Telefonu getiren arabayı almış. Sizce bir telefon için değer mi?

Telefonu getiren arabayı almış. Sizce bir telefon için değer mi?
Günümüz Popiler kültür Moda hava atma etkisinin insanları düşürdüğü durumlara çok iyi bir örnek Yani sırf bakın benim İphonem var demek için vazgeçilen şeyler harcanan paralar hayır yani şunuda herkes bilir ki bu telefonun çok geçmeden yine yeni bir nesli çıkacak ve eski sürümden vazgeçilmesi için güncellemeler felan derken telefon kasacak ve seni yine yenisinide almaya zorlayacak bu ticari hileyide herkes bilir Öte yandan performans açısından eşit hatta daha iyi telefonlarda var düşün yani adamalr sırf oyun odaklı telefonlar bile üretiyor Ama sen boş ver O iphone alıp millete zenginmiş gibi hava atmam lazım bir araya gelince masaya koyucam telefonu of bi anda itibarım tavan yapacak 🤣 gerçekten acınılcak bir durum Bir arkadaşım telefona taksidin çok oldu dönemlerde 36 ay mıydı 48 miydi taksitle iphone almıştı baba diyordu dolmuşa bi bindim çıkardım herkes bana bakıyor zengin adamın dolmuşta ne işi varsa 🤣 ya gerçekten komedi ya afedersin Kı, çında giymeye don yok millet hava atma derdinde dışardan portre iyi görünsün boş ver kaldırım taşı kemiririz 😄ah ah nedim ya o araba onun çok daha fazla işine yarardı biraz bir birikimle gayet işini görebilecek cihazlarda ek olarak alabilirdi Hem arabası elinde kalır hem ihtiyaç görürdü Ama ne şehit ne gazi egonun kurbanı oldu niyazi diyebilirim o kadar
Bazen zengin evlerinde pazarlık yapmaya giderken kullanılmak üzere dandik arabalar olur. İnşaat yapıyorsundur onunla şantiyeye gidersin. evde çocuklara onunla araç kullanmayı ogretiyorsundur. Kalite arabayla bir şey almaya gidince esnaf adamı öpmeye kalkar. Bizde 3 araba var biliyorum. Her zaman gittigim yıkamaya lüks olan araçla gidiyorum yikamacidaki çocuklar ücretleri yüksek söylüyor lan oğlum daha bir hafta önce şu marka arabayı burada atıyorum 60 liraya yikattim. Bu neden 100 lira. Yap işini adam. gibi diyorum. anlayacağın bir alışveriş yapmaya giderken lüks araçla almaya gitmek iyi bir şey değil zenginlerin gündelik kullandığı bir araçları daha olur. Buda o arabalardan biri. Adam gündelik de olsa şahin kullanmaktan bıkmış. Daha 2005 2015 arası Ford Renault gibi bir markadan yine ikinci araç olarak araç alacakdir. Aynı zamanda telefona da ihtiyacı vardır. Mevcut sahinini iPhone ile takasa sunmuştur. Yani adamın var yok bir kıçı kırık şahini vardı da onuda iPhone ile değişmiyordur. O araç o evin ikinci ya da üçüncü arabasidir. Bikilmisdir artık. Yani öyle yaya yuruyeyim yeterli iPhone telim olsun kafasında olmaz kimse
hayatım herşeyim telefon üzerine kazancım bile telefon üzerine. hamallık yapan birisi bunu gereksiz görür. ama dijitalleşmiş kişiler ise hayır diyemez bu duruma. Ayrıca bu durumu telefon için değmez diye kişiselleştirenlerle genelde aynı havayı solumamak için kaçınıyorum
Telefon çok lazım değil ama araba her zaman lazım 5.000, lik telefonda iş görüyor taksitle maksitle bir şekilde bir tane alırım. Bence çok gereksiz ben takas etmezdim açıkçası özellikle araba lada samara ise asla takas etmezdim.
