Ramazan İftar yemeğine 1.400 TL verir miydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Siz olsanız? Güncellemeler+1 yıl 14000 tl İftar yemeğine 1.400 TL verir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sapphre Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl 1.400 TL şu ekonomide çok uçuk değil ama 13.700 ile yokun halinden nasıl anlayabilirsin, orası tartışılır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @blacklonghair buraya gidelim mi tuvalete diye gider hesabo ödemeden kaçarız 0 10 Yorumla Blacklonghair +1 yıl Yaa senin zekana hastayım 😈 gizlice aynı tuvalete gireriz camından atlarız merdiven de dayarız dışarıya önceden 😈🤝🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Blacklonghair ben de seninkine 😈 merdiven fikri harika önden ben çıkarım sonra sane elimi uzatır çekrim çıkarız sonra topuklarız 🙃 Yorumla Blacklonghair +1 yıl Evet evet hatta bahşiş 5₺ bırakırız ayıp olmasın 😈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Blacklonghair 5₺ çok değil mi ya neyse o kadar yedik içtik olsun o kadar😄 Yorumla Blacklonghair +1 yıl 2.5-2.5 ikimiz içindi çoksa 1₺ atıp kaçalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Blacklonghair 2.5 ideal bence hem bozuktan kurtuluruz Yorumla Blacklonghair +1 yıl Tamam o zaman evet hatta 2.5₺’yi 10 kuruşluklarla atarız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Blacklonghair ahaha komik olur Yorumla Blacklonghair +1 yıl Arkamızdan cimri demesinler diye yoksa onlara bişi bırakmam. 😈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Blacklonghair ben de zaten dünyanın bahşişini alıyorlar 👿 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl 14 binim olsa 6 ay yemek yerim asla vermem 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Onu verirsem 1 yıl oruç gezmek zorunda kalırım. d 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Ramazan konusunda 444 cevap paylaştı. Verilmez 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu kadar muhtaç insan varken amacını aşmış olurdu. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fazla ya bence vermezdim herhalde 0 0 Yorumla
58gurlevik_ Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Onüç bin yediyuz yaziyor ama! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazmışım Yorumla 58gurlevik_ +1 yıl 1400 olsa hemen davet ederdim🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1.400 TL şu ekonomide çok uçuk değil ama 13.700 ile yokun halinden nasıl anlayabilirsin, orası tartışılır.
@blacklonghair buraya gidelim mi tuvalete diye gider hesabo ödemeden kaçarız
Yaa senin zekana hastayım 😈 gizlice aynı tuvalete gireriz camından atlarız merdiven de dayarız dışarıya önceden 😈🤝🏻
@Blacklonghair ben de seninkine 😈 merdiven fikri harika önden ben çıkarım sonra sane elimi uzatır çekrim çıkarız sonra topuklarız 🙃
Evet evet hatta bahşiş 5₺ bırakırız ayıp olmasın 😈
@Blacklonghair 5₺ çok değil mi ya neyse o kadar yedik içtik olsun o kadar😄
2.5-2.5 ikimiz içindi çoksa 1₺ atıp kaçalım
@Blacklonghair 2.5 ideal bence hem bozuktan kurtuluruz
Tamam o zaman evet hatta 2.5₺’yi 10 kuruşluklarla atarız
@Blacklonghair ahaha komik olur
Arkamızdan cimri demesinler diye yoksa onlara bişi bırakmam. 😈
@Blacklonghair ben de zaten dünyanın bahşişini alıyorlar 👿
Para olsa bile verilmez enayi gibi hissederim kendimi
14 binim olsa 6 ay yemek yerim asla vermem
Onu verirsem 1 yıl oruç gezmek zorunda kalırım. d
Bogaz manzarası 1000 tl zaten
Hayır.
Durumun varsa verilir
Verilmez
Bu kadar muhtaç insan varken amacını aşmış olurdu.
Fazla ya bence vermezdim herhalde
Hayır çok ucuz. Tenezzül etmem
ne anlamı kaldı açın halinden anlamaya
Hayır asla
Allah ile aram açılır şahsen.
Onüç bin yediyuz yaziyor ama!
Yanlış yazmışım
1400 olsa hemen davet ederdim🤣
Keşke verebilsemm
Vermem kesinlikle
Vay anasını
Vermezdim