Alışveriş & Hediyeler Kredi kartı ile bir ürün aldım. İade yaptırmadılar. Nereye şikayet edebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Urunu begenmedim iade etcektim olmaz sadece degistirebiliriz dediler nereye sikayet edebilirim etsem haklimiyim Güncellemeler+1 yıl İade olsa bile 70 tl kdv kesintisi olcak diolar Kredi kartı ile bir ürün aldım. İade yaptırmadılar. Nereye şikayet edebilirim? Cevapla Kredi Kartı Soruları İade Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne aldın ula 15 gün içinde iade hakkın varNe olursa olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ispartada bi telefoncudan kulaklık aldim Soran +1 yıl Bugun tam 1 hafta oldu gecen hafta almıstım
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. Nerden aldın bu ürünü? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ispartada bi telefoncudan kulaklık aldim Yorumla AgentKid +1 yıl O zaman olmaz aga, kurumsal yerden alsaydın olurdu. Yorumla Soran +1 yıl Nasil olmaz abi Yorumla Soran +1 yıl Elimde fis te var tuketiciye sikayet etsem olur mu Yorumla AgentKid +1 yıl Mahalle arasındaki telefoncularda olmuyor, birde kulaklık hijyen kuralları gereği iadesi olmuyor diye biliyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne aldın ula
15 gün içinde iade hakkın var
Ne olursa olsun
Ispartada bi telefoncudan kulaklık aldim
Bugun tam 1 hafta oldu gecen hafta almıstım
Nerden aldın bu ürünü?
Ispartada bi telefoncudan kulaklık aldim
O zaman olmaz aga, kurumsal yerden alsaydın olurdu.
Nasil olmaz abi
Elimde fis te var tuketiciye sikayet etsem olur mu
Mahalle arasındaki telefoncularda olmuyor, birde kulaklık hijyen kuralları gereği iadesi olmuyor diye biliyorum.
İade yapmaz kimse
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!