Umarım gerçek değildir telefon için araba takas etmek enayilik başka bir şey değil ister zengin ol ister orta gelirli veya dar gelirli her durumda enayilik bu aldığın bir telefon paketini açtığın anda değeri %25 düşüyor 1 sene sonra anca yarı fiyatına satabiliyorsun
Cevap
88Cevap
Bir şeyde n vaz geçmezdim
Sosyal medya da gündem olmak için iki arkadaş tasarladığı bir kurgudur.
Araç Tofaş Piyasa da tutulan bir araç kurgu olasılığı yüksek çünkü Telefonu satmak Daha zor Araç ise öyle değil Biraz modifiye ile ederinin iki katına satabiliyorsun, üstelik Bakım ve onarım maliyeti piyasa koşullarına göre düşük, sigorta vs masrafları da o kadar yük değil. Telefon ise piyasa da sadece Marka değeri var Akıllı bir Adam İPhone nin telefonunu almaz Hisse senedini alır. Bunlar Aptal ve Sosyal medya üzerinden yağcılık yapan kişiler
Bencede haklısınız
iPhone için belki (oda belki) çok minimal birşeyden vazgeçebilirim ama emeğimle arabam buna dahil değil. Ayrıca çok mantıksız bir hareket. İPhone için araba vermek… Allahım nekadar gereksiz işler bunlar, acilen akıl ve mantık lütfen
Hahaha daha 2 saat önce denk geldim bu habere aklıma bir alman gurbetçinin beyinsiz akpye oy veren türk göçmenler hakkındaki yorumu geldi aklıma:
"Git evinin duvarına avucunu aç rutubetten su içersin ama kapısında mercedes var hepsinin"
Evet çok akıllı bir hareket göstergesi, acil bir durumu olsa bir yere gitmek istese iPhone hemen biner ve gider. Gerçekten zeka göstergesi örnek almalıyız 😂
Iphone markasını oldum olası sevemedim telefonda.. O yüzden umurumda olmaz.. Millete şaşırıyorum ya valla neredeyse evini satacak Iphone almak uğruna 🤣
Alacak param var ama bir anda o kadar parayı telefona vermek koyacağı için almıyorum gereksiz geliyo 11den devam
Telefon değiştirmeye asla anlam veremiyorum. Benim telefon Huwaie P Smart, ekranı açılıyor ve kenardan iç sistemini görüyorum ama yine de iş gördüğü sürece kullanırım yani. Yeni telefon olayı bana lüzumsuzca geliyor.
💍?
@Gizli21325454 evliyim kanka sagol
Ben de onu deyeceğdim
Ilahi komedya
Akrabalarım var takas edebiliriz. Hatta üste para bile verebilirim
Yakında telefon için sevgilisini bile takas ederler nede olsa gösterisi seven insanlar var hâlâ.
Resimdeki iki gençte birbirine çok benziyor haber olsun diye galerici akrabalar böyle bir şey yapmış olabilir 😄
Iphone için yurtdışına seyahat edenler var iyi oldu ya bizim türklerde biraz gezsinler turist olarak 😂😂
İşimi görücek makine olması yetiyor bu her yeni modeli çıkan telefonu alan tipler çocukken anne bana şunu al diye ağlayan çocuklar gibi geliyor
Bu kişiye söyelencek söz yok.. Aklı yok. Bu marka merakı gösteriş merakı şimdi onu yaya olarak terbiye eder umarım
Bence akıllı çocukmuş çünkü arabayı satsa o para etmez ama şimdi telefonu satacak ve daha fazla kar edecek. :D
Hadi satan akıllı kar yaptı ticaret yaptı. Alanın nasıl bir çıkarı olacak acaba. Hiç kafam basmıyor
Dünyanın en m al insanları bizim ülkemiz de yaşıyor açık ve net.
Allah akıl fikir ve daha büyük dertler versin arkadaşa.
