Alışveriş & Hediyeler Sevgilinize marka iç çamaşırı alır mısınız? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizden marka iç alırmısınız Güncellemeler+1 yıl Sevgiliniz sizden marka iç çamaşırı istese alırmısınız? Sevgilinize marka iç çamaşırı alır mısınız? Cevapla Marka Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet alırım 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sevgilim olan kimse benden böyle bir talepte bulunmadı. İyi ki bulunmadı. Amacının ne olduğunu sorardım ilk olarak. Ona göre alırım veya almadım. 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Valla en son Jack Jones boxer almıştım bir icim titremisti jdjdjdjdjnd amaann istese aliriz ya ondan değerli mi 1 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Tabi ki alırım ama üstünde de görmek isterim. 0 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Alınmasını ister miydin sen? Yorumla
arno54 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl sonuçta bende faydasını göreceğim neden olmasın ki 0 0 Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl :D ayrılırsak uzerınde yırtcam bunun sozunu ver derım 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl benim aldım iç camaşır haddi hesabı yok partnerlere 0 0 Yorumla
isimlazim06 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl @aslicikkkkkkkkk iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. erkekler dalga geçer diyede soramıyorum xperim yetmiyormuş. ilk seni gördüm ve yazdım rica etsem dm yoluyla yazar mısın? teşekkürler şimdiden 0 0 Yorumla
almanyadabırMIMAR Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl DEĞERIMI BILMEYEN o zalım ıcın 430 euroluk takım almıştım 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Alirim nolcak sorunu anladim😎👍 1 5 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Sonunda Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Sana alan oldumu peki Yorumla pirpirella000 +1 yıl Yok olmadi hic Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Birbirimize alalım istersen 😅 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Allah seni 😅😅👌👌 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 451 cevap paylaştı. Her zaman alıyorum yurtdışından getiriyorum. 0 0 Yorumla
CrazyforEsarp Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Alırım bol bol beraber de kullanabiliriz jdjdjd 0 0 Yorumla
__Mira63 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hic bisey anlamadim 1 1 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Açıklama yı oku Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soruna bir bak önere nasıl cümle kurduğuna bak 0 10 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Seninde oyle zincirleme gibi👍😎🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ki klavye hatası 😅 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Bendede oluyo arada bisey olmaz😎👍🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlık hali olur böyle şeyler 😅 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Tabiki 😎👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela sen de yanlış yazdın 😅 tabi ki olacak ki ayrı yazılır. Ama üzülme olur böyle şeyler 😂 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Sorun degil ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de sorun değil 😉 Yorumla pirpirella000 +1 yıl 😱😱😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈🙈 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiçbir şey anlamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet alırım
Sevgilim olan kimse benden böyle bir talepte bulunmadı. İyi ki bulunmadı. Amacının ne olduğunu sorardım ilk olarak. Ona göre alırım veya almadım.
Valla en son Jack Jones boxer almıştım bir icim titremisti jdjdjdjdjnd amaann istese aliriz ya ondan değerli mi
Tabi ki alırım ama üstünde de görmek isterim.
Alınmasını ister miydin sen?
sonuçta bende faydasını göreceğim neden olmasın ki
:D ayrılırsak uzerınde yırtcam bunun sozunu ver derım
benim aldım iç camaşır haddi hesabı yok partnerlere
@aslicikkkkkkkkk iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. erkekler dalga geçer diyede soramıyorum xperim yetmiyormuş. ilk seni gördüm ve yazdım rica etsem dm yoluyla yazar mısın? teşekkürler şimdiden
DEĞERIMI BILMEYEN o zalım ıcın 430 euroluk takım almıştım
Alirim nolcak sorunu anladim😎👍
Sonunda
Sana alan oldumu peki
Yok olmadi hic
Birbirimize alalım istersen 😅
Allah seni 😅😅👌👌
Aldım daha önce alırım.
sevgilim olsa alırdım
sana alayım
Her zaman alıyorum yurtdışından getiriyorum.
Alırım bol bol beraber de kullanabiliriz jdjdjd
Tabiki çok aldım
Hic bisey anlamadim
Açıklama yı oku
Alırım birlikte seçeriz 😍
Tanga alırım ama sevgilim yok
Kralını alırım.
Bu nasıl bir Türkçe?
Soruna bir bak önere nasıl cümle kurduğuna bak
Seninde oyle zincirleme gibi👍😎🤣
Benim ki klavye hatası 😅
Bendede oluyo arada bisey olmaz😎👍🤣
İnsanlık hali olur böyle şeyler 😅
Tabiki 😎👍
Mesela sen de yanlış yazdın 😅 tabi ki olacak ki ayrı yazılır. Ama üzülme olur böyle şeyler 😂
Sorun degil ;)
Bence de sorun değil 😉
😱😱😱
🙈🙈🙈
hiçbir şey anlamadım