bayram için kardeşime hediye almak istedim. bugün o kadar mağaza gezmeme rağmen 1.600'dan aşağıya ayakkabı yoktu neredeyse. almışken iyi bir şey alayım dedim, sonuç bu arkadaşlar..

bari ayakkabı güzel falan deyin de moralim düzelsin dfhgdfhg
bayram için kardeşime hediye almak istedim. bugün o kadar mağaza gezmeme rağmen 1.600'dan aşağıya ayakkabı yoktu neredeyse. almışken iyi bir şey alayım dedim, sonuç bu arkadaşlar..

bari ayakkabı güzel falan deyin de moralim düzelsin dfhgdfhg
Aynı kalitede ve sağlamlıkta başka bir markanın ayakkabısını yarı fiyatına alabileceğini söylemeye herhalde gerek yok, sen üzerindeki kayan çizgiye bir ayakkabı parası daha ödemek istedin, her şey bundan ibarettir.
En son 2 sene önce biri yazlık bir ayakkabı hediye etti. 2 senedir giyiyorum. Çok şükür dayanıklı çıktı çünki yeni ayakkabı alacak gücüm yok. İşte aradaki uçurum. Yalan ya da dilenme yorumu değildir. Kimse yazmasın
Tarzım olan bir ayakkabı değil açıkçası. 100 TL olsa yine de alıp giymem ama zevk meselesi. 2.600 TL verecek kadar beğendiysen ve maddi durumun da el verdiyse bir şey diyemem..
Bir marka ürünü son stok kalana kadar bekleyip ucuza almakta bana nasip oldu. 😃 1.650 TL iken son ürünü 650 TL fiyatına aldım. 😃
Geçmiş olsun ne diyeyim.
Cevap
94Cevap
bence sevdiğin ve gitmek istediğin yerlere git
Ayakkabıda olan renkler çok hoş ve güzel kendide güzel ama bana pahalı geldi o parayla birden fazla ayakkabı alabilirdiniz ama gerçekten ayakkabı dediğim gibi hoş ve güzel görünüyor biraz indirim yaptırsaydın o zaman az çok inerdi belki ekonomik durum belli ama bu da çok pahalı ya bir ayakkabı için daha uygun fiyatlı mağazalar oluyor ordada vardır iyice bir gezip araştırıp o şekilde alsaydınız çok daha iyi olurdu bana göre indirimli olan yerler oluyor oralara bakabilirdiniz
Anladım güle güle ve sağlıcakla kullanın
Para sorunum hic yok, alim gücüm fazlasi ile var ama prensibim bu fiyata bu ayakkabiyi hayatta almam, hicbir zamanda almam. Bu ayakkabilari Nike Asya ülkerinde ucuz iscileri sömürerek 50 TL civarinda maliyeti var. Butrü ürünleri dolar bazinda Türkiyeye ithal ediyoruz ve inanilmaz fiyatlara sizler aliyorsunuz ve sonrada hep beraber Dolar neden firliyor, Avro neden firliyor diye ekonomiye küfür ediyoruz.
Marka takintim yok yakisani, kaliteli mantikli fiyati olan ürünleri tercih ediyorum,
Yoo olur mu öyle şey nike falan olmazsa hayatta giymezler
Çok para tabi ama artık piyasa böyle, biz de alışamadık alışmaya çalışıyoruz. Çok para çoookk! Ancak fiyatlar çok yüksek, gidipte ayakkabılar ucuzken sen pahalıya almamışsın pahalılar yani. Geçen ben de bir tane baktım 1200tl di Şimdi o da 160-1800 olmuştur heralde. Çok para!!! 🤭
Ben amatorde Türkiye ve il bazında boks maçlarına çıkıyorum. Yani müsabaka seviyesinde spor ve antreman yapıyorum. Aldığım ayakkabılar adidas response run, galaxy 5, duramo ve lite ricer serisi vs yani en fazla bin lira olan ayakkabılar. O da uzun mesafeli koşular ve dayanıklılık antremanlari yaptığımdan yoksa hummel alır geçerim. O da ihtiyacımı görür. Açıkçası siradan insanların profesyonel antreman yapacakmış ya da müsabakaya girecekmiş gibi çok pahalı spor ekipmanları almalarını mantıksız buluyorum. Gereksiz bir şey.
