Para & Ekonomi 1 ay Avm lere giriş 1 tl olacak iddalarına bakış açınız nedir? Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 birtakım söylentiler var. Ah bu birtakım söylentiler 🙈 Avm lere giriş 1 tl olacak iddalarına bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay 1 tl çok değil ama neden yani çok gitmiyorum beni bağlamaz çok gidenler düşünsün 1 0 Yorumla
zekikızzz_ Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı. Niye ki sokağa dikkatli baksan 5 dakika 1 lira bulursin zaten 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 14,6b cevap paylaştı. bence çok saçma bir şey 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 22 , eic 93% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 345 cevap paylaştı. Gidenler düşünsün ama saçma 1 0 Yorumla
tombismombis Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Bozuğum yok abla bi kere gireyim nolur 1 1 Yorumla Maverick__069 1 ay izin verdim sana avm giriş bedava 😅😂 Yorumla
keloğlandakibalkız Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Tahminen nefes almak ne zaman parayla olcakmış 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. Saçma. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 tl çok değil ama neden yani çok gitmiyorum beni bağlamaz çok gidenler düşünsün
Niye ki sokağa dikkatli baksan 5 dakika 1 lira bulursin zaten
İnanmadığım tek şey 1 tl olması..
Oooo o zaman gitmem çok giden biriyim
Nefes almak parayla şok şok
bence çok saçma bir şey
Doğru değildir yaa. Olmaz öyle şey
Neyden vergi alacaklarıni şaşırdılar
Gidenler düşünsün ama saçma
Bozuğum yok abla bi kere gireyim nolur
izin verdim sana avm giriş bedava 😅😂
Yakında aldığımız nefesede vergi oderiz
Burada öyle bir şey duymadım
Tahminen nefes almak ne zaman parayla olcakmış
Nedenn
Gitmiyorum artık
Saçma.
Asılsız
ben duymadiysam oyle bir sey yoktur😄
Bu nedir ya hersey para olmuş namussuzlar.
Çok mantıklı.
Saçma
Giden düşünsün
Çok önemli değil
Yalan haber
Saçmalık derim.
boş geyikler
Sacma