Ogrenci olup marka mont aranmaz bu devirde uzgunum ogrenci arkadaslar durum bu yapicak bisey yok elindeki en makul secenege buldugun montu alabilmeli illa marka dememeli insan ( bu durumdan bende uzgunum siz ogrenciler en iyisini hak ediyorsunuz)
@xKARAGÜLÜMx Anaokul öğrencisi misin. Yazdığımı düz okudun o yüzden arkasındaki anlami göremedin. Ekonomik zorluk kış gibidir. Bir gün mutlaka i düzen gider yerine ucuzluk ve bolluk gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her şey pahalı
Ogrenci olup marka mont aranmaz bu devirde uzgunum ogrenci arkadaslar durum bu yapicak bisey yok elindeki en makul secenege buldugun montu alabilmeli illa marka dememeli insan ( bu durumdan bende uzgunum siz ogrenciler en iyisini hak ediyorsunuz)
E ben sana alırım mont, zenginim ama koca olmam haa 🤣🤣
Bu devir de kim kime beleşe bişi alır dksks
Koca bende istemiyom lafın gelisiydi cjskss
E her şey karşılıklı tabi.
Ama ben herşeyin karşılığını para olarak istemiyorum ki zaten. Bi çay ısmarlasan, birde muhabbetini paylaşsan ödeşiriz
Ne dersin kanksss 🤣🤣🤣
Önceden insan alacak alışverişini yapacak sonradan zor oluyor yaa almak
Ben 1000 liraya mont alsam mont üşümesin diye giymem 😃
canım ben 3 saattir buna guluyorum aksgsks
Ne mutlu bana o zaman :)
jogger pantolona 500 sweashirt e 480 ayakkabıya 2400 verdim daha dün. ekonomi mükemmel
bir tane al ölene kadar giy
Her kışın sonu mutlaka bahardır. Sabir
Sen ne diyon dayı yaa 🤣
@xKARAGÜLÜMx Anaokul öğrencisi misin. Yazdığımı düz okudun o yüzden arkasındaki anlami göremedin. Ekonomik zorluk kış gibidir. Bir gün mutlaka i düzen gider yerine ucuzluk ve bolluk gelir.
Güzel günler göreceğiz güneşli günler..
Siz haber izliyormusunuz hanımefendi acaba? 😀
Hangi güzel güneşli günleri bekliyorsunuz acaba
Muhatabım sen değilsin.. sakallidede kisisine yazdım.. Rts okuyorum ben haberin ne olduğunu senden ögrenecek değilim ve umudun ne olduğunu da.. yallah
Kapak sesi geldi dagilabilirz.🤣.
@gulsahaydin kardeşi bende Konya Selçuk iletişim mezunuyum
başarılar dilerim.
Iki tane kazak giyerek 😀
Reis markaya bakmayın öğrenciyseniz be
Bana mont yardımında bulunsun birileri skskskskw
1500 olmadan al hemen
Normal..
Bku yedik
#kızlarbiradımöne millet ikinci ellere sarıldı
Bayagi zorlu olacak
Allah yardımcınız olsun