Canım memleketimin kekoları yine saçmalıklarıyla kendini ülkeye tanıtıyor ne mutlu
Ben iphone den vazgeçmezdim. şu an 11 var halen ilk gün ki gibi
En fazla şimdiki telefonumdan vazgeçerim qhjnhwn
Hiç bir şeyden vazgeçmem 5 bin tllik telefon neye yetmiyor
Iphone 4’den beri gelenek. Telefona araç takas işi ama bu biraz kurgu be kuzum
Hiçbişeyden vazgeçmem. Ve değmez abartıyorlar iyice
Yani üç arabası vardır belki ondan iPhone a karşı değişti🤓
Millet 100-200 dolara kendisini satıyor arabayı takas etmiş çok mu yani 🤔
İyi saplamış samarayı o araç en fazla 35 bin eder çok carlı bi takas.
Hiç bişeyden vazgeçmem kapitalist sistemin kölesi değilim iPhone 14te aynı işi görüyor Oppo da
Böyle bir arabayı almaktansa otobüste sürünürüm daha iyi
Ee Yuh Mk Bazılarında Cidden Akıl Eksikliği Var Bi akıllı telefon İçin arabadan vazgeçmek nedir
Genç kafayı yemiş anlaşılan 😄 ben bir telefon için sahip olduğum şeylerden vazgeçmem herhalde
Alt tarafı telefon. Benden ya da elimdeki maldan daha mı kıymetli sanki.
Bu hep vardıki ilk iphone çıktığında insanlar tofaşla şahinle takasa giriyodu
Bu yeni bir mevzu değil, iPhone 6-7 zamanlarında da Tofaşla takasa giriliyordu
Normalde o arabayi verip uzerinede para vermesi lazim.
Böyle bir şey yapmazdım mesela ne gerek var ya altı üstü bir telefon benim işimi görsün yeterli.
Adam telefonu aracına göre daha rahat satabileceği için takas etmiş olabilir
Allahım gençlik nereye gidiyor sen akıl fikir ver yarabbim.
Şimdi bunlarla benim oy hakkım eşit öylemi vay mkkkkk
Kadına rahmet okutturacaklar
Yaya olarak telefon ile gezer artık. Gülünç
İyice kafayı yedik herhalde. Ne varsa iPhone'da bu kadar. Bu hırs niye yani?
Valla bi telefon icin vazgecmemm arbamdan ya da baska birseyden. Telefon 2-3 sene sonra bitiyor ne gerek var sanki
ne kadar gereksiz olmuş telefon bu ya hu fazla kaptırmayın kendinizi
Sacmalik... iPhone için böbreğini verecek insanlar var Türkiye'de. Büyük bir zehirlenme.
Hic bir seyden vazgecmezdim canim android.
Normal o arabanın yurt dışında ki değeri 500 dolar bile değil genç kâr bile etmis
30 35. Senelik arabalar. 40 bin 50 bin doğan slx 1995. 100 bin gibi
ufak beyinlilier primat beyinlilier ferizekalıların yapacağı davranış
Ferizeka :)))
@Freddy1616 ulan g ile f yanyana :D :D hay ya :D
İnsanlar gitgide beyinlerini kaybetmeye doğru gidiyorlar
Ev karşılığı telefon takas eden olur mu acaba? Yok yok o kadar da değil, ben bir de inanmıyorum bu tür haberlere.
Bes para etmeyen iPhone hic birsey takas da etmem iPhone da neymis bee, türkiye de cok büyütülüyor
Aldığın şey verdiğinden daha kıymetli ise değer.. nesnelere değil değere bakmak lazım
Şahsen telefon o kadar önemli değil daha öncelikli şeyler var
Bu olaya söylenecek en güzel yorum...
Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye 🙂
kesinlikle değmez o araba seneye daha değerli olacak zarar etmiş :)
Bi Lada'nın edeceği anca o kadar zaten :d
ay hayır saçmala yani hiç bir şeyi değişmem
Kendi özgür iradesi hayırlı olsun
Akrabalarım ile takas olur mu 🤔😊
kesinlikle telefon için değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?