Ya tamam ekonomik olarak ulkenin içine edilmiş vaziyette o tartışılmaz bile ama kalkipda 1600'den aşağı ayakkabı yoktu nedir ya? Hayır, ayni ülkede yaşadığımıza eminmiyiz? Nasıl yok? Desen ki, şu şu markada 1600 den aşağı ayakkabi yoktu o zaman anlarım. Şu şu markadan alıyorsan da fiyat gayet normal çünkü güzide ülkemde bi tek insanlık ucuzluyor.
Tamam her şey pahalı da bir ayakkabiya 2600 vermekte pek normal değil, tabi gelir iyiyse sorun yok. Güle güle kullansın
Keşkee bir ablam olsaydı 😄
Ne mutlu size☘️
Yoo gayet 300 400 liraya da güzel ayakkabılar var FLO ve Decathlon'a bakmadın sanırım. Nike ve Adidas hepsi Çin'de veya Endonezya'da aynı fabrikada üretiliyor ama sırf isimleri var diye uçuk fiyatlara satılıyor hic gerek yoktu bence ama hayırlı olsun güle güle giyinsin
Ayakkabıda verilir Haziranda 1.800 e aldım , bu ay da beğendiğim ayakkabı 3,500 onu da alacağım
Fiyatı çok yüksek ve maalesef ayakkabıyı beğenmedim. Ama kardeşin mutlu olduysa için rahatlayabilir
Güzel güzel, güle güle gidin. Bende de oluyor bu bazen alışverişlerimde🤣🤣
:( valla ölmüşüz ya
1000₺ değerinde bir ayakkabı alarak 500₺ ile de bir ihtiyaç sahibini bayram üzeri mutlu etseydiniz eğer, sadece 500₺ hayatınızdan eksilirken, bir ömürlük maneviyat yüklemiş olurdunuz gönlünüze. Sevabı ise benim bileceğim tarafı değil. Üzüldüm. Adınıza üzüldüm.
Ben ayak ustu 1 gecede slot oyununda 40 bin tl batirdim 2 bin neki 😂
Bu ayakabiya versem uzulmem akdkc
Ben de bugün kardeşime ayakkabı aldım ama 540 TL idi, açıkçası bir ayakkabıya 2600 TL veren birinin aylık gelirini merak ettim.
10 üstü ise alman normal
Güle güle giysin
Her şey onlar için
Yahu Amerikan malına bunca para verilir mi
Bomba olarak geri dönüyor İslam'a
Bana danışsaydın bari, bir dahaki sefere beni unutma olur mu
Güle güle giysin ama bir ayakkabı için bu fiyat cidden çok fazla tabi normalde bu ayakkabı 500 TL ederdi geçen seneler olsa ama şimdi 5 6 katı daha çok para ediyor geldiğimiz duruma bak
enayi avlaması size indirimli olarak gösterilen ayakkabı emin olun daha da şişirilmiş fiyatıdır nete bak o ayakkabının aynısını 2500 tl den de aşağıya alırsın
Aldığını göstermekte değişikbir paylaşım sonuçta kişisel ya hani,)
Madem bu miktara çıktın çok daha iyisi olabilirdi aldıktan sonra değil önce danışsaydin harika fikirler verebilirdim
Ben ayakkabı ekonomi alım gücü vs vs bilmem.. tek şey bilirim hayatta bir bacın olacak. Güle güle kullansın.
Çok pahalı. Ama artık uygun fiyata bişeyler bulmak ta çok zor. Kardeşin içinse değer güle güle kullansın
Bu para verilmez cart curt diyip alıyor herkes tabi ki ihtiyaç.. bugün 2500 se yarın 3500 de olur guzel günlerde kullanilsin
Dayım da 2500 verdi ve bunu için bütün güney doğu Anadolu'yu gezdi bee işsizliğe bak para olunca insan böyle oluyormuş demek
ya bi nike dirip gidin ya insanlar ın 1 aylık emekli ması neredeyse yazık günah ne yedirip içiriyolar ki bukafaya ulaşmak için
Seneye giyersin şimdi giyinme.. seneye de 3 hafta falan giyin , sonra ki sene de 1 hafta tamamdır , amorti ederiz
Kanka naptın.. bende nike tercih ederdim ve çok severdim ama fiyatları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. 😞
Fiyatlar öyle hep ya maalesef.. Kredi kartı kullanmadan artık hiç bir şey alınmaz..
