Hazır indirim dönemi gelmişken takı alışverişi yapmak istiyorum. Pandora'nın takılarını çok beğeniyorum, bana marka ve ürün önerir misiniz? <3

Hazır indirim dönemi gelmişken takı alışverişi yapmak istiyorum. Pandora'nın takılarını çok beğeniyorum, bana marka ve ürün önerir misiniz? <3

Merhaba,
Black FRİDAY bizim ülkemizdeki ismiyle "büyük Kasım indirimleri" her yıl alışveriş tutkunlarının en çok beklediği tarih hiç şüphesiz. Böyle tarihlerde gerçekten ürünlerde inanılmaz ölçüde %90'a varınca indirim oluyor.
Aksesuar indirimleri konusuna gelecek olursak benim sana önerilerim şu yönde olacak.

Pandora markası takı ve aksesuar denilince akla gelen ilk kaliteli markalarım başında geliyor. Özellikle charmları enfes. Ve ben geçen yıl Kasım indiriminde bir adet Pandora bilekliği uygun bir fiyata almıştım.

Her ne kadar giyim markası olarak da bilsek kotonun gerçekten birbirinden güzel aksesuarları var. Bazen bir alana bir bedava etkinliği de yapıyor. Takıları oldukça kaliteli ve tasarımları güzel. Kasım indirimi için güzellik yapacağını düşünüyorum.

Zen, pırlanta denilince hemen akla gelen ilk markaların başında yer alıyor. Su yolu tarzındaki kolyeleri inanılmaz büyüleyici ve özel günlerde kampanya yapan markalardan bir tanesi. Eğer bütçen mücevher tarzı şeyler için uygunsa bu markayı da düşünebilirsin.

Uygun fiyatlı ürünler peşindeyim, altın gümüş olmasına gerek yok diyorsan yine bir giyim markasının takılarından bahsetmek istiyorum. Lcw'da casual, modern olduğu kadar etnik takılara da uygun fiyat ve indirimlerle rastlamak mümkün.

Çok fazla ürün çeşitliliği in olduğu bu marka hem uygun fiyata hem de her zevke hitap ediyor. Oldukça modern ve farklı parçalara rastlamak mümkün. Çok güzel kozmetik ürünleri ve şirin mi şirin defterlerine de bir göz atmayı unutma!

Giyim olarak biraz fiyatı yüksek olsa da Bershka'nın takıları oldukça uygun fiyatlı diye düşünüyorum. 100 lira bandında çoğu takısı ve zaten çoğu takı günümüzde de bu fiyatlarda satılıyor. Kasım indirimi için indirime girerse buradan benim de almak istediğim güzel parçalar var.
Umarım Kasım alışverişi indirimin için iyi fikirler olmuştur 🎈
Cevap
18Cevap
Selam, hazır indirim dönemi gelmişken sana hemen birkaç öneride bulunayım. Pandora'nın tasarımlarını beğendiğini söylediğin için olabildiğince zarif ve sade önerilerde bulunmaya çalışacağım, umarım aralarından hoşuna gidenler olur < 3

