Alışveriş & Hediyeler Görümcenizle düğün alışverişine çıkar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nişanlım ve ablam düğün alışverişinde sizde görümcenizle alışverişe çıkarmısınız Görümcenizle düğün alışverişine çıkar mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Çıkmazdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olsaydı çıkardım ama yohh görümcem yok kaynanam yok 😂 evliyim bekar değilim ama çöpsüz üzüm bulmuşum o üzümde çürük çıktı 😂 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Maşallah keyifli alışverişler dileriz 1 0 Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İkisi de güzelmiş heee 1 2 Yorumla Strong_Warrior +1 yıl Yüzlerini görmeden güzel olduğunu nasıl anladın? :D Yorumla Yanımagel09 +1 yıl @Strong_Warrior fizikleri iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıkmazdım
Olsaydı çıkardım ama yohh görümcem yok kaynanam yok 😂 evliyim bekar değilim ama çöpsüz üzüm bulmuşum o üzümde çürük çıktı 😂
Evet ben görümcemle çıktım
Maşallah keyifli alışverişler dileriz
Maşallah ikiside çok güzel
ablan hangisi ikiside si ke meze
İkisi de güzelmiş heee
Yüzlerini görmeden güzel olduğunu nasıl anladın? :D
@Strong_Warrior fizikleri iyi
Fake