Ayakkabı çok güzel, bu paraya değer.. Güle güle kullansın.
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Gönlün hoş olsun
Güzel ayakkabı, güle güle kullansın. Ama daha uygununu bulabilirdin. Ben de geçenlerde Lescon'dan aldım. Çok da kaliteli. 800 TL civarındaydı :)
Marka takıntım yok, tipini beğendim bir ayakkabıyı 300 liraya alırım, içinde 150 liraya da bir silikon tabanlık. Hem rahat, hem ortopedik.
Bende ayakkabı için paraya kıyarım çok ayakta kakıyorum çünkü. ama bu ne abi ya 1500 den başlıyor ayakkabılar
Gittim bir tane dockers aldım ve bir tane de uspa alacam 2 si bin lira
Dün ir outlet mağazada 950tl bir ayakkabı buldum. Kasada kartım işlem yapmadı almadım
Outlet magazasına gitseydin en düşük 600üden başlıyor instreet de bile 500den başlıyor
Gayet güzel duruyor güle güle kullansın artık, kura göre gayet normal.
Vermeseydin a q reklaö yapıyo bir de tamam nike almışsın anladık
Bence hiç giymesin. Fiyatı yükselince sat verdiğin parayı çıkar
Bòk gibi ayakkabı. Bedava verseler almam. Sizin para neyinize. Para herkeste olmamalı.
2600 lira iyi bir ayakkabı için uygun bence. Neyse güzel ayakkabı
Evet güzel ayakkabı. Nike ya da adidas zaten şayet rahat spor ayakkabı arıyorsan..
Yo guzel de degil pazardan alsaydin 250 300 e millet o parayla kira ödüyor
Ayakkıbının tipi bile yok. Verilen para benim değil ama yinede acıdım..
Ben floda 300 liraya çok güzel ayakkabılar gördüm
Bu arada bence değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz
Vallahi bu fiyatlar nedir yav. Bende bu gün kuzenime aldım bayramlık 1700tl.
Almışsın giy işte neyini takıyon senden önemlimi kodumun parası
Ayakkabı harika
İnşallah dokuz taksit falan yaptirmissindir jxjxjxj
Ayaklarına yazık. 2600 TL lik ayakkabı ayağını vurur.
Bir özelliği var mı? Uçuyor mu? Zıplıyor mu?
Yoksa at kendini camdan aşağı 😂😂
Paran varsa al benim ablamda bazen böyle pahalı ayakkabılar alır bana
İşte abla olmak böyle bir şey. Ben kendime kıyıp almam ama kardeş farklı 😻
Bunun simdi yıllık muayenesi mtv si vs falan da vardır dimi 🤣🤣
😂😂
Ne yapıyor sun kanka yapma böyle şeyler
Şimdi AKP'li dayılar çıkar laf der
beyazın bakımı zor olur 3. ayda çöpe atar
o olur
bence verme vitrine koy bol bol bakarsin :D asdsa
ıyıymıste hayırlı olsun braz yuksek geldı fıyatı
Artık normal kendine gel
Bunu görünce ayakkabı aşkım depreşti yine
Ayakkabı hastalığı var bende biraz 😅
İnşallah tek taşını kendin alıp tek başına kendin takanlardansındır 😅
Vermeseydin o zaman sırf bir tik işareti için milletin aylık masrafını ayakkabıya yatırmışsın bir de gelip zırlama
Bu da bana göre saçma bir soru. Marka merakından geberecekler az kaldı. Gidip kinetix giysin ölecek mi gayet de kaliteli? Kaç milyarlık ayakkabı alıp zırlıyor parası var ki almış. Olmayan adam onu alamaz zaten merak etme. Gelip şov yapıyor burada
Takılmıyorum da kınıyorum 😂
Çüş 600-800 arası sürüyle ayakkabı var sitelerde seç beğen al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?