Manevi açıdan zor ama birde bunu maddi olayı var. Kadın olmak çok zor hele bir de Türkiye’deysen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmaddi açıdan kısıtlama yapmıyorum yaşam standardım aynı ama artık birikim olmuyor Allah Asgari ücretliye memura sabır versin oy verirken düşünsün artık millet haho diyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı olun diyorlar da akı bokunu geçiyor. Saçı, kaşı, tırnağı, boyası, epilasyon o bu zor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kız hangi birini karşılayacak bunların bunları alınca yemeğe param kalmıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcay yerine ped firlatsalar keske
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
8
insan olmak insani şartlarda yaşamak zorlaştı kadını erkek ayrımı yapmadan
22 YorumlaPedler gerçekten uçtu zamlardan öncede pahalanmıştı. Devler ücretsiz dağıtmali sonuçta buda temel ihtiyaç zorunda olmasak almayız
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke sadece maddi açıdan zor olsa... Ama soru böyle olduğu için sadece buna cevap vereceğim, evet gerçekten zor
00 Yorumla
+1 yılMaddi açıdan da manevi açıdan da her türlü zor..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bacaklarını almasın ped takmasın erkekler nasıl saraya koşuyor bak
00 YorumlaZorr
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılHer açıdan çok zor!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fazla pahalı
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
22
- Özel Günler & Hijyen konusunda 17,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bu ülkede kadın olmak gerçekten zor
00 Yorumla Masrafınız çok sizden güzellik beklentisi çok yüksek olunca sonuç bu
11 YorumlaKadın olmak cidden cok zor hem maddi hem manevi olarak
Allah yardimciniz olsunn🤲10 Yorumla
+1 yılhem erkek hem de kadın olmak çok zor normal bir ihtiyaç ya bu kadar olmamalı
10 YorumlaÇok haklısın aylık mecburi giderleriniz çok fazla oed kuaför ağda
Sabır diliyorum10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 540 cevap paylaştı. Sanki erkek ihtiyaçları bedava. Her şeyde kadın olarak vurgulamayın bari. Türkiye'de her şey pahalı. İnsan olmayı geç hayvan olmak bile zordur.
06 Yorumlainsansan her türlü zor. yok primatsan hepsi sabır işi zaten
00 YorumlaKendi imkanlarinizi mümkün kilmalisiniz bu ülkede
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsize göre her şey berdava olmalı ülkeden erkekler gitmeli. türk kızlarının maddi istekleri asla bitmez.
047 Yorumla- +1 yıl
@crimsoon çok alaka. işinize gelmeyince tc erkeği olur. bunlar bedava olsa nail art niye bu kadar pahalı dersiniz
- +1 yıl
@crimsoon o zaman ped üreticilerine söyle bedava dagıtsınlar. adamlar istese hiç üretmezlerde kar elde etmek için üretmişler işte. kim babasının hayrına bedava verir. pedin türkiyede 50 yıllık dünyada 150 yıllık geçmişi var alt tarafı eski insanların ihtiyacı yokmuydu
- +1 yıl
dostum bedava olsun demedim zaten illaki bi ucreti olmalı ama bu ulkede satılan cogu ürün vergiler sayesinde bu kadar pahali 150 yil onceki insanlar hakkinda bilgim yok ama köydeki kadınlar altlarına bez parcasi koyarmış şimdi bunu yapsak millet dötleriyle bize güler 2022 yilinda ped kullanilmamasi trajikomiktir :D
- +1 yıl
@crimsoon ücretide belli işte. onları üretenlerde ekmek yiyo sonucta işçisi var vs var.
