Yakın zamanda aldığım her ürünün fiyatı artmış. İnanılır gibi değil.

Yakın zamanda aldığım her ürünün fiyatı artmış. İnanılır gibi değil.

Artık her şey çok pahalı ucuz bir şey bulmak çok zor hata yok bile sade indirimler kampanyalar fırsatlar olursa yaranlanınca o zaman az çok iyi oluyor.
Yuhhh ama yaaa. Bir kere o pedlerin ücretsiz sağlık hakkı olması gerekiyor. Ne biçim bir sistem içinde yaşıyoruz. Ped zorunlu bir ihtiyaçtır. Gidiceksin eczanenden bedavaya alacaksın. Ne biçim iş ya. Ona bile dünyanın parasını verdirtiyorlar sinir oluyorum. Haksızlık yemin ederim. Ulan zaten zorunlu bir ihtiyaç, oradan da milleti soyuyorlar. Öf bende sinirlencek başka şey bulamamış gibi buna taktım. Haksızlık ulan. Neyse.
Başıma geleni anlatıyorum. Aylık alışveriş yapayım tek yaşıyorum zaten dedim markete gittim ihtiyacım olanları aldım ilk alışverişim 201 TL tuttu. Diğer ay aynı ürünleri yeniden aldım aynı marketten 501 TL tuttu. Gel otur ağlayalım.
Şaka gibi ama komik değil. Yıllardır değil sanal markette alışveriş yapmak migrosa bile girmedim. Bazen durup bakıyorum, girsem mi diye düşünüyorum ama sanki oraya ait değilmişim gibi bir his oluyor 😂😂 Resmen bilinçaltıma işlemiş
Cevap
58Cevap
Migros pahalı bir market onun yerine başka marketlerden alışveriş yapmak gerekir gadası
Çok pahalı
50 kuruş kâr etmişsin faturadan hadi yine iyisin 🤪
geliyor , gelmekte olan
kimsenın elınde sihirli değnek yok lakin iktidar defolunca , piyasalarda dıs piyasalarda rahatlama olacak , hazine para akışı arttacak neyın nereye gıttıgı bellı olacak.
Ohooo hem migrostan hem de bilindik markalardan almışsın. Artık Orkid bile lüks. Aynı ürünlere kalite düşür bir kaç tl cebine kalır. Allaaaam ya züürt tesellisi yapıyoz artık 😔
burada bi gariplik yok mu? fotograftakıler 650 olmamsı lazım sanki. 400 filan max. ama görünmeyen bişiler varsa bilemem
Aynısını hep yaşıyorum, buna mı verdim gerçekten o parayı diye çok kahırlanıyorum. Artık hiçbir şey o para etmiyor.
Sadece söylüyorum 3 gündür abimlere alışveriş yapıyorum evin altında A 101'den 600 -800₺'den aşağı düşmedi
Geçen Amerikalı biri aynı birim paraya 600 dolara 2 araba dolusu market alışverişi yapmıştı. Biz yaşamıyoruz, hayatta kalmaya çalışıyoruz resmen..
Ağlama bence inip mahalle esnafından alsan daha iyi ya da kendin gidip baksan paran bolsa yolla bana da yarın fenerin maçına ziyafet cekiyim
ekonomi ccok iyi
Tabi atacak. Asgari ücret ne kadar attı? %30. Sürekli girdi maliyetleri de artıyor. Bunlar, daha iyi günler..
Lükse bak peçete almış, ped almış, çay almış, temizlik ürünü almış.😂 Sen zenginsin galiba. Ama yine de seninle. Ağlayabilirim 😂
Sjsjsj içinde de yiyecek bir gram bir şey yok, demek şöyle iyice bir temel ihtiyaç olan malzemeler alsan vay haline.
Domestos mu o? Biz onun marketteyken resmini çekip, çerçeveleterek duvara astık. Tutar tabi. Hepsi marka.
Kimse bişey satın almasin.. bakın nasıl bir ayda dusucek fiyatlar
Birazdan bende alışverişe çıkacağım, sorunu görünce kalbim sıkışmaya başladı 🙄🤷♀️
Migrosa gitme benden tavsiye
Eskiden ne guzel kampanyalar olurdu 🤦
Çok pahalı Allah asgarî ücretlilere yardım etsin
Şu hale bak ya, onun yarısı ile bir araba alışveriş yapılıyordu
Marketin önünden geçiyorum 300, 500 tutuyor, az tutmuş😁
Bide ürün miktari stogunu bahane edip fazla çekiyorlar. ...😌
Allahtan ayni evde yasamiyoruz. Diyecegim kisilerden 🤣🤣
Aynı ürünleri pazardan alsaydınız kaça mal olurdu.
Merak ettim
Aglama peçeteye verecek paramiz yok😂 12 lisi 180 tl olmus bee
Sanaldan alışveriş yapmam. Elim tutacak gözüm görecek.
''Herkeşin elinde on milyarlık telefon, kapısında dört tane araba var namkörler!!!''
Ağlayacak olsan almazdın, yemeyelim birbirimizi, afiyet olsun. 😂
Sanal market normal fiyatların üzerine epey bir ekliyor
vay be ne var burada sadece banyo urunleri.. Cok yazik. Kac gun calismak gerekiyor bu alisveris icin
Bu kadar şey almışsın ne istiyorsun hddhhd
Dün sadece 309 TL harcadım 4 parçaya
Hayat zenginlere güzel fakire değil her şey pahalı ya ben öyle düşünüyorum 😕
Migras tan alıp ağlamak da sacma. Ne bekliyordun ki
şaşırmadım hepi topu 5 parça şey alıyorum 500 tl tutuyo artık oda kahvaltılık filan zaten onuda yemezsek ne yicez bilmiyorum fiyatlar delirmiş
Az daha dayan vanalar bile hazır. 2023de doğalgaz vanalarını açalım her şey bedava olucak 😁
Bimde a101 de daha gramajı yüksek ve kaliteli ürünler var marka kölesi olmayın bu kadar
O torbalar BİM den tas catlasa 350 civari tutar. Buyuk kaziktasiniz..
Ülkeyi bitirdi akp maalesef gülüyoruz ağlanacak halimize
Ped çok pahalı galiba kanka 😂 başşak geçiyolar bizle bunun başka bi açıklaması yok
Seni bu hale sokanı, sadece seni değil diğer milleti bu hale getireni de devireceğiz. 😏😔😏
Ohaa ne aldın kurban olayım et var mı
hayır yok ya, gerçekten şoktayım 😳
Buranın 600 tutması imkansız
Her gittiğimde 300 TL bayılıyorum
Hasbünallah ve nimel vekil
Birlikte ağlayalım zaten ağlıyordum.
Ekonomi iyiye gidiyor
Avrupa bizi kıskanıyor şdöxlsşsçxö
Poşetler bile Küçük heralde çok gözüksün diye :)
2 ay sonra 1000 tl tutar bu aldıkların
Bütün Türkiye olarak ağlasak
Gördüğüm kadarıyla boş bir poşet
Her şeyin lüksünü mü aldın ne yaptın?
Azerbaycanda da fiyatlar çok yüksek
İnternette her şey 2kat daha pahalı.
Orkidler 50 şer lira desek
Fiyatlarının artmasına bence şaşma alıştık artık
Soğuk su istermisin çocuk adam
Neyyyy? O kadar tutmaması lazımdı 🙄
Fiyatlar konusunda şoktan çıkamadık hala..
burada o kadar ürn yok resim fake
Ağla çiko kaderimize ağla çiko 😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?