• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Kilo almak için bildiğiniz gainer tarzı hazır ürünler var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Satın alabileceğim shake tarzı veya sporcuların kullandığı ama işe yarayan ürün var mı bildiğiniz
Kilo almak için bildiğiniz gainer tarzı hazır ürünler var mı?
İş Soruları Satın Alma Soruları Ürün Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
    ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Yiyip yiyip kilo almayanlardanmısın yoksa iştahın kapalımı

1
    71 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İştahım açık normalde yiyip alamayanlardan da değilim yani çok çok almam yapım zayıf ama önceden bi beş altı kilo daha fazlaydım mesela uzum süredir alamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tiroitleriö de normal çıktı

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Tirioidler iyiyse bol bol yiyeceksin. Kilo almak için bir iki gün değil alışkanlık haline getirmelisin. Gainer kullanabilirsin. Bigjoyun gainer çok iyi içimide güzel ama içine proworkout koyuyorlar akşam saatlerinde kullanırsan uyku uyuyamama problemi yapabilir. Gün içinde kullanabilirsin. Eğer sivilce yaparsa ki bazı kişilerde karaciğerde yağlanma yapıyor. Onun için karaciğer koruyucu kullanabilirsin.
      Yok onu kullanmak istemiyorum diyorsan yulaf ezmesi, fındık fıstık, müsli, yoğurt, fındık ezmesi vs karıştırıp tükete bilirsin.
      Veya tahin, pekmez kakao vs karıştırıp tükete bilirsin. Bunlara bir ay devam edersen fark ettiğini görürsün ama kısa zamanda 5,10 kilo alacağını düşünme. Bazıları var 5kg gainer alıyor 1 ayda 10 kilo aldırırmı diyor.
      Bir anda yüksek kilo alımı ya da kilo vermesi sağlık yönünden sıkıntı var demektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet gainer kullanmayı istiyorum ama hangisi o konuda
      Bilgiö yok bakayım en az iki üç ay kullanmam gerek zaten galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben aslında yiyorum. Ama çok harelet falanmı ediyorum eriyor mu anlamuyorum çünkü çok uyuşuk biri değilim hareket halindeyim.

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Bense yiyip yiyip kilo almayanlardandım. Spor gainer filan kullandım. İki ay sonra 7 kilo almış oldum.
      Bigjoyun iyi. Günlük iki doz al. Hazır paketli olanlardan var. Onu kullanabilirsin. Baktın sivilce yapıyor. 1 doza indirir karaciğer koruyucu alırsın.

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Spora başlasan iyi olur. Spordan 30 dk önce 1 doz spordan hemen sonrada bir doz alırsın. Zaten 1 dozun nasıl hazırlandığı yazıyor. Ama akşam saatlerine getirirsen uyuyamazsın. ya da westin gainerini kullanabilirsin oda ıyidir ama çikolatalı al. Muzluyu ben pek sevmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu nasıl kullanacağız bide ben kadınım sonuçta kas falan yapmasın yağ olarak almak istiyorum bu öyle aldırırmı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç tame almam gerekiyor

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Gainer olsun protein tozu olsun tek başına kas yapmaz. Sporsuz kullanılırsa yağ olur. Yanı yok öyle spor yapmayın bunları kullanıyım kas olsun muhabbeti 😀
      Hangisini alırsan al tek öğünü nasıl kullanacağın yazar. Sen yemeklerin arkasında 2 defada kullanabilirsin. Bigjoyun ürünü için tek ölçek 300,350 ml suyla ya da sütle karıştırıp içiliyor. Westin ise ölçeği küçük 4 ölçek 300,350 ml su veya sütle karıştırıyorsun. 200 ml olarak yani iki defa kullanarak başlarsın vücudunu ölçersin sivilce vs yapmıyorsa 200 gr lik devam edersin yaparsa 100gr a yani tek sefere düşürür karaciğer koruyucu kullanırsın bir problem kalmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki pro gainer nasıl

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Hardlinenin ürünü. Oda iyidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunlae çok pahalıı🤣 tremdyolda 1400 gr olanı vae pro gainer in ne kadar süre gider

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

1400 gr olanlar 14 servis oluyor 2 defa kullanırsın 7 gün gider günde 1 defa kullanırsan 14 gün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cesaret edip 5 kg sunu alsam mı bilemedim. Kesn sonuç verirmi emin değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İki defa kullansam 5kg ne ne kadar süre gider ve iki kez kullanmak daha çok aldırır galiba

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

5kg lık al. Bir iki haftada bir şey değişmez ama iki ayın sonunda fark eder.

