Alışveriş & Hediyeler Abartıldığını düşündüğünüz bir ürün var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ciao aşkolarBence markanın diğer parfümlerine oranla fazla abartıldı. Güncellemeler1 yıl Reklam değil Abartıldığını düşündüğünüz bir ürün var mı? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Detox ürünleri. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evrim ağacının bununla ilgili güzel bi videosu vardı yakın zamanda u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet izlemiştim takip ediyorum çoğu yanlış ve saçma inanışlarla ilgili videoları harika
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İphone telefonlar, normal parfüm gibi olup pahalı olanlar, pahalı bluetooth kulaklıkların bazıları normal kulaklıklar gibi ama çok reklamı var. Onun için bilinçli tüketici olmaliyiz 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Ben özel hazırlattırıyorum.100 ml. tek şişe 300 iki şişe 500 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çakma oluyor geneli Yorumla Sahil06 +1 yıl Yok bu yaptırdığım yer sağlam kamu görevlileri falan da geliyor. Çok yoğun oluyor, sıra beklememek için önceden arayıp randevu alıyorum. Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Biraz ağır ama hoş bir koku. Kendim için kullanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Detox ürünleri.
Evrim ağacının bununla ilgili güzel bi videosu vardı yakın zamanda
Evet izlemiştim takip ediyorum çoğu yanlış ve saçma inanışlarla ilgili videoları harika
İphone telefonlar, normal parfüm gibi olup pahalı olanlar, pahalı bluetooth kulaklıkların bazıları normal kulaklıklar gibi ama çok reklamı var. Onun için bilinçli tüketici olmaliyiz
Ben özel hazırlattırıyorum.
100 ml. tek şişe 300 iki şişe 500
Çakma oluyor geneli
Yok bu yaptırdığım yer sağlam kamu görevlileri falan da geliyor. Çok yoğun oluyor, sıra beklememek için önceden arayıp randevu alıyorum.
Biraz ağır ama hoş bir koku. Kendim için kullanmam
Çakma adidas ve Nike ayakkabılar
Kiko rujlar..
Var şu anda her şey abartılıyor
evet
Hayır
iPhone