- +1 yıl
@crimsoon yarı fiyatına satılsa 2 ay sonra niye beleş değil diceksiniz
- +1 yıl
@crimsoon yapanlar vardı yine
- +1 yıl
@crimsoon iyi git söyle firmalara
- +1 yıl
@crimsoon kim gelirse gelsin o fiyat düşmez. burası türkiye burada dolar çıktı diye fiyat çıkar ama dolar düştü diye fiyat düşmez. yöneten 2 koyuyor üreten 2 koyuyor satan 5 koyuyor herkes yolunu bulmuş. bana siyaset yapma muhalefet secsense aynı böyle eleştirincede akpli oluyoz :D
- +1 yıl
@crimsoon benim ekran kartı beş ayda üç katı olmuştu. Neden? Beş ayda vergimi çoğaldı? Dolar üç katı mi arttı? Niye yükseldi? Hükümetin zammının üstüne kendileri koyup topu yönetene atarlar. Onların suçuna ortak olduk demezler. Uretmezsen değerin düşer.
- +1 yıl
@crimsoon sen niye uretmiyorsun? Herşeyi devlete yukluyrsunuz. Üretmeyip hazircilik yaparsan beleşcilik yaparsan paran değersiz kalır. Millet çalışmak yerine çiftlik banka gidiyor sonra kaz gibi yolunuyr
- +1 yıl
@crimsoon ne iş adamları var nerelerden nerelere geliyor. Bak nusrete kasapciyken zincir kurdu. Yurtdışında dükkan açtı. Dolar kazanıyor. Önemli olan kendini geliştirmek
- +1 yıl
@crimsoon konuyla alakası şu. ekonomin kötü paran değersiz çünkü üretmiyorsun. devlet üretsin parasını biz yiyelim diyotsunuz. o avrupa ülkelerindeki insanlarda üç kagıt çalma çırpma yatma yok. disiplinle çalışıp üretiyorlar. mercedesi bmw yi çıkaran üreten alman devleti değil. nusret olayı sadece örnek. tek bbaşına işletebiliyorsan aç işlet zengin ol o zaman. onun gibi iş yeri fabrika açanda var. işinize geldiği gibi anlamayın
- +1 yıl
@crimsoon coluk couğa anlatırsan bu kadar sende haklısın
- +1 yıl
@crimsoon mantığınıda gördük. üretmek diyorum dediklerine bak. cahile sorsan o da kendini mantıklı haklı bulur.
- +1 yıl
aw değisigi hayaller ulkesinde falanmi yasiyon sen biseyi uretmek icin paranin olmasi lazim 5 kurus asgari ucretle calisarak ne uretebilirsinki anan baban zengin olmadiktan sonra anca patronun kopegi olursun ha bahsettigin nusrette neler neler yapti ünlenmek icin :D kolaysa ilk basta ekran karti uretmeye basla
- +1 yıl
@crimsoon işte sendeki zeka böyle coluk cocuğa iş hayatını anlatmazsın ne iş adamları fabrşikatörler var. bir yerden başlayan. bi adam bi inek alır o inekten kar elde sonra çiftlik kurar sonra geliştirir entegre tesis süt yogurt vs kurar. ama tabi senin ergen zekan bunuda anlamaz. çünkü iş hayatından haberin yok sen git tiktokta memleket kurtar :D
- +1 yıl
hocam dedigimi anlamiyosun ticaret veya uretim icin zaten paranin olmasi lazim sen hala ezber aklinla bana 60 yasindaki dayılar gibi inek al ciftlik kur tesis kur fabrika kur diyosunda paran olmayinca birak fabrikayi inegi nasil alicaksin acikla bana kredi dersende kafana tukururum zaten o ayri bana tiktokta memleket kurtar diyosun KS de boş boş dolanıyosun senle bi farkımız kaldımı :D sana hala ekran karti üret diyorum bana inek al diye ornek veriyosun anam babam zengin degil birikmis param yok uretim yapacak imkanim yok ped pahali napabilirim?