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

5kg lık gainer 1 ay götürüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar fark ettirir mesela ben şöyle beş altı kilo alsam kafi ya da direlt diyetisyene mi bu parayı versem emin olamadım kullananlar da memnun gibi gözüküyor

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

1 ayda pek bir şey farketmez. Kilo alma olayı da verme olayıda uzun vadede fark eder. Ben mesela kilo alamıyorum ama 2 ,3 ayda 7 kilo farketti. Gerçi sürekli yedim içtim 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bende normal beslenmemim yanında bunu kullanırswm etkili olur mu yani yoksa yediğin içtiğin içinmi kilo aldın hangisi acaba 😂

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Hep yiyip içiyorum 😂 Ama alamıyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gainwr sayesinde mi aldın yani. 800 lira şu an benim için önemli kesin işe yarayacaksa alcam😂

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Kısa sürede işe yaramaz. Bir ayda büyük sonuçlar elde edemezsin ama gainer karbonhidrat tozu. Karbonhidrat takviyesi yapar. Artısı elbette olur ve yeme içmeyide ihmal etmemelisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir değilde iki ay kullansam beş altı kilo alıemıyım acaba

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Diğer yeme içmenede bağlı. Ben kilo alamıyordum. O kadar yememe rağmen 2 ayda 7 kg aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2ayda 7 kg gayet iyi değilmi zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki cicibebe falan nasıl daha etkili oluemu acaba

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Elbetteki olur. Onlardada yüksek kalori var

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Ama açıkçası gainerde ki kadar olmaz. Zaten arkasındaki değerlerde 100 gr da ne kadar kalori olduğu yazıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bu 5kg luk günde bir kez yemeyle mi bir ay gidiyor yoksa iki kez mi

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Ben günde 2 kez kullanıyorum. Sende günde 2 kez kullan. Sivilcelenme yaparsa 1 keze düşür karaciğer koruyucu kullan. Sadece bunla yetinme yeme içmeyede devam et. Spor yapsan dahada faydasını görürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni bi gaza getirdin sipariş vereceğim. İnşallah faydasını görürüm ilk aydan da olsa bir iki kilo aldırır somra da devam ederim. Evet yeme içmeye de devam edicem. Peki bunu suyla veya sütle yaptığımızda hangisi faha etkili oluyor. Pro gainer alacağım. Hangi aramosı iyidir fazlada mide bulandırmasın ağır olmasın

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Sana içimi çok güzel bir şey öneriyim hardlinenin gainerler bazı kişilerin hoşuna gitmiyor mide bulantısı yapıyor.
      Bak attığım ürün paket paket hazırlanmış. 50 servis gözüküyor. gündr 2 servis kullansan 25 gün eder ya da bunun diğerleri ölçeklide alsan aşağı yukarı oda 25,30 gün gider
      Su ile ve süt ile arasındaki fark şu. Su ile vucuda daha çabuk dağılır süt ile biraz daha geç çözülür. Birde süt ile sivilcelenme yapabilir. Bunda proverkout var (enerji verici suplement) gün içinde alırsan enerjik olursun akşam alırsan uyuyamamana neden olabilir) su ilede içimi güzel süt ilede güzel.
      www.bigjoy.com.tr/bigmassgo-gh-factors-50-mix

Sabah kahvaltını yaparsın yarim saat 1 saar sonra bunu kullanırsın öğle kahvaltını yaparsın 1, saat sonra bunu kullanırsın.
      Spor yapsaydın spordan yarim saat önce ve sporun hemen arkasından alırsın
      Ama 200 gr in yani iki seferin üstüne çıkma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani pro gainerlw heme hemen aynı fiyat sanırım. O zaman bunu alıyım peki etkili mi buda. Yani sırf tadı için almıyım. Su süt olarak sa kalori olarak yani aynı mıdır diye sordum ne hiliyim süt daha iyidir kilo almak için falan belki diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman buda bir ay gidiyor.

