İndirim ayı geldi biliyorsunuz. HepsiBurada'dan alınabilecek en iyi teknolojik ürünler nelerdir?

İndirim ayı geldi biliyorsunuz. HepsiBurada'dan alınabilecek en iyi teknolojik ürünler nelerdir?

Öncelikle merhaba, HepsiBurada'dan alınabilecek teknolojik ürünler yelpazesi bir hayli fazla olsada hazır Black Friday yaklaşırken bir kaç öneride de ben bulunmak isterim.

Tek tek bunları başlık olarak yazmak istemedim açıkçası çünkü, 3'üde aynı katagori benim gözümde tek bir başlık altında toplamak daha mantıklı geldi. Black Friday'de eğer ihtiyacınız varsa bazı marka ve modellerde indirimlerden faydalanmak akıllıca olacaktır. Eski ve bozulan cep telefonu, bilgisayar ya da bilgisayar parçaları ve hediye olarak belki çocuğunuza ya da yiğenlerinize bir tablet HepsiBurada'dan bakmak mantıklı bir karar olacaktır diye düşünüyorum.

Yine Black Friday kapsamında mutfağınızda eksik gördüğünüz teknolojik ürünlere bir göz atabilirsiniz. Kahve makinesinden tutun da mikrodalga fırına kadar eksiğiniz ne varsa HepsiBurada'dan temin etmek ve indirim ile alabilmek mümkün olacaktır.

Açıkçası bu üçünü de tek bir başlık altına almak mantıklı geldi sitede de gördüğüm üzere pek çok kişi Bluetooth kulaklık düşünüyor. Bu neden ile Black Friday'de HepsiBurada'dan alınabilecek teknolojik ürünler serisinde bunada yer vermek istedim.
Ayrıca, kapadokya balon turu bile sanal gözlük ile geziliyorken :) sizde evde sanal bir tura çıkmak isterseniz muhakkak sanal gözlük modellerini de bakmanızı tavsiye ederim.

Bir ara furya haline gelen akıllı robot süpürgelerden hâlâ almadı iseniz ve almak istiyorum diyorsanız Black Friday ayağınıza geldi :) benim şahsi görüşüm en fazla 2 1 eve sahip olan insanların alması gereken bir ürün 3 1 ve üzeri evlerde insan tadmin olmuyor :)
Yine aynı şekilde HepsiBurada'dan beyaz eşya ihtiyacınızı da Black Friday indirimleri ile karşılayabilirsiniz.

Yine hevesi olanlar ama bir türlü alamayan insanlar için bu maddeyide ekleyeyim dedim. Unuttuysanız hatırlatma olarak :) hazır indirimler gelirken aklınızda bulunsun istedim.
Fotoğraf çekmeye ilgisi olanlar Fotoğraf makinesi modellerine ya da video ile uğraş içinde olanlar Drone modellerine bakmak için HepsiBurada platformunu incelemelerini tavsiye ederim.
Umarım faydalı olmuştur. Lakin kısa bir hatırlatma yapmak isterim ki, alacağınız ürünleri şimdiden takip edin, fav yapın ya da sepette hazır tutun fiyat farkına bakmadan almayın her satıcı bir değil...
Gerçek indirimlerden faydalanmanız dileği ile ❤️
Yok ben :)
Cevap
23Cevap
Telefon olabilir
Asus Tuf Gamıng VG28UQL1A 28" 144 Hz 1 Ms LCD Monitör

Microsoft Xbox Series X Oyun Konsolu Siyah 1 TB ( Microsoft Türkiye Garantili )

SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Series Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı

WD Black P10 Game Drive 4TB 2.5" Taşınabilir Disk WDBA3A0040BBK-WESN

Sony Playstation 5 825 GB Türkçe Menü + 2. Ps5 Dualsense (Eurasia Garantili)

Gigabyte Aorus 2TB 5000MB-4400MB/s M.2 2280 SSD GP-ASM2NE6200TTTD

KIOXIA 128GB U366 METAL USB 3.2 GEN 1 BELLEK

Logitech G920 Driving Force + Driving Force Shifter
Thrustmaster Tx Racing Leather Edition Yarış Di̇reksiyonu (Pc/xone)
www.hepsiburada.com/thrustmaster-tx-racing-leather-edition-yaris-di-reksiyonu-pc-xone-pm-HB00000KLNA0
productimages.hepsiburada.net/.../format:webp
Öncelikle eldeki ürünlere bir bakmak gerekiyor. Birinci öncelik ihtiyaçlar tabiki ve bu yüzden eskikliğini hissettiğin bir ürün bulup ihtiyacına en uygun olanı hepsiburada üzerinden araştırabilirsin. Benim teknoloji konusunda öncelikli tercihim telefon, tablet veya bilgisayar. Bu ürünlerde performans ve kaliteden şaşmıyorum ve hepsiburada sayesinde ürünleri istediğim özelliklere göre kolaylıkla ayırabiliyorum. Ürün çeşitliliği sayesinde hepsiburada üzerinden daha önce görüp heves ettiğin farklı eşyaları da rahatlıkla bulabilirsin, her zaman ihtiyaç olmasına gerek yok.
Keyifli alışverişler..
(Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. )
Bize ait olmayan ve normalleştirmeye çalışılan hiçbirşeyi desteklemiyorum , diyeceklerim bu kadar
Bunlar hıkaye 100 liralık ürünü 200 liraya cıkartıyolar sonra 120 ye dusurduk dıyolar butun sıteler aynı bi ürünü takıp et fiyatına bak blackfrıday de bak bıde karsılastır ben defalarca sahıt oldum
Geldi indirim ayları gevşedi cüzdan yayları asdfghj :)
Telefon Televizyon Robot Süpürge Airfryer Akıllı Saat
Cep telefonu hariç her şey olabilir
Black Friday desteklemiyorum. Müslümanlara karşı yönelik olduğunu düşünüyorum
Aynn dostum. Herkes işine gelene odaklanır
ben powerbank alıcam ona ihtiyacım var şu an onun dışında yok
Ucuza sadece kablo satılıyor onun dışında her şey anlamsız yüksek fiyatta
Kulaklık ya da akıllı saat
Bluetooth kulaklık olabilir
Dolar bu haldeyken çok acil değilse teknolojik ürün filan alınmaz.
Çok isterim ama bende o şans yok
ne ara geldi black friday
IPhone telefonlar acaba İndirime girer mi
Ben cep telefonu aldım şahsen memnunum.
Telefon bilgisayar tablet
Kulaklıklarda bazen iyi indirim oluyor bakılabilir
Hersey fazlasıyla var yastık alabilirim
Bluetooth kulaklık telefon akılı saat
Anneme robot süpürge alıcam, iyi bir hatırlatma.
Kesinlikle akıllı saat
Laptop telefon saat vb
hic bir fikrim yok
Laptop telefon süpürge
Arzum olivya ütü
Tefal airfry ve Arzum mistost
Kulaklık
İndirim diye diye bindirime devam
Lgbt bayrağı
Kafayı yemiş bunlar
İphone 11
Mantikli