Alışveriş & Hediyeler Evli kuzenime doğum gününde bu takımı alsam yengeme ayıp olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Cidden ustune tanimam hanımcılıkta cok derdi ben hanimci olmam diye 😂 Güncellemeler+1 yıl Siparis verdim hhaha bi adette mutfak önlüğü siparis ettim evli deilken su bardagini bile alup mutfaga goturmeyen adam neler yapayi masallah sksk Evli kuzenime doğum gününde bu takımı alsam yengeme ayıp olur mu? Cevapla Doğum Soruları Evlilik Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence sorun olmaz kanki iyi hediye :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen🙆♀️😂😂
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yengen espiriden anlamayan, kavga çıkartmak için bir şeyler arayıp duran birisiyse tuz biber olur. Espiriden anlıyorsa güler geçer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlarya bu durumdan gayet memnun oda 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl O zaman çok doğru bir hediye olur Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yengenle de olan samimiyetinize bağlı tabi, sonradan yanlış anlama sıkıntı falan olmasın. Yoksa alınır yani 0 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Yangenle arandaki samimiyete göre değişir tehlikeli bişey ben olsam almazdım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aramiz iyi ya sksj Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Sen boş ver alma gerçekten Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alma ne olursa olsun sakıncalı arandaki samimiyet ne olursa olsun evli ise ayıp 0 0 Yorumla
coollboyy__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Riske girmeye gerek yok daha uygun bişey bulunur elbet ☺️ 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kuzenine sor bence 🤣 sonra sıkıntı çıkmasın 🤣 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence harika bi seçim :D yengene tatlı dille izah edebilirsin :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayalimdeki eş adayını yine birileri kapmış 😃 şaka bir yana mutlulukları dayim olsun hediyeler da gayet iyi 🙃 1 2 Yorumla Gizli21325454 +1 yıl Hayalindeki eş böyle olmamalı bence. Yapılan bilimsel araştırmalara göre ev işi yapan erkekler ev işi yapmayan erkeklere göre daha az cinsellik yaşıyormuş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayip olmaz al 😊Bir insan bu kadar mi guzel olur🥰 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür Cevap sahibi +1 yıl R🌹ca ederim😇
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Almanda hiç mahsur olmaz. Yengende gülecektir. 0 0 Yorumla
Kurbik93 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiç kimseye hediye almayın boşverin o parayı kendinize harcayın :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimseye almam zaten kuzenim abim gibidir severim Yorumla
Hakan0195 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yengen biraz genişse hiç problem olmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok güzel bir hediye bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yakın akraba sevinir 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mfkfkf olmaz bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmasın ya sksk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence sorun olmaz kanki iyi hediye :D
Aynen🙆♀️😂😂
Yengen espiriden anlamayan, kavga çıkartmak için bir şeyler arayıp duran birisiyse tuz biber olur. Espiriden anlıyorsa güler geçer
Anlarya bu durumdan gayet memnun oda 😂
O zaman çok doğru bir hediye olur
Yengenle de olan samimiyetinize bağlı tabi, sonradan yanlış anlama sıkıntı falan olmasın. Yoksa alınır yani
Yangenle arandaki samimiyete göre değişir tehlikeli bişey ben olsam almazdım
Aramiz iyi ya sksj
Sen boş ver alma gerçekten
Alma ne olursa olsun sakıncalı arandaki samimiyet ne olursa olsun evli ise ayıp
Riske girmeye gerek yok daha uygun bişey bulunur elbet ☺️
Kuzenine sor bence 🤣 sonra sıkıntı çıkmasın 🤣
Bence harika bi seçim :D yengene tatlı dille izah edebilirsin :D
Hayalimdeki eş adayını yine birileri kapmış 😃 şaka bir yana mutlulukları dayim olsun hediyeler da gayet iyi 🙃
Hayalindeki eş böyle olmamalı bence. Yapılan bilimsel araştırmalara göre ev işi yapan erkekler ev işi yapmayan erkeklere göre daha az cinsellik yaşıyormuş.
Napim
Ayip olmaz al 😊
Bir insan bu kadar mi guzel olur🥰
Ya teşekkür
R🌹ca ederim😇
Almanda hiç mahsur olmaz. Yengende gülecektir.
Hiç kimseye hediye almayın boşverin o parayı kendinize harcayın :)
Kimseye almam zaten kuzenim abim gibidir severim
Yengen biraz genişse hiç problem olmaz diye düşünüyorum
Çok güzel bir hediye bence.
Bencede
Eger sakadan anlayan biriyse al
Bence almalısın 😂
Evlendiğimde giyeceğim pijama
alınmaz buu... kesınlıkle kotu bır fıkır
Hayır yakın akraba sevinir
Mfkfkf olmaz bence
Olmasın ya sksk
Komik olabiir al