boyner, Karaca, Altınbaş, Hepsiburada, Koton, Avva, Luis Bien, Jumbo, Evsan, Slazenger, Fash Fed, Marks & Spencers.
Aynen katılıyorum
Kimse kara cuma demiyor da senin zorun ne
Kara olan senin zihniyetin bence
Trendyol basta yer aliyot bircok marka ve urun inanilmaz fiyatlarla
Trend yol, Hepsi burada, Boyner, Karaca, Zara , Hm v. s
Markası önemli değil hangisi uygun ise ondan alışveriş yapmak lazım
Kara pazar olsa bu indirime katılırdım kara cuma ya asla katılmam
Trend yol hepsi burada çiçek Sepeti bunlari indirebilirsin
Ben aktif alışveriş yapan biriyim.
Gözlemlediğim Trendyol collection, Bershka, Adidas, Algida.
Koton, ZARA, suud collection, mavi, Karaca, bershka, stradivarius,
Markadan ziyade her yer indirime giriyor. Fırsatları kaçırmayın
Kara cuma derken pardon?
Hayırlı Cumalarimiz olsun insallah..🤲
Cumaya kara diyen serefsiz namussuzdur.
Bu yüzden anti laiklik diyoruz !
Hiç bir bilgim yok maalesef.
Boyner falan aslında takip edilebilir.
Morhipoda indirimler başladı
İndirimlerde hikaye bu sene gene pahalı
Kiko
Bilemedim valla