Aile & Toplum 2000 tl verilir mi bir ayakkabıya? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Noluyor bu fiyatlara ya şaka gibi resmen içler acısı Güncellemeler+1 yıl 1700 küsüre aldım 🫢 ben bu ekonomiden memnun değilim of off 2000 tl verilir mi bir ayakkabıya? Cevapla Ayakkabı Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben vermezdim. 1 0 Yorumla
DognTR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Bi tomar parayla geziyoruz ama hiç bi işe yaramıyor. Paramızın değeri yok çünkü 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Avrupanın hindistanı olduk Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu ekonomi de paranın değeri yok mecbur vereceğiz. 1 7 Yorumla rosetale +1 yıl Para sıçyrz sanki de Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Elimizden bişey gelmiyor Yorumla rosetale +1 yıl Hepimiz yurtdışına kaçıcaz bu gidişle gençler ölsün mü yoksa Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Tayyip babam yapar bişeyler Yorumla rosetale +1 yıl Tayyipciysn yazma Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl 😂😂😂 ironi be Yorumla rosetale +1 yıl İnş Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaşlar 300-500e ayakkabı kalmadı artık kabullenmek zorundayız🥲 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Ağlancak halimiz var😓 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% 1 yıl günaydın ben bu fiyatlara en son Haziran ayında almıştım flodan kaldı mı ya o fiyata 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. 2025 Ocak 19'dan selamlar. Ortalama bir ayakkabı 4k bandında. :) 0 0 Yorumla
Arawn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kinetix markayı floda 500 TL ye aldım 1 4 Yorumla rosetale +1 yıl Kinetix uygun ama seçenek az Yorumla Arawn1 +1 yıl Yok çok güzel mavi bir ayakkabı çok dikkat çekiyor ve herkesde beğendi ama 4 ay sonra yavaş yavaş zarar görmeye başladı Yorumla rosetale +1 yıl İşte kaliteli olanlar 1k üstü Yorumla Arawn1 +1 yıl Himm Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. maalesef fiyatların önüne gecilmiyor 1 10 Yorumla rosetale +1 yıl Dolar düşmez mi ya Yorumla kuralsız373 +1 yıl Arap devenin karnına girerse düşer Yorumla rosetale +1 yıl İmkansız. Of biz bu zamanda genç olmakla ne günah işlediiik Yorumla kuralsız373 +1 yıl Bence her günahı Yorumla rosetale +1 yıl Yo Yorumla kuralsız373 +1 yıl Hiç mi gunahin yok Yorumla rosetale +1 yıl Var herkesin var Yorumla kuralsız373 +1 yıl E bak o yüzden günahlarımızın bedelini ödüyoruz Yorumla rosetale +1 yıl Saçmalıysn Yorumla kuralsız373 +1 yıl Ne alaka saçmalıyorum ya gayet mantıklı bence Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fazla verdiğimde oldu ama 2 senedir 1 alırım. 😂 1 4 Yorumla rosetale +1 yıl Valla ben kabul etmiyorum bu fiyatları yaaaa Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Dogeudur Yorumla rosetale +1 yıl Geleceğimiz yok Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Amam çok düşünmüyorum Yorumla
emregrn_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 5000 e bile var rahatsa guzelse verilir maalesef bu ekonomide 0 13 Yorumla rosetale +1 yıl 5000 nerden bulim de verm🤣 2 bine zaten çok diyorum Yorumla emregrn_02 +1 yıl Yok yani en ucuz ayakkabi bile 500 lira artik o yuzden yadirgama diye dedim😂 Yorumla rosetale +1 yıl Gel bu bizimkilere anlat öğrenci bütçem şaşkın buna Yorumla emregrn_02 +1 yıl 2 sene önce harley bota 800 verdim hic pisman degilim unutma bugün yarindan daha ucuz :( Yorumla rosetale +1 yıl Doğru ama o kdr şaşkınım ki en kötü adidas model bile en az 1000 istediğim model 2700 falandı 🫣 Yorumla emregrn_02 +1 yıl maalesef benim de butce dayanmiyo eskilerle devam ya da deichmanda markasiz ayakkabilar nispeten ucuz oluyor bi bak istersen Yorumla rosetale +1 yıl Yok mecbur alıcam artık ama netten alıcam Yorumla emregrn_02 +1 yıl Guvenilir sitelerden al bazilari cakma satiyır Yorumla rosetale +1 yıl Sportive ve