Arkadaşlar diyelim 4-5 kişilik bir ailesiniz akşam iftar yemeğinde dışarıdan bir lokanta ya da restorandan menemen yaptırmak isteseniz ve ücret olarak sizden 1000 TL istense yaptırır mısınız yoksa yaptırmaz mısınız?
3 ay
Arkadaşlar diyelim 4-5 kişilik bir ailesiniz akşam iftar yemeğinde dışarıdan bir lokanta ya da restorandan menemen yaptırmak isteseniz ve ücret olarak sizden 1000 TL istense yaptırır mısınız yoksa yaptırmaz mısınız?
Cevap
2Cevap
İftarda menemen yenmez. Kahvaltıda yenir, sahurda yenir. Hele para verip menemen yaptırmak çok tuhaf.
Ben olsam hayatta almam ama alanlar varmış demek ki dün çarşıda alışverişe gittiğim bir esnaf ben bu akşam iftara dışarıdan menemen yaptırdım ailem istedi 1000 tl verdim dedi bende çok şaşırdım 1000 tl ye menemen mi olur dedim ben olsam yaptıramazdım onun yerine kebap veya lahmacun falan yaptırırdım o parayla Herhalde o adamın eşi menemen bile yapmayı bilmiyor belkide o yüzden eşine dışarıdan menemen istetmiştir
Milyonlarca param olsun yine de gidip 1000 TL'ye menemen yaptırmazdım
Ben olsam hayatta almam ama alanlar varmış demek ki dün çarşıda alışverişe gittiğim bir esnaf ben bu akşam iftara dışarıdan menemen yaptırdım ailem istedi 1000 tl verdim dedi bende çok şaşırdım 1000 tl ye menemen mi olur dedim ben olsam yaptıramazdım onun yerine kebap veya lahmacun falan yaptırırdım o parayla
Herhalde o adamın eşi menemen bile yapmayı bilmiyor belkide o yüzden eşine dışarıdan menemen istetmiştir
Eşi yemek yapmayı bilmese bile bir insan dışardan menemen isteyecek kadar vizyonsuz olamaz ya😂
Malzemeyi kendin al toplasan 200 tl tutar 45 dk pişir ye
Ben olsam hayatta almam ama alanlar varmış demek ki dün çarşıda alışverişe gittiğim bir esnaf ben bu akşam iftara dışarıdan menemen yaptırdım ailem istedi 1000 tl verdim dedi bende çok şaşırdım 1000 tl ye menemen mi olur dedim ben olsam yaptıramazdım onun yerine kebap veya lahmacun falan yaptırırdım o parayla
Herhalde o adamın eşi menemen bile yapmayı bilmiyor belkide o yüzden eşine dışarıdan menemen istetmiştir
onun yerine gider pide yaptiririm
Ben olsam hayatta almam ama alanlar varmış demek ki dün çarşıda alışverişe gittiğim bir esnaf ben bu akşam iftara dışarıdan menemen yaptırdım ailem istedi 1000 tl verdim dedi bende çok şaşırdım 1000 tl ye menemen mi olur dedim ben olsam yaptıramazdım onun yerine kebap veya lahmacun falan yaptırırdım o parayla Herhalde o adamın eşi menemen bile yapmayı bilmiyor belkide o yüzden eşine dışarıdan menemen istetmiştir
menemen icin fazla o ya
Bencede fazla Ben olsam hayatta almam ama alanlar varmış demek ki dün çarşıda alışverişe gittiğim bir esnaf ben bu akşam iftara dışarıdan menemen yaptırdım ailem istedi 1000 tl verdim dedi bende çok şaşırdım 1000 tl ye menemen mi olur dedim ben olsam yaptıramazdım onun yerine kebap veya lahmacun falan yaptırırdım o parayla
kesinlikle ayrica disaridan menemen mi soylenir ya, manyak bu insanlar. lahmacun ve türevleri candir
1000 TL ye 15 kişilik menemen yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla dostum menemen candır ama 4-5 kişilik aile için 1000 TL bana biraz tuzlu geldi 😅 Hele ki iftarda! Çünkü menemen dediğin; yumurta, domates, biber… Evde 20 dakikada mis gibi yapılır. Ben olsam o parayla güzel bir iftar sofrası kurarım: çorba, pilav, salata yanına da tatlı bile çıkar 😉
Fiyatlar mekâna göre değişir tabii, İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm. Ama şahsen ben yaptırmam, evde şef Orçun mod açarım! 👨🏻🍳🔥
Ben de senin gibiyim, 1000 TL’ye menemen ağır 😅
Ben olsam o paraya kebap, lahmacun ziyafeti çekerim 🔥🍽️
Menemen evde yapılınca daha lezzetli, daha hesaplı 👨🏻🍳🍳