Bu söylem tepki çekti ve paşa paşa değiştirdiler siz hala böyle mi anıyorsunuz? Kendi örf adet inançlarına saygısızlıkta bizim toplumu geçebilen sadece alenen sömürge olan devletlerdir. Bizi de öyle sömüremeyince böyle sömürmeye çalıştılar, bayağı da başarılı oldular sayenizde.
Cuma benim güzelim, başkasının kabusu. Paraya köpek olmam hiç. hem benim kutsalıma kara gün de, hem indirim yap beni davet et.😂 Özellikle o gün hiç para harcamıyorum sırf bu yüzden. Yaşasın Cuma.
Zen çok iyidir. Onu tavsiye ederim. Bu arada ten rengin nasıl bilmiyorum ama soğuk ten rengi grubundansan gümüş rengi, sıcak ten rengi grubundansan altın rengi çok yakışır. Bunu da belirtmek istedim. İyi günler❤
Merhaba.
Black friday die bişey yok uydurma işlerle kafanızı ağrıtmayın bu türk toplumu örf adetlerine inançlarına karşı kurulmuş bir saçmalık ayrıca neden kara pazar değilde kara cuma madem onlar uydurmuş kara pazar yapsınlar ne indirmimi isterim nede başka bir şey. Herkzin inancına örf adetlerine saygı duyarım Benimde inanç ve görüşlerime saygı duylmasını beklerim
Black friday ne ya iyi misiniz siz mübarek cuma ne Zaman kara cuma oldu kendinize gelin
Bu mübarek günü, Kara Cuma - Black Friday gösterenleri eshefle kınıyorum..
Whyyy
Huzur olmayınca napim takıyı zenmiş pandoraymış önemi yok
İndirim olayına hiç bir marka da inanmıyorum indirimmi bindirimmi belli değil
tam olarak ne zaman başlıyor 25 Kasım diye biliyorum
İndirim yok yerlestiriyorlar sonrada satılacak fiyata satıyorlar bizde yiyoruz
İndirim olayına hiç inanmıyorum 🙄
Kara cuma diye bir şey yoktur İslamiyete inananların beynine kazınması için cumanın kötü olduğuna dair beynine yerleştirmek istedikleri duygudur
Trendyol bu konuda çok iyi, çiçek sepetinden de iyi seçenekler buluyorum.
Kara cuma ne ya Allah aşkına. Türkiye de şu yasaklanmalı. Kutsal günümüz cuma ve siz kara cuma diyorsunuz.
Yasak değil ama
Pasa pasa kullan o zaman
Tamam kullanırım
Allahin özenti ergeni ya hadi hadi
Kullanırım bu seni ilgilendirmez
Benim dinimi karalicak her şeye tepki çekerim. Senin dinin ne bilmem Müslüman değilsin o belli. Sen nasıl saygı istiyorsan ben de dinime o şekil istiyorum. Benim kutsal günüme kara cuma diyemezsiniz. Saygısızlıktır. Saygı istiyorsan saygı vermeyi bileceksin. Hadi iyi günler sana
10 yıl önce Akasya durağı diye bir dizi vardı hatırlarsın belki
Oradada Siyahi bir adam vardı ona cuma diyorlardı
O diziyi çekenler de Müslüman yani anlıycağan kendi dini günlerini karaliyolar
Adına cuma demişler ya ne alaka djjdjdjdd abi ben böyle bir düşünceye girip bunu söyleyen biriyle asla tartışmaya giremem. Hadi iyi günler sana
O siyahi adama dizide müslüman bile değil peki neden cuma diyorlardı ezip dövuyolardı burada bir mesaj göndermek istiyolar
Kara Cuma diyolar
Neyse sanada iyi günler hahahahah
Kime dedin?
Sg s*alaga bak. Saname lan benim dinimden. Müslüman olmak ne zaman geri kafalılık oldu Allahın yobazı. Sg
Iyyyy kirooo. Kime çarpıyorsun sen hesabını ver görelim kim kime carpiyor
Kıro diyen bayan arkadaşımız hayatı boyunca Kur'an meali okumuş mu acaba okuyan biri olarak söylüyorum senin dinin seni aşağılıyor erkek kadından üstün diyor
Arap kültürunu anlatıyor
Neyse boş ver kardeşim @pgsus07
Herkesin dini kendine bizi ilgilendirmez
Dinimiz bize hoşgörülü iyi olmayı emrediyor
Hoş olmayan sözler söyleyip ağzımızı kirletmeyelim 🤗
Okumadığımi kim söyledi anlamadim? Peygamberimiz diri diri gömülen kız çocuklarını kurtardı. Veda hutbesini okumadıysan tavsiye ederim. Ve bunun kirolukla alakası ne? İkincisi Hristiyanlık kötü demedim şu sonradan gelen şahsın psikolojik sorunları var ciddi ciddi. Bizim dinimizde hoşgörü dinidir. Dediğin gibi kimse kimse dinine karisamaz fakat sonradan gelen arkadaş hakaret etti. Hadi iyi gunler
İyi günler tamam
Birdaha kimse yazmasın bu konu hakkında herkesin dini kendinedir
Ömer de pgsus da aynı kişiler , bu misyoner ajanların hesabını hacker arkadaşım tespit etti şimdi vole sırası Müslüman Türk Yargıçlarda...
Aynı kişi değiliz ne alaka saçma sapan şeyler uydurma ben pgsus denen arkadaşı tanımıyorum bile ilk defa burada görüyorum yanlış tespit hahaha
Daniel Wellington saatinden alırdım. Ama fiyatlar malum😢
trendyola bakabilirsin
Sheinde ucuza satılıyor
şu an için harçama yapmayacağım :D
Addaxın takılarını seviyorum ben
Ucuz ve Pandora mı 😂😂
Gucci ya da luiviton
para kalmadı artık
Koton dan.
Pandora
Hepsinden almak lazım gönül koymasınlar.
Zen pırlanta
Hepsinden
black friday arabic holiday
Bershkaya fena dalıcam
😂😂😂 yeess
bakmalısınız
Bilemem 🤌
kolye
Ege boncuk tan
Zen Pandora
tabii ki pandora🫶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?