- +1 yıl
@crimsoon neyi başarmam gerekiyordu? evim arabam var zaten. evet şirkette calısıyorum. bende söylediklerim gibi üreten yuada kendi iş yeri olan biri değilim. ben riski göze almadım. ama kalkıpda senin gibi ağlamıyorum çünkü kendi suçumuz. sende eminim tiktokta ekonomiyi kurtaran tayfasındır atıp tutunca ekonomi düzeliyor :D ben ilkokula giderken simit satar harclıgımı cıkarırdım en azından sizin gibi süt çocugu yetişmedim
- +1 yıl
ulkenin kotu oldugunu sende kabullendim insanlar evi arabasi olunca kendini varlikli saniyo iste ne yapalim :D tiktok kullanmıyorum ama sen ezber aklinla bana iş hayatini ogretmeden once eminimki sosyal medyalardan ezber yapmissindir :D ben ped alamiyorum diye degil pedler genel olarak pahali diye laf yapiyorum bunu anlamak icin fazlasiyla büyüksün ne gibi zorluklarla buyudum bunun farkinda bile degilsin gelmis bana sirkette calisiyorum RİSK almadım diyosun insan zaten zar zor geciniyo bide risk alacak durumdami sence varlikli bir insan bunu yapabilir eskiden fakirken calisarak zengin olabilirdin artik fazlasiyla zor bi durum patronuna çalışırken bana tavsiye verme tavsiye vermen icin hayatta biseyler basarman lazım ev araba almak degil :D
- +1 yıl
@crimsoon sürekli şöylesindir böylesindir laflarıyla tek yaptıgın çamur atmak ama ben deyince şöyle sanıyon böyle sanıyon diye zıplıyon hemen. sosyal medyaya inanmam ben ona anca senin gibiler inanır. pedlere yüzde 75 zam geliyor diye resim koıysam anında atlarsınız araştırmadan. :D zar zor gecinenlere bakıyortum avmler ful dolu magazalarda sürekli kuyruk. arac koyacak yer yok. trafik allak pullak. senin yaşındayken bi collezione vardı oda paran oldukca giderdin. adidas vs önünden kimse geçemezdi bile şimdi yol gecen hanı :D sende yokluk görmemişsin.
- +1 yıl
NDHWDNHWNXHWDNHS işte senin kafa yapın bu insanlar alabiliyosa alabilir ama genede bu pahali olmadığı anlamına gelmiyo beyfendi en basiti ekmek 5 lira ekmek alabiliyoruz ama neden pahali insan bunu sorguluyo ve emin ol avmlerden alisveris yapabilen insanlarin maddi durumu iyidir zaten onlara bakarak ekonomi guzel herkesin parasi var algisi yapamazsin her ne kadar avmlerdeki maddi durumu iyi olan kisi kadar maddi durumu kotu olan insanlarda var kusura bakma onlardan popişlerine bez parcasi takamaz
- +1 yıl
@crimsoon avmlerdekiler zenginse o zaman milleti zenginleşmiş demek. işine gelince ondan kıyas olmaz bundan kıyas olmaz. ben sana zaten insanlar ucuz oldugu için alıyor demedimki. sen 2001 krizini biliyormusun ya da anca netten okursun yaşoın tutmaz. düşün dolar 15 lira iken yarın sabah 30 oluyor. gerisini mantıgın var ya sen hesap et. ekonomi kusursuz süper değil. her şey pahalı. devletin oldugu kadar insanlarında suçu. fırsatcılık ülkesi burası corona zamanı maskeyi 10 liradan satan halktan gelişim bekleme. halkın nasılsa seni yönetende öyle oluır
- +1 yıl
Ya millet zengin falan degil olum avmde alisveris yapmak araba sahibi olmak lükslük değil bunu anlatamiyorum sana 2001 krizi olmussa olmus ben zaten sana ekonomi iyi demiyorumki bana sen kriz oldu diyosun halk sucsuz demiyorum zaten ulkece kotu bi durumdayiz pahalilik her turlu var ve hicbirsey kolay degil anla bunu artik aw dünden beri seninle tartisiyoruz axmk valla anaokulu cocugu bile anlar sen anlamiyosun
- +1 yıl
@crimsoon önce konuşmasını öğren olum bilmem ne daha yazmasını bilmiyorsun klasik sosyal medya ergenisin işte. olmuşsa olmuş dersin işine gelmez. çünkü geçmişteki yoklukları bilmezsin. avm lüks olmamalı bilmem ne diyorsun daha kaç sene önce avmlerin önünde geçilmezdi. önceden lükstü hem yönetenler diyorsun şimdi gelmiş halk suclu diyorsun sen dansöz ol bence. kıvırman iyi. pahalılık yok demiyorum zaten bende. herkes istediğini yine alıyor. lafları işine geldiği yerden çekme. hayatında akpden başka bir şey görmemiş gelmiş bana netten okudugun masalları anlatıyorsun.