boyner güvenilirdir herhalde? Flo online falan Yorumla emregrn_02 +1 yıl Oralar guvenilir trendyoldaki bazi saticilardan falan bahsediyorum Yorumla rosetale +1 yıl He yok trendyol veya hepsiburada tarzı yerden almam ayakkabı dünysı da olabilir ayakkabıcların kendi sitesini diyorum Yorumla emregrn_02 +1 yıl Oralardan guvenebilirsin iyi alisverisler dilerimm Yorumla rosetale +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ekonomi çokomelli 0 9 Yorumla rosetale +1 yıl Ekonomi kaldı mı ki allah bunları yapnlrn cezasını versn turistler poşet poşet alırken biz kara kara düşünelim Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Haklısın, aklımda tek soru köşeyi nasıl dönerim Yorumla rosetale +1 yıl Köşede kala kalıyoruz Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Avrupadan birini bulsam evlenip gitsem 😂😂. O şans yok bende Yorumla rosetale +1 yıl Ben de de yok elin gavuruna vermezler zaten Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Öyle değil ya Avrupa da yaşayan gurbetçi biriyle gavurla değil Yorumla rosetale +1 yıl Olur valla gelsin istesinler seve seve giderim Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Bende öyle kız bulsam gözüm kapalı giderim. Yorumla rosetale +1 yıl Kader kısmet Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Verilir 0 5 Yorumla rosetale +1 yıl Pahalı değil mi sence de Yorumla beautylife035 +1 yıl Bana göre değil Yorumla rosetale +1 yıl Çalışıyo musun Yorumla beautylife035 +1 yıl evet Yorumla rosetale +1 yıl Asgari üstüdür o zmn Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Normal verilir 0 18 Yorumla rosetale +1 yıl Ya şaka gibi Yorumla Eğitilme +1 yıl Dünya böyle... Yorumla rosetale +1 yıl Dolar düşse keşke Yorumla Eğitilme +1 yıl Pembe hayaller. Onun yerine alım gücünü yükselt 😘 Yorumla rosetale +1 yıl Bu iktidarla daha da batarz Yorumla Eğitilme +1 yıl Siyaset garibanların işi. Bakanlar diyor, cahil toplum lazım diye. Eğitim sistemi yok. Kendi alım gücüme bakıyorum Yorumla rosetale +1 yıl Eğitim düzelmeli herşeyin başı eğitim Yorumla Eğitilme +1 yıl Çalışmaya devam o zaman. Ne iş yapıyorsun ! Seviyor musun Yorumla rosetale +1 yıl şu an çalışmıyorum öğrencilik devam Yorumla Eğitilme +1 yıl Iyi indirmişsin 😁 güle güle kullan 🧿 Yorumla rosetale +1 yıl Ne indirmişim Yorumla Eğitilme +1 yıl Günaydın 🌞300 tl indirmişsin Yorumla rosetale +1 yıl İndirim oldu 😄 Yorumla Eğitilme +1 yıl Şanşlısın 🤩 ne kadar da mutlu olmuşsundur. Giyince ayağına basmak isterdim. Hayırlı olsun diye 🤣 Yorumla rosetale +1 yıl Hahaha basma o kdr para verdim kirlenir😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Benim bastığım yerde bereket vardır. Iyi düşün 😜 Yorumla rosetale +1 yıl Aa aa allahın sevdiği kulu musun bereketlisin töbe töbe skks Yorumla Eğitilme +1 yıl Öyleyim. Sever beni Yorumla
trakyali399 Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Dün aldım 3200 TL 0 14 Yorumla rosetale +1 yıl Hangi marka Yorumla trakyali399 +1 yıl Puma Yorumla rosetale +1 yıl Him hepsi bu dolar euro yüzünden şaka resmen fiyatlar pahalı almışsın Yorumla trakyali399 +1 yıl Yo gayet de uygun 1 siyah 1 de Beyaz rengini aldım Yorumla rosetale +1 yıl İki tanesi mi o fiyat Yorumla trakyali399 +1 yıl 1 tanesi Yorumla rosetale +1 yıl Para gani herhalde Yorumla trakyali399 +1 yıl Yooo güvenlik sefiyim Yorumla rosetale +1 yıl 20k kazanıyo musunuz Yorumla trakyali399 +1 yıl 38 40 arası Yorumla rosetale +1 yıl Maşllah ya nerde o iş Yorumla trakyali399 +1 yıl İstanbul Yorumla rosetale +1 yıl İyi maşallah Yorumla trakyali399 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzelse verilir 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Yani markaların hepsi 1k üstü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben vermezdim.
Bi tomar parayla geziyoruz ama hiç bi işe yaramıyor. Paramızın değeri yok çünkü
Avrupanın hindistanı olduk
Bu ekonomi de paranın değeri yok mecbur vereceğiz.
