Alışveriş & Hediyeler Görümcenizle düğün alışverişine çıkar mısınız? SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nişanlım ve ablam düğün alışverişinde sizde görümcenizle alışverişe çıkarmısınız Görümcenizle düğün alışverişine çıkar mısınız? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 5 ay Olsaydı çıkardım ama yohh görümcem yok kaynanam yok 😂 evliyim bekar değilim ama çöpsüz üzüm bulmuşum o üzümde çürük çıktı 😂 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 95% 5 ay Maşallah keyifli alışverişler dileriz 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Çıkmazdım 0 0 Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay İkisi de güzelmiş heee 1 2 Yorumla Strong_Warrior 5 ay Yüzlerini görmeden güzel olduğunu nasıl anladın? :D Yorumla Yanımagel09 5 ay @Strong_Warrior fizikleri iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Olsaydı çıkardım ama yohh görümcem yok kaynanam yok 😂 evliyim bekar değilim ama çöpsüz üzüm bulmuşum o üzümde çürük çıktı 😂
Evet ben görümcemle çıktım
Maşallah keyifli alışverişler dileriz
Maşallah ikiside çok güzel
Çıkmazdım
İkisi de güzelmiş heee
Yüzlerini görmeden güzel olduğunu nasıl anladın? :D
@Strong_Warrior fizikleri iyi
Fake