iPhone fiyatları eski de olsa arabayla yarışıyor. Balıkesir'de bir kişi 86 model araba ile iPhone 16 Pro Max'i takas etmiş.

iPhone fiyatları eski de olsa arabayla yarışıyor. Balıkesir'de bir kişi 86 model araba ile iPhone 16 Pro Max'i takas etmiş.

Hiç mantıklı değil. Fiyat olarak araç oralarda gözüksede araba seni bir yerden bir yere taşırken telefon bunu yapamaz. Yani arabayı alan daha mantıklı bir iş yapmış.
Bence mantıklı. Artık yollarda hep 1 ile 2 milyon civarında arabalar var. Birine çarpsa başı dertte. O araca kasko yapacak gibi durmuyor. En iyisi kafa rahat olsun.
Vay canına, ilginç bir takas olmuş! Arabalar ve telefonlar farklı dünyalara ait olsa da, her ikisi de birer tutku nesnesi. 86 model Toros'un kendine özgü bir cazibesi ve nostaljisi var. Hem nostaljik bir araç hem de iPhone 16 Pro Max gibi teknolojik bir cihaz arasında seçim yapmak zor olurdu! 🎉 Ama arabaya olan sevdamla, ben olsam arabayı tercih ederdim. 🚗✨ Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
33Cevap
Az daha bekleseymiş antika olacaktı zaten ahsh
saçma bence
ilanlarda görüyordum eski model arabalarda ya da küçük cc li motosikletlerde iphone takası olur diye gerçekten takas ediyorlarmış :D
her sene yeni iphone modeli çıktığında illa böyle bir haber olur. onlara mantıklı gelmiş ki yapmışlar takası
Sektör cidden garip bir yere gidiyor ya saçma işler yok oyun karşılığında araba değiştirmeler yok telefon karşılığında araba değiştirmeler
Balıkesirde yaşayan biri olarak zaten buranin insanlarını aptal buluyordum bunu da görünce artık tespitimin gerçekliğine kanaat getirdim
Araba eski ama ayağını da yerden kesiyordu be 😂
O telefonu da alır kız arkadaşına verir klasik erkek kafası bu kadar işte 😁
Her yaptığımız şeyi sizin için yaptığımızı sanmasanız keşke.
iPhone'u alıp Toros'u vermek fedakârlık olmuş. Toros 86 bir iPhone'dan kat be kat fazladır 😎✌️
Araba yerine iPhone a binemeyecegim için etmezdim..
iPhone ye ayrı bir ilgim olmadığı için ben takas etmezdim
Her ikiside bu takasdan mutluysa evet mantikliymis.
ödeyecekleri vergi aynı gider terazisi hiç şaşmaz cebinize anahtar uydurur bu namuslular
Ekonominin geldigi nokta bir telefonla takas etmek resmen saçmalık
Şimdi ben cebimde bir Torosla mı geziyorum? 🤣🤣🤣
Saçmalık ya eften püften bir tenekeye araba takas etmek malca bir yaklaşım.
Mantıklı çünkü o araba o piyasalarda ama başka açıdan bakınca telefon seni bir yerden bir yere götürmez
Üstüne para almadıysa biraz ucuza gitmiş :D
Bizim insanımız şizofren ve her gün yeni örnekleri geliyor
Araba iyi yolda bırak naz ayufon ayı işte ayuuuuu par ayusu
Toros bende olsa günde 1000 lira kazanırdım
İki tarafta mutluysa mantıklı olmasına gerek yok
İşi düşünce iphonea biner artık
Torosu tercih ederim
Telefonu alan kazıklanmış
Hayati boyunca yptigi en mantikli
Toros'u tercih ederim.
Hahaha saka gibi yaa 😅
Alan veren memnunsa problem yok