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Açıkçası ben hep bunu kullandım. Hardlinenin gaineri kullananlar midemi alt üst etti kullanmayı bıraktım diyenler oldu.
      Sütle kalori olarak elbette artısı olur. Ama süt ve süt ürünleri sivilcelenmeye neden olabilir ve vücutta dağılmasını geciktirir. Su ile daha hızlı etki eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım. Güvenilir mi bu yani mideme falan dokunmasından da korkuyorum açıkçası. Site güvenilir mi eft yapsam daha uyguna geliyor

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Steroid almıyorsun bunlar gıda takviyesi. Senin hormonlarına zararı olmaz 😀 Olsa olsa en fazla sivilce yapar ondada dozajı düşürür bir tane karaciğer koruyucu alır kullanırsın sorun kalmaz.
      Site güvenilir mi sorusuna gelince güvenilir ben hep ordan aldım. Hatta hediye seçimi veriyorlar hediye olarakta shalke seçersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O nee

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

www.google.com/search

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Açılmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mix aromayı mı seçiyim yoksa çikolata mı bilemedim

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Açılmayan şey buydu.
      https://www.hizliresim.com/k7quzdo
      Çikolata iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun içine hazırlayıp dışarı götürebilirim galiba. Bu direlt toz değilmi mikserden falan geçirmeme gerek yok. Bu arada bayaaa yardımcı oldunuz ne kadar teşekkür etsem az..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu arada ben bunu uyguladım ama kilo aldım diyelim bırakır bırakmaz telrar vermem değilmi😂

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

O siparişi verdiğin şeyi 350 ml suyla bir paketini açıp karıştırıyorsun shakerin üstüne basınç uyguladığında çıt der sıkı sıkıya kapanır sallıyorsun direk içiyorsun

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Yemek yemeyi bırakmazsan vermeyeceğini düşünüyorum 😀 Ama kendine en az 2 ay süre tanı. Spor ile desteklersen düşündüğünden daha iyi olur ama kendin bilirsin.
      Ben işe yaramazsa diye mk677 diye bir şey vardı ından kullanmayı bile düşünüyordum. Oda biraz tehlikeli işe yaradığı için gerek kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O nedir ayy nasıl bi tehlikesi var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Spor ile nasıl destekleyebilirim salona gitmem gerek ona da vaktim yok maalesef hiç🥹

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Onları araştırma boş ver. Yakından etkilerini takip edip prc testi yaptırıp sonuçları takip etmek gerekiyor. Gerçi piyasa kestin tozlarını mk677 diye satıyorlar da güvenilir yerden bulmak lazım. Hormonları yakından etkileyip açlık hissi verip bazı şeyleri baskılıyor. O topların altına hiç girme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aman yok sğalığımızdan olmayalım.

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Evinde yapabilirsin. Yarım saat bir saat vücut ağırlığınla ya da pet şişelere su koyarak kendine uygun program hazırlayabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim ev arkadaşım besyocu aslında 😂 yani faha çok ağırlık mı çalışmalıyım

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Artık ne çalışırsan 😀 Spor olsunda ne olursa olsun 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki sen ekstra diyetisyene falan gittnmi çünkğ ben bazen online diyet yazanlar var onlara mı danışsam diye düşündüm

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Gitmedim ihtiyaçta duymadım. Kendi çapımda bir sürü araştırma yaptım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sonradan o kiloyu korumak daha da zor galiba çünkğ yapı olarak vermeye almamaya meyilliysek

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Midem genişledikçe korursun. Yani bir kaç gün çok yemeyle ya da bir kaç gün az yemeyle ne kilo kaybı yaşanır nede kilo alımı. Devamlılık esastır.
      Çok büyük bir depresyon va yaşanmaz ise ya da ilaç kullanımı vs vücut belli bir süreden sonra o tempoya ayarlar. Ama sen yemeyi bırakırsan kalori açığı oluşturursan kilo kaybı yaşaman olası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru. Peki bu bir pakette kaç kalori var

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Dur hemen sana değerlerini yazıyım 😀
      Tek servisinde 396kcal

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Tek servisinde 77.6 karbonhidrat 19.6 protein var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eee azmış😂😂 cicibebe yapıyodum bi ara içine d ebişeuler koyuyodum 1000 kalorinin üstünde oluyodu🙄

