Alışveriş & Hediyeler Kız Kulesi şeklindeki yemek takımına 3000 TL vermek akıl işi mi? meetelf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Annem çeyizine alalım mı diye atmış :D Arkadaşlar bu tabak takımı halis mi?Bu kadar para buna verilir mi sizce? Kız Kulesi şeklindeki yemek takımına 3000 TL vermek akıl işi mi? Cevapla İş Soruları Çeyiz Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben vermezdim 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Görmüştüm bunu, İstanbul sembolleri var böyle Galata kulesi vb… de vardı 😂 Karacadaydı sanırsam 😂😃 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Parası olan ve beğenen bu miktarı rahatlıkla verecektir 0 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle verilmez bu ne böyle kimin aklına gelmiş bunu tasarlamak 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok şıkta degil ya begenmedim zarif falan da durmuyor ve gereksiz geldi bana 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Hiç akıl işi değil. Alma. 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 358 cevap paylaştı. ee yani 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Çok saçma duruyor 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lego falan sandım 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben vermezdim
Görmüştüm bunu, İstanbul sembolleri var böyle Galata kulesi vb… de vardı 😂 Karacadaydı sanırsam 😂😃
Parası olan ve beğenen bu miktarı rahatlıkla verecektir
Kesinlikle verilmez bu ne böyle kimin aklına gelmiş bunu tasarlamak 😂
Çok şıkta degil ya begenmedim zarif falan da durmuyor ve gereksiz geldi bana
Benim karim böyle bir ceyizle gelcek olsa isi bozardim.
Akıl işi değil 😄
Yok ya verilmez. Ben şahsen vermezdim.
Hiç akıl işi değil. Alma.
Para olduktan sonra alınan her şey güzel
ee yani
Değil değmez
Çok saçma duruyor
Tabak neresinde,?
Lego falan sandım 😂