giyebilir benim gibi sorun olmaz
giymesini istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ilk okul ve ortaokula giderken annem bana kışın her gün zorla giydirirdi okuldayken biri görecek anlayacak diye aklım çıkardı tenefuslere bile cikmazdim ne günlerdi ya :)
O zaman daha çocuk aklı birde yeni yeni ergenlige girmişiz ya dünyanın en güçlü erkeği biziz ya o yüzden :) :) şimdi adriana lima gelip dalga geçsin isterse totom biz tutacağına gerekirse 2 kat giyerim 😂😂
Akdeniz bölgesinde oturduğum için ihtiyaç duymuyorum :) ama atandigim yer yayla gibi evraklarimi teslim etmeye gittiğimde giymistim kışın calisirkende giyerim çok sıcak tutuyor
Marasa adliyeye memur olarak :)
Giymeyi severim. Hoş görülmeli bence. Çok rahat ve estetik duruyor. Kadın çorapları daha rahat ve mevsime göre daha uygun seçenekler var.
@özgürY Severek giyerim. Rahatlığı çok iyi. İnce seçeneklerinin olması mevsime göre çok kullanışlı.
En iyi yönü potluk yapmaması. Bacakları sıkı tutuyor. Hissi ve rahatlığı çok iyi.
@özgürY Küçük yaşta okula giderken yünlü çoraplara alıştırdılar. Ama ben o rahatlığı bırakamadım yıllardır. Yün çoraptan sonra micro ve opak çorapları kendim alarak rahatlığını denedim ve bir daha bırakamadım.
Çok rahat olduğundan eminim. Her zaman da çekinmeden giymelisin. Mağazadan almak zor bakışlar iyi yönde olmuyor ama internetten daha rahat alınıyor.
@özgürY Uzakta değişik gittiğin bir yerden istediğin renk ve modeli alabilirsin.
@özgürY Siyah ve lacivert güzel olur. Birde füme rengi olabilir. Tayt modelleride güzel olur. Çorap tarafı yıkamak gerektiriyor.
@özgürY Tayt modelleride olabilir. Çorap kalınlığında tayt çoraplarda var
@özgürY Güzel olur yakışır. Teyzen iyi bilir sana yakışanı bilir alır mutlaka.
@özgürY valla bence hiç Tayt deneme rahat edemezsin onu böyle çorap içine veriyorsun ya sinir oluyorum kalın oluyor Tayt kotun altına en güzeli çorap giymek hem çorap bence daha sıcak tutuyor Tayt tan. Bende okulda alıştım hala giyiyorum ama aslında bir çok erkek giyiyor bunun sıkıntılı bir durumu yok ki annem hala giy diyor kontrol ediyor giydin mi diye. Ayrıca çoraplarınızı kendiniz alın ben hatta penti den Micro Koton filan alıyorum hiç çekinmeyin başta zor geliyor ama alisunca hep kendiniz alıyorsunuz ki ordaki bayana ben kendime göre kilotlu çorap almak istiyorum diyorum yardimci oluyorlsr hiç de bu zamana kadar farklı gözle bakmsdilsr hatta biri bir sürü erkek müşterimız var dedi şundan alın bu daha sıcak tutar gibi tavsiyelerde bulunuyorlar çekinmeyin
Haklısın arkadaşım
@özgürY Teyzen sana neler alsın istersin
@özgürY Çok güzel olur. İstediğin renkten alsın
@özgürY Bu gece hava nasıl soğukmu? Çorap giydinmi
Doğru söylüyorsun arkadaşım.
@özgürY Yatarkende güzel oluyor sıcak tutuyor
Haklısın
@özgürY Giyebilirsin çok güzel olur hem sıcak tutar hemde hoşuna gider
@özgürY Siyah güzel olur füme de güzel olur.
Ne güzel kimsenin yadırgamaması
@özgürY Çok güzel olur
@özgürY Başka neler giymek istersin
@özgürY Tayt da güzel olur çorap gibi ince ama tayt
@özgürY Güzel olur çok yakışır
@özgürY Bende çok beğendim
modagram.mncdn.com/.../...f6-8f4e-2531e6b3432e.jpg
@özgürY Çok şık durur
@özgürY https://www.e-corap.com/
@özgürY Beyaz güzel ama çabuk kirleniyor
@özgürY www.trendyol.com/.../17889773
@özgürY Bende çok severim
@özgürY Severmisin
@özgürY Desenli çorap nasıl giyersin.
