Alışveriş & Hediyeler Kullanışlı hediyeleri mi yoksa lüks hediyeleri mi seversin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kullanışlı hediyeleri mi yoksa lüx hediyeleri mi seversin? Kullanışlı hediyeleri mi yoksa lüks hediyeleri mi seversin? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kullanışlı 1 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Ömrüm boyunca hep aynı tarz hediyeler aldım. Hediyenin işlevselliği ya da pahada değeri olmaz.Boklu çorap bile olsa hediye hediyedir, sevilir. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ben alıyorsam, daha çok uzun süre beni hatırlatacak şeyler tercih ederim.. 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Pek hediye almıyorum. Zevklerim doğrultusunda hediye severim. Ne parası ne kullanışlığı önemlidir. 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı. Hepsini severim 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl ikiside🤣 ama kullanisli daha iyidir bence 1 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kullanışlı veya anlamlı hediyeleri severim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Pahalı hediyeler seviyorum 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Kullanışlı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanışlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kullanışlı
Ömrüm boyunca hep aynı tarz hediyeler aldım. Hediyenin işlevselliği ya da pahada değeri olmaz.
Boklu çorap bile olsa hediye hediyedir, sevilir.
Ben alıyorsam, daha çok uzun süre beni hatırlatacak şeyler tercih ederim..
Pek hediye almıyorum. Zevklerim doğrultusunda hediye severim. Ne parası ne kullanışlığı önemlidir.
Kullanışlı hediyeleri severim.
Hepsini severim
ikiside🤣 ama kullanisli daha iyidir bence
Kullanışlı veya anlamlı hediyeleri severim
Pahalı hediyeler seviyorum
Kullanışlı olması yeterli. Lüx olmasına gerek yok.
Kullanışlı
Kullanışlı
Kullanışlı
Kullanışlı
Kullanışlı