Mağazadan aldım bugün elime ulaştı. Çelik üzerine kaplama demişlerdi mağazadaki satıcılar ama alüminyum mu tam anlayamadım. 2800e aldım. Sizce nasıl? Bu fiyatı hak ediyor mu? Yoksa daha uygun fiyatlı bir ürün de aynı kalite mi olurdu?
Güncellemeler
+1 yıl
Karaca Biodimand pro serisi tencere seti Linki neden kabul etmedi anlamadım 🥺
Lütfen bu ürün (2800lira) hakkındaki düşüncenizi belirtir misiniz?
Çelik üzerine kaplama dediler bana ama kullanım klavuzunda alüminyum falan bir şeyler yazıyordu kafam karıştı. Çelik üzerine kaplama değilse neden o kadar ücret ödeyeyim ki?
Bildiğim alanlar olmadığı için, hayır o şuymuş buymuş gibi bir yorumum yanlış olur, siz daha iyi tetkikini yaparsınız, fakat iade hakkınız saklı onu bilesiniz. Eğer söylenenden farklı bir şey geldiyse, iade edin.
Benim istediğim ömürlük olması aslında. Bu ürünü bana çelik üzerine kaplamadır diğerleri alüminyum üzerine kaplama diye sattılar. Ama internetten özelliklerine baktım alüminyum ara katmanı varmış. Sadece tabanı çelik anladığım kadarıyla. Sadece indüksiyon tabanlı diye neden fiyat farkı ödeyeyim ki? Diğerlerinden alırdım. Zaten özenli kullanırım tahta kaşık dışında kullanmam. Elde yıkarım. 😁
Alınmış alınmıştır. 2023 te iki katına çıkacak fiyatlar çünkü. Bunun yanında 2 tane de Hecha döküm tencere alın ( internetten araştırın onu) o tam ömürlüktür çok kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyor, müthiş bir şey.
Olabilir tabii ki çelik üzerine. Ama benim de bildiğim sandaviç yapıyorlar preste çelik - alüminyum - çelik şeklinde. Yani iç ve dış çelik, ara katman alüminyum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ürünün farklı kıyaslarını internet üzerinden yapabilirsiniz bence, aynı şekilde fiyat sorgulamasını. Farklı sitelerde çok farklı fiyatlar olabiliyor.
www.krc.com.tr/.../karaca-bio-diamond-pro-7-parca-tencere-seti
Çelik üzerine kaplama dediler bana ama kullanım klavuzunda alüminyum falan bir şeyler yazıyordu kafam karıştı. Çelik üzerine kaplama değilse neden o kadar ücret ödeyeyim ki?
Bildiğim alanlar olmadığı için, hayır o şuymuş buymuş gibi bir yorumum yanlış olur, siz daha iyi tetkikini yaparsınız, fakat iade hakkınız saklı onu bilesiniz. Eğer söylenenden farklı bir şey geldiyse, iade edin.
Peki teşekkür ederim 😇
Rica ederim, kolaylıklar.
Çelik üzerine kaplama yapamıyorlar. Genelde sertleştirilmiş alüminyum. Grafit kaplama olmalı..
İşte bu set? Kafam karıştı iyice. Pisi pisine fazla para vermiş olmak istemiyorum. İndiksiyon tabanı ne yapayım ben tencere çelik değilse 😂
İndüksiyon taban bunlar. Yani taban çelik. Ve alev kanalları var çok ince. Kaplaması pahalı zaten bunların, çizilmez..
Bir sıkıntı olmaz mı diyorsun?
Olmaz tabii ki fakat daima tahta kaşık kullanın.
Ama çok çok iyi bir tencere arıyorsanız şayet. Size döküm tencere Hecla markayı tavsiye ederim.
Pahalı biraz ama en kısık ateşte mükemmeldir.
Benim istediğim ömürlük olması aslında. Bu ürünü bana çelik üzerine kaplamadır diğerleri alüminyum üzerine kaplama diye sattılar. Ama internetten özelliklerine baktım alüminyum ara katmanı varmış. Sadece tabanı çelik anladığım kadarıyla. Sadece indüksiyon tabanlı diye neden fiyat farkı ödeyeyim ki? Diğerlerinden alırdım. Zaten özenli kullanırım tahta kaşık dışında kullanmam. Elde yıkarım. 😁
Alınmış alınmıştır. 2023 te iki katına çıkacak fiyatlar çünkü. Bunun yanında 2 tane de Hecha döküm tencere alın ( internetten araştırın onu) o tam ömürlüktür çok kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyor, müthiş bir şey.
Tekrar aradım. Müşteri hizmetleri çelik üzerine kaplama dedi. Öyle olmasa söylerdi heralde değil mi? 🤔
Olur ona da bakarım internetten 😁
Olabilir tabii ki çelik üzerine. Ama benim de bildiğim sandaviç yapıyorlar preste çelik - alüminyum - çelik şeklinde. Yani iç ve dış çelik, ara katman alüminyum.
Ama alt üst çelik olduktan sonra arada alüminyum olmasının bir zararı yok heralde? Ben çok anlamam gerçi🙈
Hayır hayır hiç bir sorun olmaz 👍
Çok teşekkür ederim 😇 takıntılıyım da ben biraz 🙈
Rica ederim. 👍 hiç sorun etmeyin. Sizinle yaşayacak değil ya. 3 - 5 sene sonra başka renkler çıkacak onları beğeneceksiniz. 👍👍
Ben görüntüye değilde işleve bakıyorum daha çok😁
çok ucuza almışsın
Dediğim gibi Çelik üzerine kaplama çok uygun fiyat
Ama çelik üzerine kaplama mı gerçekten? 🙈
Karacanın müşteri hizmetlerine aç sor
Peki teşekkür ederim 😇
haaaaangi urun
Bu kadar uygun olmasi normal mi acaba shsha
Yaa deme öyle kafam karıştı zaten 😂
Çelik üzerine kaplama demişlerdi ama öyle mi diye tereddüt ettim