Şok çalışanlarını nereye şikayet edebilirim?

Geçtiğimiz ayın 18 inde annemin evine 2 sipariş verdim. İlkinde 5-6 saat geç ve eksik getirdiler. Eksik olan ürünü bildirdiğimde ne iade ettiler ne ürünü getirdiler. Sonra tekrar bir sipariş oluşturdum ve onu da hem geç getirdiler hem de fazlasıyla eksik getirdiler. Annem yaşlı bir kadın, uğraşamayacağı için ve benim de orada son günüm olduğu için direkt arayıp ürünlerin temin edilmesini istedim. Görüştüğüm kişi son derece saygısız bir şekilde konuştu. Benzin yakıyorum, kendi aracımla getirdim, bir daha gelemem, mağazada iki kişiyiz falan dedi ve ürünümü getirmeyeceğini söyledi. Ne yapalım o halde dediğimdeyse başka zaman tekrar sipariş verirsiniz o zaman getiririz dedi. Son günüm dememe rağmen yapacak bir şeyim yok dedi. Ürünleri iade de etmiyor bu arada. Arayıp şikayet ettiğimdeyse 2 kişi kapıma dayandı, anneme karşı saygısızlık yapıp gittiler. Aradım tekrar şikayet kaydı oluşturdum ama 18 inden bu yana hiçbir şey yapılmadı. Ne zaman arasam özür dileriz, sizi haberdar edeceğiz, çalışmalar devam ediyor diyip geçiştiriyorlar. Belli ki konuyla alakalı bir şey yapmayacaklar, ben unutana kadar oyalamaya devam edecekler ama ben yanlarına kalsın istemiyorum bu. Bunları nereye şikayet edebilirim?

Şok çalışanlarını nereye şikayet edebilirim?