avmde alışveriş yapmak mı lüks? şakamısın ya. avmler keko dolu amele dolu - +1 yıl
dansöz ol diyipte inek al tesis kur diyosun halk suclu diyosun sonrada ben risk almadim sirkette patronuma calisiyorum diyosun avm keko dolu amele dolu diyosun trafik var herkes avmde fakir yok muamelesi yapiyosun eminmisin benmi masal okuyorum sana yokmu senmi döneksin evde sogan ekmek yiyip baba baba diyenler olmasaydi ulke akp disindakini gorebilirdi zaten ped konusundan nelere kadar cektin konuyu başta haksız çıktın cunku SHWNSBWXKX
- +1 yıl
@crimsoon konuyu çeken ben değilim benim kendi dediklerimi yapmamam gerçekleri değiştirmez senin gibi her ota poka ağlamıyorum. çünkü suc hepimizin. o söylediğin fakirler sanki hiç yoktuda bunlar gelince oldu. gelmiş bana üste çıkmak için haksızsın diyo. nerelere cekmek normal. çünkü konu fiyat olunca derine inersin. halk suclu sucsuz demedim ama yönetenler onları başa getirenler vs yazdın. siz akp gidince ekrem mansur kemal gelince ucuza alcağınızı sanıyorsunuz galiba :D o partilerin hepsi aynı mantık. sen geçmişini bilmezsin ama millet bilir. beedava ped dagıtsalar bunları satarsınız bile. kendini avrupalıyla kıyaslamayın
- +1 yıl
@crimsoon zoruna giden haksız olan engeller sadece :D yaşın tutmuyor yaşiamadıgın şeyler için benle sidik yarıştırma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede sadece kadın olmak mı zor? Anlamıyorum...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun.. Kadın erkek ayrımından ziyade, genel olarak bakmani öneririm. Eğer feministim diyorsan o başka..
Türkiye'de yaşamak zor
12 Yorumla- +1 yıl
İşte mesele bu.
- +1 yıl
+1 yılTurkiye de yasamak zor
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsil erkek olmak zor. Bunlarun parasini biz veriyoruz
00 YorumlaYanında erkekler gibi kıllı olacaksınız
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede her şey zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPedde kaç tane var ki?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGünde o kadar çok kullanılıyor yani 2 günde 50 TL bir hafta sürse ortalama 150 TL ayda 150 ped parası yazık günah ped yerine kapları niye denemiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyordum şu an anladım ki ülkede en temel ihtiyaçlarını karşılamak insanı üzüyor
Cevap sahibi+1 yıl:(
+1 yılİnsan için zorlaştı şartlar artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerinde eskort masrafı var
00 Yorumla
+1 yılFiyatlar noktasında gayet uygun
00 Yorumla
+1 yılKıllı gezin
00 YorumlaLazerliyim.
02 Yorumla
Daha fazla(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Bir ped paketi 50, bacak ağdası 80 TL olmuş. Sizce Türkiye’de kadın olmak maddi açıdan zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım