Alışveriş & Hediyeler Hangi çantayı almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Heryere giderken takmalık çanta olarak hangisini almalıyım sizcee? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi çantayı almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. 1. fotoğraf 0 0 Yorumla
Börteçinece Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl A hem şık hem spor kullanılır ama B sadece spor kullanılır o yüzden A😎 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşündüm ama güzel mi ilkteki yorumda begenmeyenler var kararsız kaldım alırsam 1i alırım Yorumla Börteçinece +1 yıl Seçenekler bunlarsa ben A diyorum. Başka seçenekler de varsa kararım değişebilir. Amaan sen boş ver bizi, sen hangisi beğendin asıl önemli olan o? Yorumla Soran +1 yıl Bende üsttekini begendim ama kararsızım sanki biraz böyle orta yaş çantası izlenimi vermiyor mu bi yandanda spor ve şık duruyor ondan bilemedim Yorumla
misbethy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl 1. her şeyle her renkle uyar 2. si daha çok yürüyüş yaparken takabilceğin bir çantaya benziyor 0 0 Yorumla
Alfakedi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl ilki güzel ikincisi simitçi. çantası hoş degil 0 0 Yorumla
bibakıpcıkıcam__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Knk ikisi de kötü ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi ya başkada yokki Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1. fotoğraf
A hem şık hem spor kullanılır ama B sadece spor kullanılır o yüzden A😎
Bende öyle düşündüm ama güzel mi ilkteki yorumda begenmeyenler var kararsız kaldım alırsam 1i alırım
Seçenekler bunlarsa ben A diyorum. Başka seçenekler de varsa kararım değişebilir. Amaan sen boş ver bizi, sen hangisi beğendin asıl önemli olan o?
Bende üsttekini begendim ama kararsızım sanki biraz böyle orta yaş çantası izlenimi vermiyor mu bi yandanda spor ve şık duruyor ondan bilemedim
1. her şeyle her renkle uyar 2. si daha çok yürüyüş yaparken takabilceğin bir çantaya benziyor
ilki güzel ikincisi simitçi. çantası hoş degil
bence birinci fotoğraftaki daha güzel
Benlik değiller seçim yapamadım
Sen birini al , öbürünü ben alayım sana
Knk ikisi de kötü ya
Cidden mi ya başkada yokki
Üstteki
İlki
İlki
İlki güzel
İlki
A seçeneği bence.