@özgürY Kızmısın seni çözemedim kusura bakma. Ama seviyorsan bir şey diyemem
@özgürY Güzeller evet ama giymek nasıl olurdu desenli beyaz çorabı
@özgürY Herhalde canım giymedin ama o dantelli çorap ı giymek istemen çok farklı
@özgürY Elbette giyip çıkamassın ama giymek istemen çok farklı geldi sormak istedim
@özgürY Anladım arkadaşım
@özgürY Özel bir soru sormak istiyorum. Ama sana mesaj yazamadım
Arkadaşın sorusunu da meşgul ettik. Kusura bakmasın
@özgürY Kız gibi giyinmeyi de seviyormusun
@özgürY Mesaj kabul etmiyorsun
@özgürY Mesaj gönderemessin diyor ama
Ne desem bilemedim..
bir problem teşkil etmez.
benim termal taytlardan da veririm
mantıklı.
sorun yok sorun eden karı olacağını sanmıyorum sağlık herşeydir.
Zhshsgszg kanka cok samimisin
Benim kucuk erkek kardesim de giyiyo ben de giyiorum termal tayt vazgecilmezim kışın bir kere bile taytsiz gezdigimi bilmem bence erkeklerde corap tayt vs giymeli yani insaniz sonucta üşüyoruz kiz erkek farketmez bu konuda giy gitsin bee kizlar begencek diye sağlığından olma. Ki zaten bunu istemeyen kizi bosver senin bacagini gormek icin seven kiz hic sevmesin daha iyi 😂😂
Ah Ankara ayazı bizi bu hale getirdi. Biz arkadaşlarla bacaklarimizi almiyoz killar isitsin diyee 😂😂😂 senden daha vahim durumlarda olan var bakk 😂😂😂
Çaktırma kendimizi avutuyoruz üşengeçlikten almıyoruz yani kim gorecek kış günü taytın altında. Gerci ben yazın da açmıyorum ama :)) Amaaaan giy işte. Kıllar coraptan cikmiyomu ya sizin bir de beyaz giymisin 😄😄😄😂
@özgürY ne biliyim kılınız falan çıkarsa beyaz ustunden 😄 ben siyah tercih ediyorum 😂
😂😂😂
😂😂 Ayy Allah seni naapmasin neyse hayirli geceler 😂
Bana mi soruyosun gider mi diye 😄
Sevgilim olsa kisiligine bakarım çorabina degil 😂😂 benim taytlarimi giymesin yeter 😂😂😂😂
Bende uyuymam lazim :)) girer miyim bilmiyorum hayirli geceler 😊
Ben ve taytım burdayiz xjxgz
Abdest alıyom kanka
Ben niye erkek olmusum ya
Cevap
5Cevap
Cirilciplakken sadece ten rengi kilotlucorap giydirip sabaha kadar gulebilirim
Garipmissin
Hayir beyaz cok keko durmus
Cok cirkin olmus neyse ben seni engelleyeyim de sikinti cikmasin simdi
ben kadında bile sevmiyorum ama askerde karda kışta dağda gezenler bolca tüketirler bunu
askerliği takım elbiseyle kolordu kom. evinde yaptığım için ihtiyacım olmadı benim asker arkadaşım bile olmadı toplasan 4 tane
hayır normal askerdim karısının şöförlüğünü yaptım evinde yattım kalktım malum villada oturuyolar bize alt katta oda verdiler tv-mize kadar vardı
fark etmez tatlı bile sayılır :D
Yok ya ne olcak giy bende giyiyorum
Sağlık bu ne olsakabul etmek lazım
Bende giyiyorum yazın ince kışın biraz daha kalın parlak olanlarda birde masaj etkili olanlar da tavsiye ederim
giyebilir benim gibi sorun olmaz
Tayt giy tayt😂
Giysin banane ya
beni ilgilendirmez
tepki vermem kendi keyfine göre takılır :D
yok gülmem
İçlik giy😂
Bir sorun olmaz giy ama rengini beğenmedim siyah gri olsa iyidir
Ahahaga haykırdım
Zeki
Bilmiyorum ki 😂 hiç bakmadım 😂
Beyaz oluncada anlaşılır😂 neyse yaz geldi takma bu kadar ora hangi il