Bu boş hayatları takip etmenin bize ne faydası var tam bir görgüsüzlük illa edep illa edep alacağın hediyenin reklamı zaten yapılmaz Fahriye den önce takipçileri duymuş oldu her çocuğa bi ev hediyesi güzel örnek takip edenlerine yokluk hissettirmek için prim vermeyin şunlara
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Çocuğu doğurup dünyaya getirmekle , anne baba olunmuyor.. Anne, babanın görevi tamamlanmış olmuyor.. Bir de bu çocuklara gelecek vermek gerekiyor.. Özçivit' te benim gibi düşünmüş olmalı ki, şimdiden parayı mala mülke yatırarak geleceğe yatırım yapıyor bir nevi aslında da.. Doğum hediyesi olarak ev alması bahane yani.
Çok yardımsever birine benziyor. Benim eşimde hamile burak bey bilginiz olsun. Düşük yapma ihtimali var ama ev için ben devam ettirebilirim süreci. Çok bişe istemiyoruz ataşehirde 5+2 üç tane sıfır daire yeterli. Fazlasında gözümüz yok bizim.
Birbirlerine sevgi verecek kalbe aşkla bakacak göze sahip olmadıkları için jestler de maddiyat ile oluyor. Sana çocuk verdim bana ne yapacaksın bana çocuk verdin al sana ev Yarın bir gün sıkılırlar bu ilişkinin bir heyecanı kalmadı derler yeni heyecanlar arar ikiside, biri baba oldu aynı zamandaaa neyse oralara girmeyeyim siz anladınız. Diğeride anne oldu disko topu gibi çocuk verdi yanar dönerli üstüne bir de ev aldı daha ne olsun uzun vadede karlı yatırım. Yarın bir günde bebek bezi, mama, shampoo reklamlarında oynar ohhh mis Ne demişler evlada yatırım yapın diye boşa dememişler
Alışveriş & Hediyeler konusunda 309 cevap paylaştı.
Evleri yoksa güzel hediye ama varsa ki vardır ikisi de başarılı insanlar. Olmasına karşın alması parasıyla hava atmak demek. Diğer bir açıdan da yatırım yapmak demek. İnsanın eşine aldığı hediyeyi duyurması çok görgüsüzce.
bir zamanlar clear şampuan satacam diye uğraşıyordu, kuruluş osman dizisi ile güzel paralar kazandı. fahriye'de alparslan selçukludan kazandı. ne yapacaklar o kadar parayı , mecbur gayrimenkul.
Bu tamamen halkın hatası. Bu çift değilde kim olursa olsun ünlülerden.
Biz sanata değil sanatçıya hayranlık besliyoruz.
Diyelim oynadı bir dizide beğendik izledik ve dizi bir gün bitti. Adı üstünde bitti. Sanatını sevdik izledik. Biz izlerken o bölüm başı parasını aldı işini yaptı alacak ama ya sonrası.
yeni bir dizi yapana kadar niye ünlüleri şişirip duruyoruz. Hemen kaç milyon kişi dizisini izlemişse takip ediyoruz takip ettiğimiz için boşu boşuna sanat yapmış gibi para kazanıyorlar. Ama ortada sanat nerde peki kocaman 0
Takip etmek saçma dizisi çıkınca işini yapar parasını alırlar. Onun dışında kalanlar takip ediyoruz diye bize teşekür edip sizin sayenizde kazandık diyip o paraları
Çatır çatır yerken bile yine para kazanıyorlar çünkü takip ediyoruz bu tamamen yanlış.
Bir gün tüm bunlara karşı anti tim çıkacak bunlar, o timin kıskacına düşüp linç yememek için çok çabalıyacaklar. İnanıyorum buna.
100 bin kişi diyelim 17 yaşında ve sırf dizilerini sevdikleri için bunları takip ettikleri için o 100 bin kişiye 1 kuruş bile al kardeşim video çektik 100 bin kişi olarak şu 10 20 lira siizn hakkınızdır diye vermiyorsa.
Dizi dışında onların izlenmeleri üzerinden para kazanıyorlarda onlara değil 17 yaşındaki gençlere üzülürüm. Onlar hayran oldukları için takip ediyorlar hayranları paraya çevirmek ise çok anlamsız. Zorla takip ettirmiyorlar kardeşim diyenler olacak. Adı üstünde hayran bu onları kullanmak demek. Diyebilirler takip etmeyin biizi veya sosyal medyaları takibe kapalı olur.
Çok mu zor Allah büyüktür bir gün inanıyorum sanatı dışında insanları kullananlara karşı bir tim çıkacak.
@TAPASYA_ kendi ağzınla söylüyorsun adamda para var parası olmayanlar ne yapsın bunu gören akılsız kızlar aynısını kocasından isteyecek... tamam yapmasın demiyorum ama bunu ülkeye duyurmanın anlamı yok bence...