Alışveriş & Hediyeler Hediye almak için hangi online alışveriş sitelerini tercih ediyorsunuz? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hediye almak için hangi online alışveriş sitelerini tercih ediyorsunuz? Hediye almak için hangi online alışveriş sitelerini tercih ediyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Hediye Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı. Hediyelerimi online olarak almıyorum ben genelde mutlaka gider kendim seçerim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Trendyol ve amazon 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bütün sitelerden Instagram sayfalarndan alışveriş yapıyorum kendim icn olsun hediye amaçlı olsun 0 0 Yorumla
loxeys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bana fark etmiyor ama genellikle trendyol, hepsiburada... 0 0 Yorumla
Hedonist_Tavşan Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Kendime hediye alırım hep bunun için Amazon u tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hediyelerimi online olarak almıyorum ben genelde mutlaka gider kendim seçerim
Trendyol ve amazon
Bütün sitelerden Instagram sayfalarndan alışveriş yapıyorum kendim icn olsun hediye amaçlı olsun
Bana fark etmiyor ama genellikle trendyol, hepsiburada...
Kendime hediye alırım hep bunun için Amazon u tercih ediyorum.
Trendyol - Hepsiburada
Trendyol
Trendyol
Trendyol
Almadım
Çiçek sepeti
Trendyol