Moda & Stil Hangi çantayı almalıyım, karar vermeme yardımcı olur musunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkisi arasında kararsız kaldım ❤️ 🤍 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi çantayı almalıyım, karar vermeme yardımcı olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence birincisi daha güzel 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İkinci çok sıradan sen de herkesin beğendiğini beğenmiyorsan ilki tercih et derim 😂 2 0 Yorumla
ttoffeenutlatte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ikisini de hiç beğenmedim ben ya. başka seçenek yok mu 1 1 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Beğendiğin varsa bana linkle Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İkisi olmak zorunda mı 0 6 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Önerin varsa atabilirsin Yorumla seyda028 +1 yıl Nerde kullanacaksn günlük mu şık mı Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Günlük canım Yorumla Kutay38382 +1 yıl Birtane sade ve şık olanı al. derim. bence çantaya değil sana saygı duyulsun Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Ne diyon knk Yorumla seyda028 +1 yıl Link atamıyorum burdan denedm Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Zincirli siyah olanı al kesinlikle 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah çanta olabiir daha iyi durur gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslında ikisi de pek güzel değil 0 1 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Begendiğin varsa link at Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Kırmız kalp 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 987 cevap paylaştı. 2. Tabiki 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alttaki siyah 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ikinxi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence birincisi daha güzel
İkinci çok sıradan sen de herkesin beğendiğini beğenmiyorsan ilki tercih et derim 😂
ikisini de hiç beğenmedim ben ya. başka seçenek yok mu
Beğendiğin varsa bana linkle
İkisi olmak zorunda mı
Önerin varsa atabilirsin
Nerde kullanacaksn günlük mu şık mı
Günlük canım
Birtane sade ve şık olanı al. derim. bence çantaya değil sana saygı duyulsun
Ne diyon knk
Link atamıyorum burdan denedm
Daha toplu güzel görünüyor
İkinci daha şık güzel
Zincirli siyah olanı al kesinlikle