Para sıçyrz sanki de
Elimizden bişey gelmiyor
Hepimiz yurtdışına kaçıcaz bu gidişle gençler ölsün mü yoksa
Tayyip babam yapar bişeyler
Tayyipciysn yazma
😂😂😂 ironi be
İnş
Arkadaşlar 300-500e ayakkabı kalmadı artık kabullenmek zorundayız🥲
Ağlancak halimiz var😓
günaydın ben bu fiyatlara en son Haziran ayında almıştım flodan kaldı mı ya o fiyata
2025 Ocak 19'dan selamlar. Ortalama bir ayakkabı 4k bandında. :)
Kinetix markayı floda 500 TL ye aldım
Kinetix uygun ama seçenek az
Yok çok güzel mavi bir ayakkabı çok dikkat çekiyor ve herkesde beğendi ama 4 ay sonra yavaş yavaş zarar görmeye başladı
İşte kaliteli olanlar 1k üstü
Himm
maalesef fiyatların önüne gecilmiyor
Dolar düşmez mi ya
Arap devenin karnına girerse düşer
İmkansız. Of biz bu zamanda genç olmakla ne günah işlediiik
Bence her günahı
Yo
Hiç mi gunahin yok
Var herkesin var
E bak o yüzden günahlarımızın bedelini ödüyoruz
Saçmalıysn
Ne alaka saçmalıyorum ya gayet mantıklı bence
Fazla verdiğimde oldu ama 2 senedir 1 alırım. 😂
Valla ben kabul etmiyorum bu fiyatları yaaaa
Dogeudur
Geleceğimiz yok
Amam çok düşünmüyorum
5000 e bile var rahatsa guzelse verilir maalesef bu ekonomide
5000 nerden bulim de verm🤣 2 bine zaten çok diyorum
Yok yani en ucuz ayakkabi bile 500 lira artik o yuzden yadirgama diye dedim😂
Gel bu bizimkilere anlat öğrenci bütçem şaşkın buna
2 sene önce harley bota 800 verdim hic pisman degilim unutma bugün yarindan daha ucuz :(
Doğru ama o kdr şaşkınım ki en kötü adidas model bile en az 1000 istediğim model 2700 falandı 🫣
maalesef benim de butce dayanmiyo eskilerle devam ya da deichmanda markasiz ayakkabilar nispeten ucuz oluyor bi bak istersen
Yok mecbur alıcam artık ama netten alıcam
Guvenilir sitelerden al bazilari cakma satiyır
Sportive ve boyner güvenilirdir herhalde? Flo online falan
Oralar guvenilir trendyoldaki bazi saticilardan falan bahsediyorum
He yok trendyol veya hepsiburada tarzı yerden almam ayakkabı dünysı da olabilir ayakkabıcların kendi sitesini diyorum
Oralardan guvenebilirsin iyi alisverisler dilerimm
Teşekkürler
Ekonomi çokomelli
Ekonomi kaldı mı ki allah bunları yapnlrn cezasını versn turistler poşet poşet alırken biz kara kara düşünelim
Haklısın, aklımda tek soru köşeyi nasıl dönerim
Köşede kala kalıyoruz
Avrupadan birini bulsam evlenip gitsem 😂😂. O şans yok bende
Ben de de yok elin gavuruna vermezler zaten
Öyle değil ya Avrupa da yaşayan gurbetçi biriyle gavurla değil
Olur valla gelsin istesinler seve seve giderim
Bende öyle kız bulsam gözüm kapalı giderim.
Kader kısmet
Verilir
Pahalı değil mi sence de
Bana göre değil
Çalışıyo musun
evet
Asgari üstüdür o zmn
Normal verilir
Ya şaka gibi
Dünya böyle...
Dolar düşse keşke
Pembe hayaller. Onun yerine alım gücünü yükselt 😘
Bu iktidarla daha da batarz
Siyaset garibanların işi. Bakanlar diyor, cahil toplum lazım diye. Eğitim sistemi yok. Kendi alım gücüme bakıyorum
Eğitim düzelmeli herşeyin başı eğitim
Çalışmaya devam o zaman. Ne iş yapıyorsun ! Seviyor musun
şu an çalışmıyorum öğrencilik devam
Iyi indirmişsin 😁 güle güle kullan 🧿
Ne indirmişim
Günaydın 🌞
300 tl indirmişsin
İndirim oldu 😄
Şanşlısın 🤩 ne kadar da mutlu olmuşsundur. Giyince ayağına basmak isterdim. Hayırlı olsun diye 🤣
Hahaha basma o kdr para verdim kirlenir😂
Benim bastığım yerde bereket vardır. Iyi düşün 😜
Aa aa allahın sevdiği kulu musun bereketlisin töbe töbe skks
Öyleyim. Sever beni
Dün aldım 3200 TL
Hangi marka
Puma
Him hepsi bu dolar euro yüzünden şaka resmen fiyatlar pahalı almışsın
Yo gayet de uygun 1 siyah 1 de Beyaz rengini aldım
İki tanesi mi o fiyat
1 tanesi
Para gani herhalde