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Ordaki değerler öyle hesaplanmıyor.100 gr 1000 gr üzerinden diye yazar. O tarz şeyleri çizgi çekerler öyle parça parça belirtirler. Sen cici ve benim değerlerini 100 gr üzerinden hesaplamış olmaları lazım. Bende bir ara tükettim cici bebede cıks. Yeme olmadan olmuyor günde bir defa pek bir şey değiştirmiyor. Devamlılık önemli
      Benim iştahım çok açıkkende böyleydi 😂 Hatta arkadaşlar diyordu. Senin yediğinin yarısını yesem 2 günde 5 kg alırım o kadar fark ediyor. Birde sigarayı bırakabilirsem heralde baya fark edecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an kaçsın ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Snaa güveniyorum bu attığın linki alacağım. Umarım işe yarar

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

68,69 civarında zorlayınca 70 ı görüyordum 2,3 ayda 77 yi gördüm. şu an 77 yim.
      Bugünde onun muhabbeti geçti. Kafaya takmışsın kilon iyi. Yarın hormonların bozulur kiloyu kontrol edemez yemek yememek için kendini tutmak zorunda olunca seni görürüm dediler😀
      Tövbe de ya dedim. Acıktığımda istediğimi yiyemezsem depresyona girerim diye dalgaya aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boyun kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsan takınca gakıyor işte bende 47 kiloyum 164 boyum beş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Banada aynısını söylüyorşae da bana daha çol zayıflamışsın diyorlar. Çünkğ sonradan biraz verdim

Yorumla
    • ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ
      +1 yıl

Boyum 178 .77 oldum.
      Biraz zayıfsın. Dediğim gibi sadece gainerle olacak iş değil. Yemekte yemelisin tek başına karşılasa bodyciler 2 değil 4 defa kullanırdı.
      Biraz sabır beslenme ile üstesinden gelebilirsin.
      Esasında dm kapalıydı ama bir kaç gün açık durur. Eğer birşeyler sormak istersen ordan sorabilirsin. Kesin cevap veririm.
      Size hayırlı geceler dilerim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Cordoba1234
    Cordoba1234 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 77%
    +1 yıl

Instada sayfa var ordan bakabilirnz

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerede

Yorumla
    • Cordoba1234
      Cordoba1234
      +1 yıl

Diyetimonline

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi baktım siz memnun musunuz bu diyetisyenden

Yorumla
    • Cordoba1234
      Cordoba1234
      +1 yıl

Bnde denedim fark ettiriyor ama ben uzun sure yapmadim. Ama denicem herkes memnun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç kilo aldım ne kadar sürede

Yorumla
    • Cordoba1234
      Cordoba1234
      +1 yıl

Ben devam. etseydim alicaktim etmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilemedim almış olsaydıö belki güvenir başlardım bende 😅

Yorumla
    • Cordoba1234
      Cordoba1234
      +1 yıl

Ben baslicam

Yorumla
  • K_iisiselGelisiim
    K_iisiselGelisiim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Beslenme hazırlasam uygular mısın

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uygularım ama diyetisyen misiniz

Yorumla
    • K_iisiselGelisiim
      K_iisiselGelisiim
      +1 yıl

Bekliyorum müsaitseniz inceleiyp anlatırım size detaylarını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek attım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • K_iisiselGelisiim
      K_iisiselGelisiim
      +1 yıl

Aç geçici bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burdan yazsanız olmuyomuu

Yorumla
    • K_iisiselGelisiim
      K_iisiselGelisiim
      +1 yıl

maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyetisyen misiniz

Yorumla
    • K_iisiselGelisiim
      K_iisiselGelisiim
      +1 yıl

Anlatıcam her detayı

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kilo almak için bildiğiniz gainer tarzı hazır ürünler var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilo aldırıcı bildiğiniz ürünler var mı? 7 cevap verildi
Ev yapımı Weight Gainer öneriniz var mı? 3 cevap verildi
Bildiğiniz kilo aldıran tarifler var mı? 24 cevap verildi
Direkt kilo aldıran ya da hacim kazandıran diyim supplement tarzı bişi var mı? 4 cevap verildi
Promass weight gainer tozunu kullanan var mı? 3 cevap verildi
Weight gainer kullananlardan öneri? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