Alışveriş & Hediyeler Lacivert çanta istiyorum, sizce hangisi? Bebeninruhi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Lacivert cantaaaa? Bu mu Bu mu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lacivert çanta istiyorum, sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Birincisi güzelmiş 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl İkisini de beğenmedim. Bej bayan çantası google yaz çok güzel çantalar var. 0 7 Yorumla Bebeninruhi +1 yıl Bej renk var Yorumla Sahil06 +1 yıl O zaman laciverti al 🙂 Yorumla Bebeninruhi +1 yıl İkisi de lacivert işte hangisi daha iyi? ya da öneride de bulunabilirsiniz Yorumla Sahil06 +1 yıl İlki daha kibar diğeri kampcı dağcı çantası gibi Yorumla Bebeninruhi +1 yıl Aslında o da büyük değil ama sanırım çok gözlü olduğu için öyle gelmistir Yorumla Sahil06 +1 yıl Evet olabilir ama cepleri bollaşıp genişler belli bir süre sonra. Postacı gibi olursun. 😀 Yorumla Sahil06 +1 yıl Yine de kendi seçimin Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İkinci çok güzel fakat lacivert değil 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 1. güzel ama diğerine de her şey girer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birincisi güzelmiş
İkisini de beğenmedim. Bej bayan çantası google yaz çok güzel çantalar var.
Bej renk var
O zaman laciverti al 🙂
İkisi de lacivert işte hangisi daha iyi? ya da öneride de bulunabilirsiniz
İlki daha kibar diğeri kampcı dağcı çantası gibi
Aslında o da büyük değil ama sanırım çok gözlü olduğu için öyle gelmistir
Evet olabilir ama cepleri bollaşıp genişler belli bir süre sonra. Postacı gibi olursun. 😀
Yine de kendi seçimin
İkinci çok güzel fakat lacivert değil
1. güzel ama diğerine de her şey girer
İlki daha hoş.
Bu guzel